Ongeluk tijdens opname ‘Tuintje in mijn Hart’ in Suriname

39
Première 'Tuintje in mijn hart' in Suriname op 20 april

Tijdens het filmen van actiescènes voor de romantische komedie Tuintje in mijn Hart is een ongeluk gebeurd in Suriname. Daarbij zijn de hoofdrolspelers Edwin Jonker en Fockeline Ouwerkerk uit een bootje geslagen en naar beneden gevallen bij een kleine waterval. Volgens NU.nl ging het mis tijdens het filmen van de actieshots op een kolkende rivier in het Boven Surinamegebied.

De bootsman die voorin de kano zat, was er heilig van overtuigd dat het veilig was. De boot kon volgens hem niet omslaan, maar met de gang naar beneden in de sula hield hij hem niet en ging de boot onbedoeld dwars op de waterval. De acteurs werden tijdens het ongeluk uit de kano geslingerd. Gelukkig hebben ze geen rots met hun hoofd geraakt. De camera’s waarmee gefilmd werd waren echter total loss en de opnames zullen opnieuw gedaan moeten worden.

Voor hoofdrolspeler Edwin Jonker, die onlangs nog onderstaande foto op Facebook plaatste bij de stroomversnelling, zitten de opnames er weer op. Hij vliegt vandaag terug naar Nederland na een opnameperiode van bijna twee maanden in Suriname.(FOTO: Tuintje in mijn Hart: Jörgen Raymann als Indiaan in ‘Tuintje in mijn hart‘)

tuintje2-edwin

39 REACTIES

 1. @ Wallie

  Ben je ook achter gekomen dat die zak, behoorlijk arrogant is ? ´´ Wanneer niets tot iets komt, dan kent ie zichzelf niet´´

  Sari tori.

  Jacko.


  Maak melding

 2. Beste Wallie

  Dat is paars tuig. Ik heb dat al jaren aan zien komen. Zelfs die acteurs dansen naar de pijpen van het paarse roversnest. En het gaat nog veel erger worden. Gelukkig kan ik mezelf nog wat ontspannen soms want anders zou het te erg worden. Maar ontspannen is in Suriname steeds moeilijker geworden. Ik kan dat niet meer zo goed zonder hulp. Maar ik ben strijdlustig en vecht voor de goede zaak.


  Maak melding

 3. Tjee hij heeft je niet gegroet noh? Tjepoti, yu so Wan Bigiman da I tek swai? Ongelooflijk! Hahaha! Go krey gi yu ma yere! En Molenaar volgens mij heb jij een paar slagen gemist! Haha, zielig hoopje mensen zijn jullie toch! Hahaha!


  Maak melding

 4. @ Wallie
  BN’er dus.Daarom kon hij niet groeten in Tor.Wat een arrogante klootzak! Goedemorgen terug kon er niet vanaf alsof het geld kost.

  ————————————————————————————-
  PANNEKOEK WALLY IS JALOERS,..achterlijke idioot.(NA BOUTA SCHULD NOH)..Die man mag geen KONTENKRUIPERS dus stop met jou gejank groeten is geen must.zal ik de ziekenauto vo je bellen zielige flapdrol.,..om op social media over zoiets te komen klagen zielige ollie boroe !


  Maak melding

 5. @ HENK MOLENAAR .

  Daar heb je weer die …DOMME / GEFRUSTREERDE .PANNEKOEK Henk Molenaar weer,..nog altijd even dom gebleven…..SARIE TORIE MET DEZE ….BALD HEAD !
  Jij verdient een pek & veren behandeling,vanwege jou sjtomme gelul.


  Maak melding

 6. Aan schreeuwer Damsco,

  Ik heb in tegenstelling tot de verpauperde NDP stemmers wel geld om naar de vrouwtjes van lichte zeden te gaan. Ik geef daar meer uit dan de valutaveilingen opbrengen.


  Maak melding

 7. Henk Molenaar
  Beste Wallie

  Dat is paars tuig. Ik heb dat al jaren aan zien komen. Zelfs die acteurs dansen naar de pijpen van het paarse roversnest. En het gaat nog veel erger worden. Gelukkig kan ik mezelf nog wat ontspannen soms want anders zou het te erg worden. Maar ontspannen is in Suriname steeds moeilijker geworden. Ik kan dat niet meer zo goed zonder hulp. Maar ik ben strijdlustig en vecht voor de goede zaak.

  Damsco
  @ HENK MOLENAAR .

  Daar heb je weer die …DOMME / GEFRUSTREERDE .PANNEKOEK Henk Molenaar weer,..nog altijd even dom gebleven…..SARIE TORIE MET DEZE ….BALD HEAD !
  Jij verdient een pek & veren behandeling,vanwege jou sjtomme gelul.

  Die zelfde laffe pannenkoek gebruikt ook hier weer mijn naam en ik heb een heel zwaar vermoeden dat dit gebeurt door Damsco:

  Moderator: vergelijk svp de ip adressen van Damso en fake Molenaar.


  Maak melding

 8. Henk Molenaar

  Ik heb de adressen vergeleken maar mijn logfiles laten zien dat uw ipnummer gelijk is aan het ipnummer van wie u de imitatie Henk noemt. Weet u zeker dat er geen onverlaat op uw wifi aangemeld is?


  Maak melding

 9. Admin
  Henk Molenaar

  Ik heb de adressen vergeleken maar mijn logfiles laten zien dat uw ipnummer gelijk is aan het ipnummer van wie u de imitatie Henk noemt. Weet u zeker dat er geen onverlaat op uw wifi aangemeld is?

  Beste Administrator..

  Dat is echt van de gekke.

  Dus iemand heeft mijn ip nummer gekopieerd.
  Maar ik heb net mijn ip nummer opgezocht en dat is een heel ander nummer dat dat die imitator doorgeeft,


  Maak melding

 10. Henk Molenaar

  Ik adviseer toch uw wifi na te kijken. Het eerder genoemde ipadres is namelijk wat we hier zien. U zegt een ander ipnummer te zien. Wellicht gebruikt telesur dhcp en dan kan het dat uw ipnummer soms veranderd. Hierdoor kunnen we ook niet eenvoudig ingrijpen.


  Maak melding

 11. Beste Admin,

  Dat is heel vreemd want ik zit nu niet In Suriname….

  Blijkbaar maakt er iemand er heel veel werk van om hier de boel te saboteren.


  Maak melding

 12. Henk Molenaar

  In dat geval kan ik dit niet verklaren. Wellicht is uw computer besmet met een virus. Ik zou dat dan eventueel nakijken. Kun u even vier keer achter elkaar posten in dit topic zodat ik in de logfiles kan zien of vier keer hetzelfde ipnummer getoond wordt?


  Maak melding

 13. Admin
  Dan mag je nu je vinger in je linkerneusgat stoppen, drie keer om je as draaien en roepen ik ben de grootste stomkop op aarde.

  Echt te zielig voor woorden dit.


  Maak melding

 14. @Henk Molenaar

  Uitschakelen en contact opnemen met je provider.
  En vooral aangifte doen.
  Deze idioten moeten eens een keer een lesje leren.
  Je bent in Nederland. Aangifte doen van de hacker.


  Maak melding

 15. Paul
  @Henk Molenaar2016

  Inmiddels is het duidelijk dat u niet de echte Henk bent. Dus stop met deze onzin.

  Aan de hand van wat concludeer je dat Beste Paul..of is het Damsco of Mazda of….

  .


  Maak melding

 16. Beste mensen .
  uit met de grapjes hier,Het is vervelend dat anderen misbruik maken van onze nicks dat is mij ook overkomen .Gelukkig weten wij een onderscheid te maken tussen de echte en de valsen ,
  Henk Molenaar ,de echte dan ,gaat nooit gedichten en zo plaatsen voor ons want voor zoiets hebben wij geen tijd ,als hij het heeft over paarse kakkerlaken dan is hij de echte Henk Molenaar,zo ik ook,ik weet niet wat goed te praten valt over de paarse ndp en de valse ray die paars van kleur is heeft alleen goeds te vertellen over de paarse partij dat niet waar is.
  @Paul
  Kom nou Paul we weten dat Henk Molenaar 2016 de echte is,denk je dat wij dat niet gemerkt hebben,,,,,
  Maar dat was van korte duur gewoon om de valse henk molenaar tijdelijk te verslaan.Kom nou,wij zitten lang genoeg op deze site en we kunnen wel uitvinden wie echt is en wie vals.


  Maak melding

 17. En beste mensen,

  Het is precies zoals Ray zegt. Als ik praat over paarse kakkerlakken dan ben ik de echte Henk. Als ik praat over sex komt het omdat ik graag daaraan denk. Ik ben weer terug in Nederland maar denk nog elke dag aan mijn avonturen in Club Diamond en aan de watermolenstraat. Dat is nou eenmaal wat ik leuk vind en het is niet verboden. Dus weg met de paarse kakkerlakken. Henk laat zich niet verslaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.