Lieve Hugo Night 14 mei in Rotterdam

4

Op zaterdag 14 mei kun je genieten van de ‘Lieve Hugo Night’, een ode aan de meest succesvolle Surinaamse kaseko zanger: Julius Theodoor Hugo Uiterloo, beter bekend als Lieve Hugo of Iko. De in 1975 overleden Lieve Hugo is de ongekroonde koning van de kaseko en Surinaamse muziek.

Op deze ‘Lieve Hugo Night’ in de nieuwe verbouwde events & party center Doelarie, aan de Overschieseweg 25 te Rotterdam, treden diverse bands op waaronder Kankantrie, Combinatie 16, Giantifolo & DJ Kenn.

Het initiatief en de organisatie ligt in handen van indoor & outdoor events & festivals (i.o.e.f events ) in samenwerking met events & party center Doelarie. Voor alle info kan men bellen met 06 268 17 573.

hugo2


4 REACTIES

 1. @B. Saram!
  Dit doe jij je eigen moeder toch niet aan?
  Dump oma bij de tempel, dan krijgt ze in elk geval te eten.

  Mobieltjes in India krijgen noodknop voor vrouwen!


  Maak melding

 2. Gran kaseko Kownu lieve Hugo

  Yu bin singi wa lo swit poku nanga yu moi sten. Wi sa tan drai den en noiti wi sa frigiti yu.

  Wi sa memre yu!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.