Promotie Aruba Summer Festival in Suriname

6

Promotor Darren van Ommeren van het Aruba Summer Festival in Suriname (l) lacht De Ware Tijd – journalist Charles Chang (r) toe, nadat hij afgelopen week winnaar is geworden van een loterij die hem de eigenaar maakt van een geheel verzorgde retourticket naar het driedaagse festival in juni. De organisatie van het Aruba Summer Festival hoopt in 2016 veel meer Surinamers te ontvangen dan op de eerste editie van het festival in 2015. Aruba Summer Festival hoopt dit jaar 12.000 bezoekers naar het eiland te trekken.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. Volgen ze geen Surinaams nieuws in Aruba, weten ze echt niet dat de meeste Surinamers zich tegenwoordig geen vakantie naar Aruba kunnen veroorloven? Van de weinige Surinamers die zich zo’n trip zouden kunnen veroorloven, durven twee zich niet buiten Suriname te vertonen en twee van die rijke stinkerds genieten de komende decennia gedwongen logies, één in het buitenland en één gewoon hier in Suriname. De Arubanen kunnen het geld, om hun festival te promoten, beter in Guyana uitgeven, daar zullen tegenwoordig meer potentiële bezoekers te vinden zijn.


  Maak melding

 2. Lees ik het goed, een promotor die een journalist een prijs in de vorm van een reisje uitreikt? Wat een toeval dat nu net een journalist wint. Gefeliciteerd hoor, heb je direct ook wat vrolijkers om over te schrijven.


  Maak melding

 3. Gelukkig heb ik euro’s en geen SRD. Ik ga lekker twee weken naar Aruba. Genieten van het witte strand en de vrouwtjes. De paarse stemmers hebben het nakijken.


  Maak melding

 4. Suriname wil ook kroesschepen of schrijf je dat zo cruiseschepen net zoals Aruba.
  Alleen zullen de toeristen aan boord denken dat ze in Afrika zijn beland in plaats van een caraibisch tropisch paradijs !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.