Bouterse presenteert urgentieprogramma Suriname

21

President Desire Bouterse afgelopen vrijdag in De Nationale Assemblee waar hij aankwam om tekst en uitleg te geven over de voorgenomen lening van US$ 478 miljoen bij het Internationaal Monetaire Fonds en zijn daarmee samenhangende urgentieprogramma. Het plan zal als basis dienen voor een meerjarenplan ontwikkelingsplan (2017-2021), nog uit te werken door het planbureau. Het plan omvat maatregelen die verlichtend kunnen zijn voor de minder draagkrachtige groepen en juist verzwarend voor de bredere schouders in de maatschappij. Het plan is overigens nog niet helemaal af.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Na alles al geroofd te hebben samen met zijn rechterhand Abrahamss en nog enkele van die paarse kliek, komt deze moordenaar met een urgentieprogramma, wat door het IMF is voorgekauwd, wat nog de nodige gevolgen zal hebben voor het volk, maar deze criminelen geen centje pijn van zullen ondervinden.


  Maak melding

 2. Het is deze bejaarde beschimmelde man nooit gelukt een programma te maken, dus hij kletst maar wat. Waar hij goed in is, is martelen en gericht schieten


  Maak melding

 3. Vraag aan Bouterse:

  Meneer de president. Als u een bezoek brengt aan het Planbureau om uw plannen door te rekenen gaarne dit bureau verzoeken om ook alle risico’s van de door u veroorzaakte crisis in kaart te brengen, Reden van mijn bezorgdheid: ik heb de val of faillissement van de Vervuurtsbank van nabij meegemaakt en mijn conclusie is dat dat de grootste schande was die Suriname kon overkomen. Door de val van deze bank gingen een heleboel bedrijven ook failliet. Nu blijkt dat vele Surinamers hun hypotheken niet kunnen betalen met als gevolg dat banken de huizen van de wanbetalers moeten veilen. Gevolg: als het zo doorgaat komen deze Surinaamse banken ook in de financiele problemen met als gevolg dat ze net als de Vervuurtsbank van weleer zullen omvallen.
  Hebben u en uw rekenmeesters hiermede rekening gehouden en als het zover is rijst de vraag of deze financiele instellingen op steun van de overheid kunnen rekenen. Neen ik ben geen pessimist en ik zie ook geen beren op mijn weg. Ik ben maar een realist. Als dit in Amerika met hypotheekbanken kan gebeuren (omvallen van Banken), dan kan het ook in Suriname gebeuren.


  Maak melding

 4. Bouterse koopt met de exorbitante leningen en zijn zogenaamde urgentieprogramma tijd om te overleven..Hij en zijn mederovers hebben genoeg geld op buitenlandse rekeningen gestald voor zichzelf en hun nageslacht tot in de 10e generatie..!
  Hij heeft Suriname opgezadeld met een koene..Het moreelverval in Suriname is ongekend.. Het is evident dat deze koenoe niet aan hem is voorbijgegaan, getuige de jarenlange detentie van zijn zonen( Meriba gaat zeker voor lange tijd brommen) alsook zijn gezondheid..( nierdialyse)..
  Karma is meedogenloos…mijn idool Bob MarLey zou zeggen: AS A MAN SOW, SHALL HE REAP!!!
  Hetzelfde geldt voor de overige volksvijanden zoals Abrahams, Limbo, Kennedy Sloot, Linscheer, Alibux, Wijdenbosch, mevrouw Linger en consorten die hem uit opportunistische overwegingen omringen..


  Maak melding

 5. Gaat niet goed met deze klootzak moet je hem zien, lopend zijn buik strelen toch geen hevige darmkrampen je weet het nooit of misschien een scheetje gelaten voor de leden.
  Wat een gezicht!!

  treu treu wang lopende lijk baja.


  Maak melding

 6. Bouterse doet niets anders dan zaken en plannen presenteren die niet goed doordacht zijn, het rijtje niet goed doordachte en niet uitgevoerde plannen is intussen bekend. Nu presenteert de koning van de luchtkastelen weer een herstelplan dat nog niet helemaal af is, m.a.w. een halfgaar plan van een halfgare malloot.


  Maak melding

 7. De paarse bende met zijn stemmers hebben niet alleen één gat in hun hand, maar één nog groter gat in hun KOP!!!

  Wat één loeser van het een volk woont in Suriname.

  Schande, schande, schande………………..LOESRES…………

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies ( Véél Wijsheid!!!)


  Maak melding

 8. BOUTA NE DEDE ETE????????
  IK ZAL DAN ELKE DAG PLASSEN OP ZIJN GRAF EN SCHIJTEN!!!!!!!!!
  HAHAHAHA WHAWOEI…………………………………………..


  Maak melding

 9. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERING EN RECHTVAARDIGHEID….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  ‘ Zoals afgesproken heeft ‘We Zijn Moe’ het protest rond 19:30 uur beëindigd. De aanhangers van de regering zijn niet langer dan een uur doorgegaan. De regen heeft hen onder de vier tenten op het Onafhankelijkheidsplein gedwongen.’

  ‘ Tja…de regen heeft hen gedwongen te vertrekken’. Moeder Aarde van Suriname heeft haar verdriet en boosheid laten merken aan de duistere krachten die haar vergiftigen.
  De Kracht van het Universum staat boven alle menselijke demonische handelingen, en daar is geen menselijke macht tegen bestand. Dit is Waarheid!!

  Er wordt nu vanuit angst alles ondernomen om de duisternis en de Leugen te ondersteunen. Om Suriname in de duisternis en het kwaad en verdeeldheid gevangen te houden. Sjamanen worden gevraagd om te bidden en hem te beschermen….pastoors worden gevraagd om voor hem te bidden en het land….een aantal inheemse bewoners die zich laten gebruiken en zeggen de ‘ volksleider’ te ondersteunen. Ze zouden beter moeten weten. Dat is niet de wil van hun Voorouders van het land. Zij houden zo alle onrecht…bedrog en leugens in stand net als zijn aanhangers.

  Een Zuivere sjamaan en Zuivere religieuze leider zal zich nooit laten gebruiken door de Duisternis. Want hij weet dat mengen met het Kwaad, is tevens tegen de heilige wetten van het Universum ingaan. Ze zullen ook merken dat er geen zegen op de gebeden rust! Dit is Waarheid!

  Een machtlustige president zal uit angst en grote onmacht van alles proberen om toch aan de macht te blijven. Doch de Macht van het LICHT zal ingrijpen en Moeder Aarde van Suriname Zuiveren en haar totaal van de huidige duistere handelingen van de volksleider bevrijden.
  En dit geldt voor meerdere volks- en wereld machthebbers die hun land in grote onrecht en duisternis gevangen houden, dit in samenwerking met duistere krachten.

  De WAARHEID is KRACHTIGER dan de Leugen….Het LICHT is KRACHTIGER dan de Duisternis.

  Message from the GREAT SPIRIT OF LIGHT!!!


  Maak melding

 10. Het roven op grote schaal olv van de baas der paarse roversbende zal vreselijke gevolgen met zich meebrengen. Zimbabwaanse wantoestanden liggen in het verschiet voor al die oerdomme ndper’s.


  Maak melding

 11. Dit noemen we echt’PRONKEN MET ANDERMANS VEREN””!
  Eerst pronken met zelf amnestie en nu dit. Gefeliciteerd surinamers nu nog de miljarden aan schulden terug betalen met een hoge rente !!Jullie hebben zelf erom gevraagd.


  Maak melding

 12. hij moet beginnen zijn vette bankrekening in dubai terug te storten naar de staatskas en van al zijn criminelen vrienden

  terug, wij willen ons geld terug

  waarom zegt hij daar niets van ???


  Maak melding

 13. Niet Curtis Hofwijks gaat Bouterse ten val brengen.
  Bouterse heeft slechts het nivo van een sergeant sport instructeur. De zgn topadviseurs: Wijdenbosch, Alibux, Jozefzoon, van der San, mevr. Linger … Limbo … en al het gepeupel op het kabinet van de president, zijn the bad boys and girls. Bewust werken ze aan de val van Bouterse, bewust geven ze Bouterse verkeerde adviezen.
  In China zou the verdict zijn … @#$%^&*()_+!?”:^^^^&&, without forgiveness.


  Maak melding

 14. Bouterse neemt de Surinamers in de mailing en dat begrijpt iedereen daar.Maar het is hun eigen schuld.Als je een domkop weer kiest voor 5 jaren dan heb je het niet goed begrepen wat de afgelopen 5 jaren met de middelen die er waren gebeurt is zelfverrijking van Bouterse /adviseurs en familie.Jammer voor het land want het is alleen maar achteruit gaan.Suriname huilt onder leiding van deze zakkenvuller die geen verstand heeft van economie.Dat is mijn mening als Surinamer.Mijn advies is de president naar huis sturen door het volk.Hij kan er helemaal niets van.


  Maak melding

 15. Als bouta sterft zal ik persoonlijk elke fucking dag
  op zijn graf SCHIJTEN en URINEREN!!!!!
  bouta opa is de meest ongeschoolde president van heeeeel
  caraibisch gebied!!!!!!!!!!!
  IEM SABI!!!!!!!!!!!!!!!
  Bouta FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  geef toe dat u su niet kan besturen
  geen enkele mpp wereldcrisis ofzo!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 16. En xo krijgt DDB het weer voor elkaar net als jaten gelden met dr Bosjebrug…
  .geld gespaard doot votige regering op maken en verbrassen en de volgende regering opzadelen met een toren hoge schuld!!!!

  Il hoop da t bplk nu eindelijk iets heeft opgestoken van dexe praktijken en in verbolg hoed nadenk als men naar de stembus gaat!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.