Aptijt maakt zich klaar voor optredens in Europa

2

De razend populaire Surinaamse Kaseko band Aptijt doet dit jaar Nederland weer aan voor het verzorgen van optredens. De toer die volgende week start, omvat zes optredens. Als hoogtepunt ziet de groep het optreden op 4 mei bij het Surinaams feestje in partycentrum Alians te Den Haag.

Op het programma staan er ook twee optredens in Frankrijk. Deze vinden op 30 april en 7 mei plaats. Aptijt wordt tijdens de toer vergezeld door de bekende Reggae –en Dancehallartiesten Jackson Blaai en I King I Opo.“We zijn er helemaal klaar voor,” reageert bandleider Michael Deira kort en krachtig.

Aptijt staat bekend om hun zeer energieke live-optredens, waarbij zij steevast de opzwepende vibe op het publiek over weet te brengen. De kern van de groep wordt gevormd door een vocaal duo, dat al zo’n twintig jaar bij elkaar is, Michael Deira (Kobi) en Steven Redout (stuff). Het duo ontmoette elkaar bij Sukru Sani.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.