Voorstelling Sergio Bunsee afgelast om doodsbedreigingen

14

De Surinaams-Nederlandse cabaretier Sergio Bunsee (34) is met de dood bedreigd naar aanleiding van een satirisch bedoeld filmpje op Facebook. Dat meldt het Noordhollands Dagblad vanmorgen. Hij werd meerdere malen met de dood bedreigd via Facebook en heeft aangifte gedaan bij de politie.

Bunsee, die vandaag in het Bijlmerparktheater met zijn debuutprogramma Moeilijk? te zien zou zijn, plaatste een grappig bedoeld filmpje op Facebook over de lugubere onthoofding vorige maand in Amsterdam. Dat werd niet door een ieder op prijs gesteld en de cabaretier werd met de dood bedreigd.

Omdat de doodsbedreigingen ook direct te maken hebben met zijn voorstelling vanavond in het Bijlmer Parktheater, is deze voorstelling nu afgelast en verplaatst naar 20 mei.

14 REACTIES

 1. Een laffe daad om iemand met de dood te bedreigen als die iets doet wat een ander niet zint. En men is dan wel zo flink om dit ook nog anoniem te doen. Erg goedkoop en een teken van zwakte. Kan alleen maar minachting hebben voor dergelijke figuren.


  Maak melding

 2. Ik ben benieuwd hoe hij het voor elkaar gekregen heeft een grappig bedoeld filmpje over een onthoofding te maken, hij heeft zeker hetzelfde gevoel voor humor als DiDiBri. Hij moet zijn grappig bedoeld filmpje maar in OCER vertonen, dan krijgt hij van het weinige volk dat zich de laatste tijd daar nog laat zien, een staande ovatie, terwijl ze roepen ‘wij willen nog 15’.


  Maak melding

 3. Neen, de ons bekende tolerante Nederland is totaal veranderd. Verder wil ik mij onthouden van commentaar ter voorkoming dat ook ik met de dood wordt bedreigd.


  Maak melding

 4. John:
  Toegegeven dat de tolerantie in NL tanende is, anderzijds getuigd het niet van goede smaak, en gaat het natuurlijk nergens over om over een onthoofding een ” grappig filmpje” te maken, gezien recent verleden in A’dam en minder recent de IS daden!


  Maak melding

 5. Ik kan me best voorstellen dat hij bedreigt wordt, je bent toch geen idioot, om over zoiets als een humor te zien.
  Hoe zou jij het vinden, als de slachtoffer jou familielid was ?Omdat je zelf kaal bent, dan neem ik aan dat je hersen hiermee ook aangetast is !
  Bunsee, je bent een kale idioot op deze aardkloot !!!!!!

  Sari tori.

  Jacko.


  Maak melding

 6. ik heb dat filmpje hier geplaatst
  maar die is weg gehaald
  er is niets ergs aan, als je het vergelijkt met andere jokes
  die zijn gemaakt hier omtrent
  ik wil daarom graag een reactie waarom het is weg gehaald
  een ieder mens mag zelf bepalen wat hij er van vindt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.