Dochter oud-premier Suriname overleden na woningbrand

12

De vrouw die vorige week gewond raakte bij een brand in haar huis aan de Hengelolaan in Den Haag, is een dochter van de oud-premier van Suriname Johan Adolf Pengel. De 76-jarige Yvonne Pengel overleed in de nacht van woensdag op donderdag laat de familie weten aan Omroep West.

De felle brand woedde vorige week dinsdagavond in haar flatwoning. Haar huisgenoot, die als een zus voor haar was, kon van het balkon worden gered. Pengel zelf werd door de brandweer uit huis gehaald en moest worden gereanimeerd. Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht.

Sindsdien lag Yvonne Pengel op de intensive care van het brandwondencentrum in Rotterdam. Daar is ze in de nacht van woensdag op donderdag overleden.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. Mw. Yvonne (Wonnie) R.I.P.
  Aan de overige familieleden, alsnog gecondoleerd.
  Sterkte en kracht toegewenst in deze donkere dagen.

 2. Familie ook gecondoleerd en veel sterke

  Vader en dochter waren mijn lieveling .

  Indien er problemen zijn met woningbouw van familie Pengel sta ik klaar voor om gratis mijn machines in te zitten

  Rust zacht lieveling
  Namens
  Familie uit Osembo.

 3. Helaas dat OOK de nazaten van de belangrijke Surinamers hun heil in Nederland zochten.door het wanbeleid van hun (voor) ouders in Suriname..

 4. @ Sarie Torie helemaal mee eens, Als onze oude leiders goed hun best deden ,dan waren er weinig Surinamers in het buitenland

 5. De wereld bestaat niet uit Suriname alleen Pengels hebben gezorg dat ik altijd eten en kleren en gratis ziekenfonds .

  Ik sta klaar om Familie Pengel weer te helpen waar aar het moet ..

  Veel Sterkte Familie

 6. Wonnie, als de dag van gisteren herinner ik mij de momenten die wij samen hadden ook in het bijzijn van Jopie, jouw vader.
  Altijd plezierig, bescheiden maar vooral integer, wij kenden geen kleur en rasverschil.

  De familie condoleer ik met dit smartelijk verlies.

 7. Als jochie van 13 vond ik wijlen Pengel al een fascinerend man. zodra hij op tv was keek ik altijd, terwijl vriendjes aan het spelen waren. generaties komen en generaties gaan , zo gaat dat..

 8. onder Hem Jopie Pengel waren wij nog in een gezegend Suriname. Geen geweld en goede banden met Nederland. 1sur gulden was 2maal dat van Nederland…….dus FUCK YOU BOUTA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.