‘We zijn Moe’ : we laten ons niet intimideren

60

PARAMARIBO, 21 apr – “Wij laten ons niet intimideren.” Dit zegt Curtis Hofwijks, leider van de protestgroep We zijn Moe. Hofwijks heeft geen begrip voor het idee van de NDP om eeen ‘ondesteuningsmanifestatie’ te houden bij het parlementsgebouw. Het is geen toeval.

De manifestatie komt op dezelfde dag waarop We zijn Moe wil protesteren. Het moet een grote beweging worden tegen het binnenhalen van het Internationaal Monetair Fonds. De NDP wil partijvoorzitter en president Desiré Bouterse een hart onder de riem steken. “Dit is een beetje hoofdschudden en lachen. Waarom op dezelfde plek? Het lijkt meer op provocatie”, zegt Hofwijks tegenover de Ware Tijd.

We zijn Moe laat zich niet uit het veld slaan. “Wij gooien onze planning niet om”, aldus Hofwijks. Volgens de NDP is er geen vuiltje aan de lucht. “We zoeken geen confrontatie. De dag is per ongeluk zo uitgevallen. De manifestatie wordt georganiseerd uit pure ondersteuning. We hebben onze mensen de opdracht gegeven om niemand te intimideren. Wij hebben dat onder controle”, zegt NDP-bestuurslid Laurence Ramahi.

60 REACTIES

 1. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN RECHTVAARDIGHEID…..TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  Vervang ‘ We zijn moe’ in ‘ WE ZIJN KRACHTIG EN MOEDIG’ want dat zijn jullie ‘ZEKER!’ EN HEB VERTROUWEN!

  MESSAGE FROM THE GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

 2. De demonstranten van de NDP zullen lelijk op hun neus kijken.
  Het is belachelijk om op dit moment een pro demonstratie te voeren over de huidige stand van zaken in Suriname. Dit geeft alleen maar het intelligentie quotient van de demonstranten aan. Ik ben benieuwd hoeveel mensen erop af zullen gaan. Curtus dont worry time will tel


  Maak melding

 3. De demonstratie van de NDP aanhang zal hoofdzakelijk bestaan door leden van
  Het CTU
  Het kabinet van de pre sident
  Familie en vrienden van de CTU en kabinet van de pre sident
  Leden van het geslonken NDP

  Hopelijk is het aantal van “wij zijn moe” een veelvoud van de tegenpartij


  Maak melding

 4. Vergeet niet intimidatie, terreur en repressie zijn de kerncompetenties van fascistoïde regeringen. Zie maar Italië van Mussolini met zijn fascistische knokploegen, de zwart hemden. Terreur van het gepeupel om de democratische meerderheid te intimideren.
  Zie Hitler met zijn in zwart gestoken SS. En in welke kleur hebben de handlangers van Bouta gestoken?? 3 keer raden. Ja, zwart. Zo zwart als de nacht en het kwaad.
  En wat is er gebeurd met Mussolini en Hitler?? Ja, Mussolini is opgehangen en Hitler heeft voor de dood gekozen. Zo vergaat het met moordenaars, despoten en zieke geesten in deze wereld. En de geschiedenis herhaalt zich altijd.


  Maak melding

 5. Metjullie 30 man staan jullie heel sterk HOFWIJKS,
  Volhouden en doorgaanlaat je niet intimideren !
  Kijk bouta en zijn volgelingen zijn zo bang voor jullie 30 man ze een tegen aktie of te we een lndp happening om het tegendeelte bewijzen.
  Geen nood Hofwijksmet jullie 30 man staan jullie sterker dan de neppe 1000 ndpers samen.!Ze kijkennaar de kwantiteit,wij naar de KWALITEIT!
  Hup ,hup Hofwijks!


  Maak melding

 6. weg met bouterse en ik hoop dat we zijn moe vol houden .bouterse gaat dat geld in eigen zak steken .
  ze hebben hun kansen gehad .deze regering en de voorgaande regering hebben su kapot gemaakt ,bouterse een en twee zijn ongeslagen kampioen in het benadelen van het volk .mensen van de ndp hebben zich verrijkt ten koste van het volk .zie wat deze mensen het volk hebben aangedaan .de onderhandse gunningen ,de verrijking van abrahams en consorten zie zijn zoon allemaal geld van het volk .deze gasten bouwen huizen en bruggen maar verdubbelen het bedrag om geld in eigen zak te steken en kom mij niet vertellen dat bouterse er niets van afweet zoals men vaak gezegd ,die man is van alles op de hoogte .
  laat je niet wijs maken .suriname had een reserve van een miljard waar is het naar toe . nu komt deze bouterse zeggen wij gaan geld lenen bij het imf ,wat gaat hij met dat geld doen ,weer in eigen zak ,volk van suriname ga de straat op het geld gaat niet ten goede komen aan het volk geloof mij .


  Maak melding

 7. het meerendeel van de bevolking heeft voor Bouta gekozen ..
  als zij kiezen voor pienarie en armoede , laat ze .waarschijnlijk vinden heel wat niet ndp-ers dat het goed gaat in Su want er zijn maar 30 demonstranten” die moe zijn ” .
  als ze IMF willen binnen halen , laat die domme ezels . ze zullen het zelfs aan den lijve ondervinden . ze scholden Blanda uit voor uitbuiting maar wat straks gaat gebeuren zal nog erger zijn vooral omdat een stijging van de goud -en olieprijzen nog niet in zicht is . vraag is : waarmee gaan ze de lening aflossen .


  Maak melding

 8. ray ,maar je moet niet denken dat het somo en santhoki gaan regeren als bouterse weg is ,het zijn boeven vervangen en dat mag niet gebeuren .er moet een andere wint gaan waaien in suriname .men moet de oppositie gaan uitsluiten met name brunswijk ,somo en de top van de vhp .het zijn ook criminelen vergis je niet .allemaal hebben ze hun kansen gehad .niet roepen goedzo hofwijks em denken dat de oude politiek gaat overnemen ,anderen moeten de kans krijgen mensen van onbesproken levens gedrag screenen die gasten ,ik denk niet dat velen het zullen halen als er moet worden gescreend in dit land .hofwijks is de man je ziet dat hij nationaal denkt als ik hem hoor praten daar kan de oppositie veel van leren ,niet bang zijn .


  Maak melding

 9. Oh wacht. Dus als Hofwijks dag in dag uit staat te demonstreren dan is dat zijn goed recht. Maar als de NDP een opkomst organiseert is het opeens intimidatie. Zo werkt dat dus in de hoofden van opposanten van de NDP.


  Maak melding

 10. Leden van de coalitie en de regering hadden de hoop uitgesproken dat de politiek (in deze de oppositie) niet zou bemoeien met de protestdemonstratie van Curtis.
  Nu lijkt het op verkiezingstijd, waar NDP soundtrucks in verschillende wijken NDPers oproept om op het Onafhankelijksplein hun steun te betuigen.

  Steun betuigen voor:
  Leningen
  Prijsverhoging
  Verpaupering
  Devaluatie
  Werkloosheid
  Corruptie
  Nepotisme

  Opé steunbetuiging!!!!!!


  Maak melding

 11. @Paul

  Hahahahaaaa..jij dome ndper jij staat ook te schreeuwen luidskeel dat bijna de gehele volk voor bouta heeft gekozen …zo waarom een krachtmeting met 30 man foceren. ?!
  Hhahahaaaaa…boi laat me je 1 ding zeggen al staat Hofwijks daar in zijn eentje,toch staat hij sterker dan jou en je gehele ndp poppenkast!!


  Maak melding

 12. Ik blijf erbij dat het een goed idee zou zijn als Hofwijks zijn demonstratie verzette naar een andere datum. Laat die NDP ezels zichzelf provoceren. Hofwijks hoeft niemand te bewijzen dat hij niet bang is, dat is al overduidelijk, zelfs voor de duvel, die hem in eigen persoon probeerde te intimideren, was bij niet bang, waarom zou hij dan bang zijn voor een paar huurling ezels?


  Maak melding

 13. Hofwijks en zijn bende staan dag in dag uit het demonstreren. Als of dat geen intimidatie is. Ze zijn van de pot gerukt. NDP aanhangers hebben ook het recht om te demonstreren. Als Hofwijks zich bedreigd voelt dan gaat hij maar met zijn zooitje
  op de vuilnisbelt staan. De NDP demonstratie gaat hoe dan ook door.


  Maak melding

 14. Quote
  De devaluatie heeft velen thans zwaar verarmd en dat kunnen zelfs de lieden binnen de NDP niet langer ontkennen al doen ze er wel alles aan om het volk van de straat te houden.

  De organisatie ‘ Wij zijn Moe’ tracht men dan ook op allerhande manieren in de wielen te rijden.
  Een manifestatie uitgeroepen voor vrijdag 22 april wordt gedwarsboomd door sympathisanten van de regering op te roepen tot een contra-demonstratie.

  Ook de zelfbenoemde bisschop is gemobiliseerd om een gebedsmanifestatie te houden op hetzelfde moment en plaats.
  Bij de jeugdigen is de militair F. toegevoegd om protesterende studenten de wind uit de zeilen te nemen.

  Via social media tracht de regering de oppositionele krachten die de situatie beu zijn en daarover wensen te demonstreren te ondermijnen.

  Daarmede illustreert ze haar houding die niet anders dan als zijnde inhumaan kan worden aangemerkt.
  Dat ze denkt zo de onvrede bij het volk weg te nemen is onbegrijpelijk, omdat steeds meer mensen zich openlijk tegen haar en het door haar gevoerde beleid keren.

  Alles duidt erop dat ze tijd tracht te winnen en het volk probeert zoet te houden met IMF maatregelen en verhalen die op termijn alleen maar verdere verpaupering van dit volk tot gevolg zullen hebben.
  unquote

  Bron: De Surinaamse krant De West


  Maak melding

 15. “Via social media tracht de regering de oppositionele krachten die de situatie beu zijn en daarover wensen te demonstreren te ondermijnen. ”

  Bron: De Surinaamse kranten


  Maak melding

 16. Quote

  “De manifestatie wordt georganiseerd uit pure onder- steuning.

  Wij hebben de opdracht aan onze mensen gegeven niemand te intimideren. Wij hebben dat onder controle”, verzekert Ramahi.

  “Maar zij moeten ons ook niet komen terroriseren, want dat gaan wij niet pikken.”
  unquote

  Bron: De Surinaamse krant De Ware Tijd


  Maak melding

 17. hallo parbo, en fawaka

  ons belasting geld is niet bedoeld voor boutaffi zijn prive legertje nietsnutters zoals jullie
  jullie stelen het geld van hard werkende mensen zoals die van de bushouders
  deze mensen hebben we nodig in de maatschappij, we hebben jullie niet nodig

  wie gaat het feesie betalen, weer uit de zak van de hardwerkende surinamers stelen

  GEEF ONS ONS GELD TERUG MOORDENAAR AANHANGERS


  Maak melding

 18. Curtis Hofwijks, wie heb jij achter jou. Denk dat een land een ‘Ons Belang’ is oftewel ‘Bacove-winkel’?

  Ontwikkelingen in een land is geen kwestie van uren, dagen of weken. Het zijn vaak in de gunstigste gevallen ontwikkelingen van maanden of zelfs jaren alvorens men de vruchten van bepaalde besluiten kan plukken.

  En over ‘intimidatie’ gesproken moet jij de laatste zijn, die daarover zeurt.

  Jij bent degene die intimideert en niet de keuze van KIEZERS respecteert.

  Het is goed dat men vlak voor jou neusden manifestatie ter ONDERSTEUNING van de Regering houdt, dan zie jij hoe de WERKELIJKHEID in feite is.

  Jij als jongeman hebt de meest ONZINNIGE slagzin gekozen. ‘Wij zijn moe’. Jij bent misschien moe. Je zult merken hoeveel energieke personen van jou leeftijd, jonger en ouder wel bereid zijn de handen ineen te slaan om hun land Suriname op te bouwen.

  Denk jij dat je vandaag de dag door te roepen ‘we zijn moe’, iets bereikt. Wil jij die OUDERWETSE VERDERFELIJKE en RACISTISCHE BENDE in het zadel helpen?

  Dit soort politieke partijen mogen in Suriname NIMMER, maar dan ook NIMMER aan de macht komen in Suriname. Ook niet onder het mom van ‘samenwerking’ binnen welke combinatie.

  SOLIDARITEIT moet binnen de partijen beginnen, waarbij van alles en iedereen wordt vertegenwoordigd. Anders VERDIENT men als partij geen enkele steun van de kiezers in Suriname.

  Als je zegt ‘we zijn moe’, laat het dan ‘moe’ zijn van de RACISTISCHE partijen die stuk voor stuk in de Oppositie zitten, AFGEWEZEN door het Surinaams ELECTORAAT, de Surinaamse KIEZERS welteverstaan.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 19. Mensen geeft bouta een kans,hij heeft fouten gemaakt!maar ieder persoon maakt fout..hij is goed bezig met IMF om su economie op spoor te krijgen en als doet wat IMF vraagt kan je op miljarden steunen verwachten..oa kanje nog realiseren al die belofte… Leve su …leve de president


  Maak melding

 20. @JUDAS ISKARIOT

  VOLGENS MIJ ZIT JE CAPS LOCK VAST. IK ZOU ER EVEN NAAR LATEN KIJKEN.

  Merk trouwens dat veel Fronters last hebben met hun toetsenbord. Misschien gemeenschappelijk ingekocht.


  Maak melding

 21. Lacking van NDP voormalige Minister van buitenlandse zaken had opgeroepen om tegen Khadaffi van Libie te demosteren .

  De standpunt van NDP was dat Khadaffi weg moest of luisteren naar de demonstranten .

  Zonder een mandaat van VN heeft Frankrijk met ondersteuning van NDP uit Suriname Khadaffi dood gemaakt.

  NDP gaat nu bedelen bij IMF voor maar1 miljard usd

  Khadaffi had uit alleen Olie inkomsten Suriname 5 miljard gratis gegeven .

  Khadaffi was een African hij heeft nooit gebedeld bij VN of IMF om.geld te lennen .

  Elk gezin kreeg 1200 usd per maand van Khadaffi van Libie
  en dat was gratis .

  Dus NDP aanhangers laat Lacking jullie vertellen wat NDP stanpunt was tegen Khadaffi

  Wanneer jullie blijven lullen NDP gaan wij dat met Poetin uit Rusland verder regelen .

  Wij gaan een Raket Basis bouwen zo dat wij satelliet kunnen lanceren .

  Wij gaan niet met verre kijkers werken dat is voor NDP


  Maak melding

 22. Beste Do the RIGHT thing

  Curtis Hofwijks heeft in zijn teennagel meer moraal, verstand, lef en liefde voor Suriname dan jij in je hele Paarse lichaam.


  Maak melding

 23. Djogo
  Mensen geeft bouta een kans,hij heeft fouten gemaakt!maar ieder persoon maakt fout..hij is goed bezig met IMF om su economie op spoor te krijgen en als doet wat IMF vraagt kan je op miljarden steunen verwachten..oa kanje nog realiseren al die belofte… Leve su …leve de president

  Beste Djogo

  Jou president heeft Suriname in de jaren 80 en 90 al een keer volledig naar de kloten geholpen. Dat doet hij ni in 2016 dus voor de derde keer…

  Dus blijkbaar leert Bouterse en zijn Paarse Roversbende NIKS geleerd van zijn fouten

  Suriname KRIJGT geen miljarden maar LEENT miljarden….


  Maak melding

 24. Beste henk..

  schuld usa 20 triljard op een bevolking van 300 miljoen is ongeveer 70.000usd per persoon. is ook niet ‘gegeven’.

  schuld per surinamer is niet eens 3000usd..

  … weet je wat we kunnen neerzetten als die schuld 30.000 per surinamer zou zijn.


  Maak melding

 25. @rayactief

  bla bla bla bla
  in ieder geval zijn de bushouders al 5 mnd niet uitbetaald en meneer gaat een feestje geven van ons belastinggeld.

  en het met ons geld betaalde propaganda legertje van boutaffie, heeft de belastingbetaler niets aan en we willen jullie ook niet.
  je moet maar eens echt werk gaan zoeken,
  su heeft jouw niet nodig, bouta heeft jouw nodig en wij moeten dat betalen

  opzouten verdelger van su
  GEEF ONS GELD TERUG


  Maak melding

 26. Tja, MONEY-en ECONOMIE-torie…het volk heeft het ZELF op 😈Bouterse/NDP😈 voor nog eens 5 jaar gekozen….tidi tamara we STREE (naar de diepte) moro fara….op kosten ÉN ten kosten van het VOLK zelf😄😄😅😅😂😂


  Maak melding

 27. HOOLIGAN, Henk Molenaar jij als FERVENTE HOOLIGAN die alles wat KROM, VERKEERD en VERWERPELIJK is recht praat, hoort bij de HOOLIGAN-leventje. Jou ‘ziel’ moet het hebben van RUZIE ZOEKEN, AMOK MAKEN en niet op de laatste plaats BEDROG. Daarvan zullen wij jou en je HOOLIGAN- maatjes NOOIT horen roepen ‘we zijn moe’.

  Jij bent ‘de democraat’ met de mond beleden, inbreng nul komma nul, in de praktijk ben je Henkie met de GEESTELIJKE BEPERKING. Dus jou mogen ze het niet kwalijk nemen.

  Een fijne dag, Henkie.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 28. @dothewrongthing

  man, man, hebben ze jouw uit de kast gehaald om het iq van het propaganda legertje van boutaffie te verhogen
  wha ha ha ha ha

  intussen wil ik weten
  WAAR IS ONS GELD


  Maak melding

 29. In een democratisch rechtsstaat heeft iedereen het recht om een demonstratie te houden, zowel de voorstanders van de regering als de tegenstanders. De garantie van rust, orde, veiligheid moet de overheid geven. Suriname is sinds DDB op 25 februari 1980 de wettig gekozen regering aan de kant zette een bananenlandje geworden.

  De overheid/het gezag moet er zorg voor dragen dat alles ordelijk, veilig verloopt en dat voor- en tegenstanders van de regering elkaar niet te lijf gaan, beledigen, enz.

  Aangezien CH van Wij Zijn Moe als eerste zijn demonstratie had aangekondigd op het onafhankelijkheidsplein moet de dc van Paramaribo, politie enz, daarom goed nagaan of ze de orde veiligheid en rust kunnen geven als beide groepen daar tegelijkertijd aanwezig zijn. Het zou goed zijn om de pro- DDB groep te verbieden daar tegelijkertijd aanwezig is met de groep Wij Zijn Moe van DDB. Dit om de garantie te geven dat alles goed, ordelijk, veilig verloopt en er rust is op een vreedzame protest en demonstratie van Wij Zijn Moe.

  De groep onverlaten van DDB moet het daarom geen toestemming krijgen om daar tegelijkertijd aanwezig te zijn met de andere groep.

  Als de dc, politie enz vinden dat ze beide groepen toestemming geven, dan moeten ze de rust, orde, veiligheid, garanderen aan iedereen die daar op dat moment aanwezig is.

  De orde verstoorders, onverlaten, hangouderen en hangjongeren, Obesitas Limbo, geteisem, uitschot, tuchthuisboeven, herrieschoppers, orde- en rustverstoorders, kortom de hele bende de paarse kakkerlakken of de paarse geboefte van de pro-DDB beweging moeten onmiddellijk worden opgepakt door de politie en worden ondergebracht bij rijpere jeugd tot dat de demonstratie van Wij Zijn Moe afgelopen is. Als de politie DDB ook mee kan nemen omdat die van uitgaat dat het zijn dubbelganger is moeten ze dat niet nalaten. Hij kan dan voorgoed worden opgesloten in Santa Boma.

  DDB En De Gangsters, Oe Tik Oe Bondroe Dan Oe Hoepel op!

  Freedom, Freedom, Freedom, Freedom Freedom De Kon.
  Moesje Wir Joe Pangie Now!, Sjakie Wir Joe Pangie Now!, Repeat!

  Leve Curtis Hofwijks en De Wij Zijn Moebeweging, Hoera, Hoera, Hoera!

  Free At Last, Free At Last, Thank God, Almighty We Are Free At Last

  Fri, Fri Fri, Sranan Fri! Sranan Fri!

  Sranan Sa Wini, Sranan Sa Wini, Sranan Sa Wi

  Sranansma Sa Wini!

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede

  Tide Tamara We Stre Go Moro Fara

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 30. Bouterse heeft een aantal keren geprobeerd , het lukt hem gewoon niet . Hij moet gewoon op een nette wijze bedanken misschien krijgt hij echte amnestie van de nabestaanden en van het buitenland . Iedereen wint. Mbt Hofwijks hij is een held en een idool aan het worden misschien straks president , wel hij kan op mijn stem rekenen, zolang hij eerlijk is. Trouwens wie dan ook. Welvaart gaat met eerlijkheid. Zo simple is het


  Maak melding

 31. De aanhangers hebben paarse schijt gegeten en zijn vreselijke schijters der misdadigers. Paarse schuiterij vol van paarse leuzen en domheid. Het wordt een grote chaos met deze misdaadaanhangers.


  Maak melding

 32. Posters wegens dringende zaken vandaag en morgen geen posting.
  Vanavond een vergadering met enkele prominenten van de NDP en morgen goed observeren.
  Als jullie goed zullen opletten dan weten jullie waarschijnlijk wie Mazda is.
  Nu wens ik jullie allemaal het beste toe.
  Nog 4 te gaan en wij bepalen de koers nog altijd.
  Tot over enkele dagen.
  Mocht ik tussen door tijd hebben dan zal ik wat posten.
  Gezien de tijd en drukte denk ik vooralsnog dat het niet zal lukken.
  Suriname is voor alle Surinamers die zich echte Surinamers voelen.
  Tot over enkele dagen als de balans opgemaakt is.


  Maak melding

 33. @oom bert,
  Je lult als een kip zonder verstand.
  Hebben ze je afgeschoten .
  Jouw taal lijkt op die van Ray.
  Ik dacht dat jij je wat fatsoenlijker zou gedrag.
  Maar oom bert je kijkt mij een onfatsoenlijke oude man die veel gedronken heeft en de weg kwijt is.
  Gedraag je als een echte oom bert.
  Heb jij je gebit al op.


  Maak melding

 34. Gaat Curtis Hofwijks de Gandhi van Suriname worden, op een geweldloze manier Potesteren tegen het schrikbewind van Bouterse en de NDP met zijn schreeuwende, tierende intimiderende en beledigende volgelingen van laag allooi, Curtis Hofwijks en medestanders houdt vol, want vroeg of laat gaat Bouterse in navolging van Hitler, Ghadaffi, Idi Amin, en meer van dat soort fraaie tirannen voor de bijl met of zonder hulp vanuit buitenland


  Maak melding

 35. @ Mazda ” posters wegens dringende zaken vandaag en morgen geen posting Vanavond een vergadering met enekel prominenten van de NDP en morgen goed observeren.Als jullie goed zullen opletten dan weten jullie waarschijnlijk wie Mazda is.”

  @ Mazda, gefeliciteerd. Ik, wij zijn trots op je. Je hebt geluisterd en je eindelijk aangemeld aan de Vriesdelaan.
  Vandaag en morgen wordt je grondig onderzocht is mij nadrukkelijk verteld door iemand van het medisch personeel. Ik noem geen naam …. beroeps geheim … you get it. Hierna wordt het traject voor een zeer landurige behandeling bepaald.
  @ Mazda, hou vol jongen, het komt goed; hou je strikt aan de spelregels. Blijf ver weg van het politiek spectrum, je begrijpt er toch geen malle moer van.


  Maak melding

 36. Je bent geen God. Je bent maar een Bouta fan want je eet van hem. Als je zo moeilijk bent kom dan met je voor en achternaam op wtk ??😉😁


  Maak melding

 37. @ Silversurfer
  PS.EEN PRESIDENT IS NET GEBOREN ,CURTIS HOFWIJKS

  ————————————————————————————-
  HAAAAA ! Ik had mijn bedenkingen,maar Nu twijfel ik niet meer Silversurfer,je bent een omhoog gevallen mislukte Pannekoek.


  Maak melding

 38. Als een hardwerkende burger zijn recht op vrije meningsuiting wil benutten en moedig genoeg is om openlijk kritiek te leveren op het falend beleid van de regering, betekent het dat de democratische rechtsstaat in volle gang is. Als de meepraters en volgelingen van een regering die zelf niet weet waarmee ze bezig zijn, ervoor kiezen om op dezelfde dag een zogenaamde pro-regeringsmars te organiseren, dan is dat hun vrije wil. Alleen is bij de gehele NDP geen sprake van vrije wil, omdat de meeste sympathisanten niet eens weten wat een IMF lening inhoudt. Maar iedereen, hup, nog 5! Meepraten zoals altijd. Iemand die zelfstandig kan denken en moedig genoeg is om kritiek te leveren, DAT is een echte nationalist! Hopelijk is hiermee je vraag beantwoord, want ik zie dat je twijfelt over de betekenis van begrippen als intimidatie. Waarschijnlijk twijfel je nu ook over de betekenis van rationele kennis, want ik zie dat het je daaraan ontbreekt.

  @Paul


  Maak melding

 39. Hariette@oom bert rook alleen wiet .

  Wat ga jij met NDP exporteren of produceren de komende 4 jaren .
  Welke fabriek ga je bouwen om te produceren hoeveel ton ga je per maand produceren met NDP samen .

  Vraag NDP Mensen dan kan je Bruine Bonnen Produceren
  en naar Nederland exporteren .

  hariette@ Planten is niet moeilijk je krijg gratis zaden om te planten .

  De groeten aan Hariette en Damsco

  getekend

  D.D . Bouterse


  Maak melding

 40. http://www.apintie.sr/vidi.php?vid=14744

  Baas en corrupte boevenbende hebben geen antwoordt op hetgeen deze ndpers vragen…….ze stemden oerdom enne nu paars bevrijdt van de duivelse leugenaar en baas de lijder der misdadigers in het gehele land…..kwestie van tijd dat die criminele opa boef en zijn paarse roversbende ophoepelen.


  Maak melding

 41. Damsco@ wat ga je exporteren en produceren
  welke fabriek ga je voor jongeren bouwen .

  Plant Bruine Bonnen dan kan je exporteren naar Nederland
  Mensen van NDP eten graag bruine bonnen dan hoeft
  Suriname niet meer te inporteren .

  Planten is niet zwaar je krijg gratis zaden en Grond

  De groeten

  D D Bouterse


  Maak melding

 42. Damsco, als Bouterse president kan worden waarom Hofwijks niet , wat is er mis met die man. Hij strijdt een rechtvaardige strijdt voor jouw ook, en bovendien het zijn deze soort rechtvaardige mensen die president worden . Ik geef je wat voorbeelden, Lula , king, Gandhi , Mandela , au san suky, te veel om te noemen . Ik hou het kort. Ps als u denk dat Silversurfer een omhoog gevallen mislukte pannekoek is dan betreur ik het . Bovendien als u echt zou weten wie Silversurfer is, zou u een ander taal praten . Want als jij zijn imperium zou zien zou je in je broek plassen. Letterlijk


  Maak melding

 43. Lijkt pure provocatie van de NDP. Als ze niets te vrezen hebben hoeven ze volgens mij ook geen tegen manifestatie te organiseren. De NDP wil hier een politiek issue van maken. Hofwijks zei dat zijn protest niets met politiek te maken had.
  Typisch iets van de NDP, gezien ook het gekozen tijdstip. Als Hofwijks slim is blaast hij zijn protest op vrijdag af en kiest hij er een andere dag voor. Ook om te voorkomen dat de NDP de totale opkomst van de beweging “We zijn MOE” als eigen gewin gaat opeisen…

  We zijn MOE…laat je niet gebruiken door de NDP..


  Maak melding

 44. Hans, je kritiek op de regering van Suriname en op de NDP klinkt steeds wanhopiger. Je krachttermen (schrikbewind,tierende volgelingen,enz) om jouw valse beschuldigingen te onderbouwen missen elke vorm van realiteitszin.

  Nu doe je een verwarde poging om Curtis met Gandhi te vergelijken. Hoe durf je? Dit laat duidelijk zien dat er in het kamp van de oppositie geen idolen/helden meer bestaan. Daarnaast wilden duistere typen uit jouw kamp aan Curtis een anti-corruptie reward geven. Men had gedacht hiermee politieke winst te halen. Het liep uiteindelijk uit op een debacle voor de aanhang van NPS en VHP en voor Curtis.

  Na deze labiele houding van Curtis was hij niet ineens meer geloofwaardig in jullie ogen. Maar als een wolf liggen NPS /VHP/PL/ABOP op de loer om de acties van de autist Curtis te misbruiken. Er is in elk geval een ding duidelijk geworden. Curtis zit ook niet te wachten op de sluwe vossen in VHP en NPS.


  Maak melding

 45. waarom denkt iemand die zichzelf rayactief noemt dat je de schuld van Amerika met die van suriname kunt vergelijken? suriname heeft een aandeel van 0,07% in de wereldeconomie. Amerika is de grootste economie ter wereld.

  neem iets anders om mee te vergelijken.


  Maak melding

 46. Grote delen van dit volk is verziekt, dom en principeloos. Dat bewijs zal vandaag weer voor de zoveelste maal worden geleverd.Een sprekend voorbeeld is Hooghart die nu alles probeert goed te praten waar hij jarenlang tegen gestreden heeft.Deze zelfde gast heeft 20 jaar lang Bouterse beschuldigt van moord en vond dat hij moest worden gevonnist.Vandaag aan de dag is hij 180 graden omgdraaid.Op zijn Surinaams de mang dis na jeje.


  Maak melding

 47. wat een fantasie zeg van bepaalde mensen die hier commentaar geven……

  Even voor de duidelijkheid.

  GELD LENEN KOST GELD……..HEEL VEEL GELD.


  Maak melding

 48. NOG VIJF JAAR
  “GEEF ME NOG VIJF JAAR”
  dan laat ik mn ballen zien

  wel ……dat is nu gaande
  nog nog aftellen
  nog vier jaar en één maand

  Bedankt Desireet Delano Bouterse


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.