Jaarlijkse BOJ Hair & Beauty Vakbeurs in Suriname

16

De Stichting Beauty Of Joy (BOJ) beoogt met haar jaarlijkse BOJ Hair & Beauty Vakbeurs een netwerk in Suriname te vormen met kleine ondernemers in de branche van schoonheids- en persoonlijke verzorging en ze een podium te bieden voor hun producten en diensten. BOJ-voorzitter Beryl Pinas zegt dat veel ondernemers op die manier al goed op de markt zijn doorgebroken. De 3de editie van de beurs is vrijdagmiddag geopend door cultuurdirecteur Stanley Sidoel en duurt tot en met zondagavond. (Foto: Louis Alfaisie)

Bekijk ook:


16 REACTIES

 1. Nu de blaka dames geen kroes haar meer willen hebben, moeten we de hindoestaanse dames maar vragen om hun haar te kroesen.

  Wat zegt het gezicht van die mevrouw in het midden (die haar haar laat doen)?
  Het zegt: eindelijk ben ik van die kroes haar af. O wat ben ik blij.


  Maak melding

 2. ik wil heeeeel dolgraag weten van onze aller heilige LIJDER de volks-pres.. wat de boot schap is van 1 Mei..

  laat het weten a.u.b.. het zal je sieren..

  we zitten toch al in een moeras van naar gang..

  zeg het máár a.u.b


  Maak melding

 3. de vraag blijft,of het i m f zo dom gek is,dat zij zonder enig reden de suri lijder dat geld gaat geven zonder enig voorwaarden..

  wel nu als dat gebeurt,dan is het hek van de dam..,dan kunnen de hele wereld bij de i m f aan kloppen zonder enig voorwaarde..

  hale lu ja wat zijn wij blij blij blij..


  Maak melding

 4. Geld van het IMF kan elk land krijgen.

  De vraag is kan Suriname op tijd de hele lening en rente aflossen.

  HEt IMF weet ook wat de onderpanden zijn, die Suriname heeft.

  Als Suriname niet kan aflossen, zal de uitverkoop van deze onderpanden gebeuren.

  Suriname en de Surinamers hebben het nakijken. De skeer zijn, die er nu al bij de Surinamers zijn zal alleen maar groter worden. Suriname heeft zijn hoogste punt in welvaart en welzijn al gehad.

  Die goede tijd komt niet meer terug, als het IMF geld en rente aan Suriname leent.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 5. @Picasso. Ik weet niet wat haar gezicht zegt, maar ik vind haar wel een leuk/knap gezicht hebben.
  @Passant
  Het IMF wil geen geld, wil geen onderpand. Het IMF wil voorkomen dat landen failliet gaan. Deze instelling is geen bank.
  Zonder de discussie hier weer op gang te brengen of een land al dan niet failliet kan gaan.
  De eisen zullen wel steeds strenger/harder worden. Echter alleen als het noodzakelijk is. In het geval van SU vrees ik dat hardere eisen gesteld zullen worden, omdat de bevolking beseft dat het slecht, maar de politici NIET.
  Ze verkwisten nog steeds het weinige dat er nog is. Zo kwam er een mannetje op tv, genaamd Lachkin, uitleggen dat de aanschaf van een extra (dure) dienstauto, in een tijd dat er geen geld is, geen aankoop was maar een leaseauto.
  Wat een lul dacht ik. Hoe durf je. Respectloos naar de bevolking


  Maak melding

 6. De natural black hair trend is overgewaaid vanuit de USA naar Europa en de rest van de wereld. Natuurlijk haar is veel mooier dan ontkroest (lees: gladgemaakt) haar. Het natuurlijke haar heeft veel meer volume en een veel mooiere structuur. Ik vind krullend en kroes haar vet mooier dan al het andere type haar omdat je met krullend haar eindeloos creatief kunt zijn en moeder natuur is toch het mooiste wat er is.


  Maak melding

 7. Idd wat heeft IMF hiermee te maken. Mensen met glad haar doen ook kroesen, niks mis mee. Tip. Gebruik een spellingscheck “boot schap”


  Maak melding

 8. Yu e libi na ini den yari 90… Uma sma sa e streat den wiri da san? bruja no de.. na wan san fu ala ten. Mi no sabi no wan gro kon blaka man di e waka nanga streat wiri ef yu sabi den da na ini buler sirkwi yu de.. Bika mi no mang stel mi voor dat wan bigi blaka man di ab uma nanga pikin e streat en wiri.

  Pardon.


  Maak melding

 9. Hahaha je bent typich en simpel.. Je staat niet in het leven of je bebt onervaren.

  Laat mij het eens omdraaien
  Zie je die kapster ziet ze er niet trots en gelukkig uit met haar kroeshaar en klederdracht. Moet ik dan aan de hand van een foto een discussie gaan starten over waarom donkere vrouwen hun haren zo dragen. Je bent toch vrouw om te doen en laten wat je wil met je haar de ene keer krullen..de ander keer een staart dan weer vlechtjes.. Vrouwen hebben dat niet alleen met haar ook make up is een typich kenmerkend iets voor vrouwen net als de vele sieraden enzv ook is het leidend modebeeld bepalend waartoe vrouwen overgaan tot kleuren, stijlen,vlechten, knippen, en of krullen van het haar.

  Ik vind het een goed innitiatief en een motivatie voor de jeugd om ondernemend te zijn in Suriname.


  Maak melding

 10. Eerlijk gezegd zie ik nauwelijks een Afro met kroes haar tegenwoordig. Zelfs de marrons in het binnenland vinden glad super. Nelson Mandela was de laatste Afro met kroes haar.


  Maak melding

 11. Op het kwaku festival kon je een vrouwelijke afro met een kroeskop op een hand tellen !!!!

  Vroeger in Suriname was een afro dame met een kroeskop een eye catcher vooral met haar mooie rondingen. Ik was haar biologisch aan het ontkleden.

  Maar tegenwoordig zie ze je bijna allemaal met sluikhaar wat niet natuurlijk is en bij sommige zie je onder het sluikhaar kroeshaar vooral als het hard waait !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.