Cheque van Fernandes voor Volksmuziekschool Suriname

2

Initiatiefneemster en voorzitter van de Nationale Volksmuziekschool, Karin Refos (l), heeft vrijdag een cheque van de Fernandes Foundation ontvangen uit handen van George Cheng (r). De schenking houdt verband met het tienjarig bestaan van de muziekschool en is voor het Instrumentenfonds. Dit is opgezet ter ondersteuning van kinderen van wie de ouders niet in staat zijn een instrument aan te schaffen. Zij krijgen dan een instrument mee naar huis voor een zachte huurprijs variërend tussen de SRD10- SRD20 op maandbasis. De Nationale Volksmuziekschool brengt met haar tienjarig bestaan een ‘Ode aan het DOE-Theater’, een edutainment project om Surinaamse jongeren de geschiedenis in het kader van veertig jaar onafhankelijkheid bij te brengen door middel van een groots musical/muziektheater.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Wat een onzinnige en pessimistische reactie, waarom moet het omgerekend worden in $? Er staat toch duidelijk dat er huur prijzen tussen 10 en 20 srd mee gefinancierd gaan worden? Dat is tussen de 500 en 1000x dat een arm kind voor zijn/haar instrument kan betalen. Er zijn genoeg bedrijven die niets geven hoor.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.