Eerste Mr. Handsome Suriname verkiezing

31

Dit jaar en wel op 27 augustus wordt voor het eerst de Mr. Handsome Suriname verkiezing gehouden. “We willen Surinaamse mannen in de gelegenheid stellen hun charme, talent en kennis te tonen aan de buitenwereld”, vertelt organisator Dinesh Mohan. “Er zijn tegenwoordig veel mannen die aandacht besteden aan hun uiterlijk en dat moet deze competitie rechtvaardigen. Aan de andere kant moet Mr. Handsome Suriname ook een stimulans zijn voor de mannen die onvoldoende aandacht besteden aan hun uiterlijk”, vult hij aan.

Bij de auditie van Mr Handsome Suriname die op 30 april plaats vond, werden dertig mannen gekozen. Zij zullen meedingen naar de grote prijs, een geldsbedrag van vijftienhonderd US dollar. Om deel te kunnen nemen moet een man tussen de achttien en dertig jaar oud zijn, een lengte hebben van minstens een meter tachtig, Engels kunnen spreken en ongehuwd zijn.

Mr. Handsome Suriname gaat het land ook vertegenwoordigen tijdens de Mr. Handsome World verkiezing.

Bekijk ook:

31 REACTIES

 1. geen cent te makken ,maar als hun haar maar goed zit. Uiterlijk vertoon lijkt nog steeds numero uno te zijn. Vele malen belangrijker dat werken aan, en voor je toekomst, toch?


  Maak melding

 2. @ Astaman weer zo’n Ezelachtige opmerking van een jaloerse hangbuik VARKEN ga trimmen dan kan je ook meedoen want gasten als jou die zitten de hele dag op hun dikke REET thuis te mopperen op Bouterse. Daaaaar wordt men vet en lelijk van, dat ben jij dat is honderd. Ki ki ki.


  Maak melding

 3. Je zou bijna denken dat er geen problemen zijn in su die aangepakt moeten worden. Wat te denken van een hardest working man of the country contest of man met het beste idee om su uit de penarie te halen contest


  Maak melding

 4. @Boegonirie, natuurlijk zijn er grote problemen in SU en natuurlijk voelt de gewone man/vrouw dit. Behalve natuurlijk als je de (stompzinnige) reactie van Damsco leest. Die zit liever op zijn luie dikke reet in Amsterdam te niksen en anderen de les te lezen. Want ja mijnheertje krijgt iedere maand zijn stonkjie en durft zijn grote mond in Amsterdam niet open te trekken want stel je toch eens voor dat op zijn uitkering gekort wordt.


  Maak melding

 5. @ Damsco

  Zo te zien ken je astaman persoonlijk, hoe weet je dat hij de hele dag thuis zit ?????? Als ik jou nick name zie verschijnen begin ik al te lachen, want dan vraag ik me zelf af ; wie gaat hij nu weer uitschelden ?????
  Volgens mij, zit je ook de hele dag op de andere forummers te mopperen !!!!!! Damsco jij zit ook op iederéén te vitten,dus laat astaman rustig mang. ( fatu ) Boy yu mus fu de, je bent op deze forum voor mij de aangever !

  Jacko.


  Maak melding

 6. Ging het om een ” Mr SPASTIC ( spastisch ) ” contest, dan was de persoon met het BLAUWE t-shirt de ONBETWISTE WINNAAR !!!

  Zoals iemand reeds aangaf, het gaat om de $ 1500 US. Kleding kopen bij ” Dresscode ” en Jack & Jones ” aan de Domineestraat.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 7. @ Boegoenirie.

  Wat denk je van, wie is de snelste rover van Sranang. ??
  En wat denk je van, wie helpt Sranang nog sneller naar de klote dan nu reeds het geval is ??????

  Jacko


  Maak melding

 8. Als dino terug is heeft hij lekkere vette billen die klaar staan voor hem.
  Intussen is hij hard bezig zijn studie boelerkunde af te ronden aan de jail University.


  Maak melding

 9. Hoef niet ver te zoeken want Brunswijk is de knapste man van Suriname. Hij is intneger en hij is slim. Hij heeft een fotografisch geheugen alleen het rolletje is soms op. En hhij heeft een lange lont die andere mannen hebben een kort lontje. Hij spreekt hoog beschaafd Nederlands. Hij is recent cum lawede geslaagd voor zijn bacheloropleiding.


  Maak melding

 10. Ik vraag me af waarom er ook niet zo’n verkiezing voor vrouwen tussen de 40 en 60 jaar wordt gehouden.

  Ik vind dat veel vrouwen in deze leeftijdscategorie er heel goed uitzien maar er weinig mee doen.
  Ze zouden meer met hun beauty moeten showen, en ook in de spot light staan als dit terecht is.

  Misschien dat dit opgesplitst kan worden in een categorie 40 t/m 50 jaar en ook een categorie van 51 t/m 60 jaar.

  Dus organisatoren, mannen en kinderen als je denkt dat jou vrouw, moeder of dochter in deze leeftijdsklasse er goed uit ziet, doe er iets mee !

  Weet dat velen het heel leuk zullen vinden wanneer ze hun vrouw of mama op de ‘ run way ‘ zien lopen en showen !


  Maak melding

 11. Mannen onder de 18 enn boven de 30 zijn geen mannen? Wat zijn zij dan? Een man begint pas hersens te krijgen vanaf z’n 45e!


  Maak melding

 12. @damsco
  Jij bent door Bouterse bezeten he?
  In het artikel staat niks over de demente, vatsige, liegende, parasiterende so called president van Suriname. Maar jij valt de mensen hier steeds mee lastig. Ga met je luie reet van je stinkstoel. En ga werken.


  Maak melding

 13. @Sjors,
  Deze parasiet is niet alleen bezeten maar ook verslaafd aan de zuivere coke wat hij gratis krijgt van zijn baas de duivel bouterse.


  Maak melding

 14. Wat heb je aan een man die zich 1×24 voor de Spiegel staat te bewonderen ipv te werken?
  Stel je voor straks kent onze werkvloer alleen maar damens want de mannen willen allemaal MR. Handsome worden. Zo de hele dag voor de Spiege,l staan jezelve bewonderen….
  Ai Baja.


  Maak melding

 15. @Ray,

  Het is duidelijk dat je geen rijke vrouw bent. Anders zou je weten wat je zou hebben aan een man die zich constant in de spiegel bewondert.


  Maak melding

 16. @Bimaru
  Ik wil geen mannen die zich wanen te zijn.assepoetsters,sleeping beauties,sneeuwitjes of roodkapjes. Ik wil een man ,een man gewoon die werkt,
  Casanova wil ik niet!


  Maak melding

 17. @ Sabatoe Franse

  ” intussen is hij hard bezig zijn studie boelerkunde af te ronden aan de jail University ”

  Vind ik echt een goeie !!! LOL

  Na een studie van 16 jaar keert hij gegarandeerd als HOOGLERAAR terug en kan hij een prive universiteit starten te BROKO BAKA.

  GRATIS inschrijving en GRATIS lesmateriaal namens ” professor DB “.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 18. Hoe haal je het als mens (man of vrouw) in je hoofd om mee te doen met een contest waarbij je vooral op je uiterlijke schoonheid (iets waar je zelf niets voor hebt hoeven doen) beoordeeld wordt? Niets is echter zo vergankelijk als lichamelijke schoonheid. Je staat echter tot je dood bekend als Miss huppelepup of Mr handsome en iedereen komt, wanneer je oud en plooiplooi bent geworden, achter je rug, niet meer bij van het lachen.


  Maak melding

 19. GEEN VAN DEZE 8 BOYS HEBBEN DE X-FACTOR. HET ZIJN LON DORO BOYS . ALLEEN DE MANIER HOE ZE HIEROP DE FOTO STAAN, ZO GEDEVALUEERD
  STREELT NIET EENS MIJN PUSSY.

  GIGI


  Maak melding

 20. Hugo CHAVÉZ,

  Hahahahai, broko baka is de juiste plaats voor een boelers Academie.
  Trouwens bijna twee lange jaren heeft hij over zijn propedeuse gedaan en dit jaar in juni wordt zijn officiële eerste jaars dan rest nog vijftien brada.
  Wat een lange bille studie?
  Ik hoop dat hij volledig en cum laude afstudeert.


  Maak melding

 21. Ter ore is gekomen dat die paapi burhaw bezig is zich voor te bereiden op de Kaamdev verkiezing. Hij denkt dat hij Kaamdev is en is al bezig met een plan om de concurrentie uit te schakelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.