NDP pro-regeringsmanifestatie aangekondigd op 22 april

166

PARAMARIBO, 20 apr – Onder de noemer ‘Bribi Dé | Moe – O PÉ’ wordt er op vrijdag 22 april a.s. door de NDP een ‘nationale pro-regeringsmanifestatie’ georganiseerd en wel ‘ter ondersteuning van het beleid van de regering‘ van Suriname. Dat is te lezen op onderstaande flyer die momenteel digitaal wordt rondgestuurd.

Deze aangekondigde pro-regeringsdemonstratie van de NDP kan gezien worden als een actie gericht tegen het protest van de beweging ‘We zijn MOE’. De manifestatie wordt namelijk vrijwel op hetzelfde moment en op dezelfde plek georganiseerd als het Nationaal Volksprotest dat door het actie comité ‘We zijn MOE’ op vrijdag a.s. om 17.30u bij het DNA Gebouw wordt gehouden.

De vermelding van ‘Moe – O PÉ‘ op de flyer van de nationale pro-regeringsmanifestatie maakt duidelijk dat de initiatiefnemers niet alleen het beleid van de regering van Suriname willen ondersteunen met deze manifestatie, maar een signaal aan de beweging ‘We zijn MOE’ willen afgeven. De initiatiefnemer van deze pro-regeringsmanifestatie is de NDP, de partij van president Desi Bouterse.

UPDATE:
Bericht aangepast: manifestatie wordt georganiseerd door de NDP.

protest-regering

Bekijk ook:

166 REACTIES

 1. De regering, Bouta aanhangers en de NDP zijn de initiatiefnemers. Dat is toch duidelijk?? Waarschijnlijk worden er weer bussen geregeld, krijgen mensen Njang Dringie en Prisirie (hey: NDP) en wordt er weer een toneelstuk opgevoerd.


  Maak melding

 2. Mensen die deze regering steunen, hebben echt gewapend beton voor hun kop. Of het is een klucht die door de NDP zelfs, wordt georganiseerd.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Men is terug in de revo periode en alleen maar onrust en chaos is wat komen gaat met die vervloekte verdoemde misdaadaanbidders……oerdomme paarse stommelingen in dienst van de paarse duivel. Soso chaos nanga ka, dankzij de paars vloek van het land ddb en bandieten. Ze leven en eten paarse schijt van baas, daarom zijn ze bezeten door hem.


  Maak melding

 4. Volgens Parbo, Mazda, Rog G, Do The Right Thing en nog een paar anderen zit de regering o.l.v. Bouterse muurvast in het zadel. Waarom dan een tegenmanifestarie? Provocatie waarschijnlijk. Bang voor een paar demonstranten van Curtis Hofwijks? Tsssss…..


  Maak melding

 5. Mijn advies , ga mee snel, want in deze moeilijke tijden is een gratis bord eten meegenomen.

  Na switi njang fu ndp sa mek a kondre dis skeer.


  Maak melding

 6. men begrijpt nog steeds niet dat of het zijn mensen met instink, Suriname is helemaal leeggeroofd , het land is falliet dank zij de NDP en toch zijn er dieren die deze regering gaat ondersteunen. In 2012 en 2013 heeft NDP 1400.000.000 us dollar exstra ontvangen en toch hebben ze een puinhoop gemaakt. Nu willen ze met 540.000.000 het land uit het puinhoop halen. Dit is net genoeg om de schulden misschien intelopen.. een hond of een ezel zou het wel begrijpen . Er zijn geen woorden meer!!!!


  Maak melding

 7. Ze hebben het geld van de IMF nog niet eens ontvangen en hij en de poppenkast vol jaknikkers gaan het al uitgeven aan onzinnige zaken, die geen zoden aan de dijk zullen leggen.

  Als de NDP demonstratie meer mensen op de been brengt dan ‘Wij Zijn Moe’, zal Pipo de Clown zo blij zijn als een kind, maar in het geval ‘Wij Zijn Moe’ meer mensen op de been brengt, dan moet Curtis Hofwijks oppassen dat Chucky de Clown hem dat niet contant betaald zal zetten, waarbij hij het kleingeld mag houden.


  Maak melding

 8. Ik herhaal, men begrijp nog steeds niet , het gaat niet om een wedstrijd , wie veel meer mensen op been gaat brengen. Contant betalen of kleingeld bla bla pit de clown , what ever? Feit is we zijn paria’s geworden door NDP , ga naar het buitenland tenminste als je het kan , dan pas voel je wie je bent, een paria in het desbetreffende land, zielig zielig.


  Maak melding

 9. @ Kok,

  Als dat zo is hoop ik dat ze allemaal 2 weken zo gigantisch de schijterij krijgen, dat ze daarna niet in staat zijn om een half jaar normaal te functioneren.


  Maak melding

 10. Forummers, Odi odi.

  @JZwartmans, Fa waka mang.

  ‘Moe – O PÉ‘ in de kleur PAARS.

  Er gaan slechts enkele aanhangers met TukTuk’s naar het DNA Gebouw.


  Maak melding

 11. Al wat opa bouta gaat doen brada zijn schip
  Gaat vroeg of laat zinken tot op de bodem
  V de stille oceaan!
  Niemand kan deze situatie volhouden en
  We komen ook niet uit met ons geld!


  Maak melding

 12. Waarlijk, aan paars geestes zieken en paars bezeten zombies zullen zich geroepen voelen en krijsen…soso lobi baas eng paarse schijt vol stank en corrupte. het land is vervloekt door de nationale doden partij aanhangers olv van de paarse doder. Zelfs een wc worm is van nature trijoen malen wijzer dan al die paarse idioten bij elkaar die deze mpp rovers regering ondersteunen. Oma nanga opa taki..kondre klarie foetroe didibri e bari…..en ai go kierie en naai eng egi volk sa stem diehard……mpp baas.


  Maak melding

 13. Ongelooflijk, dat er nog mensen zijn die zich laten misbruiken door deze paarse roversbende, voor eventueel een sapje en een bordje eten, mensen zonder verstand, die gemobiliseerd worden uit de getho, s, om de aktiegroep We zijn moe, te intimideren.


  Maak melding

 14. dit is dus aansturen op een conflict tussen burgers van ……alles in t werk stellen om maar buitenschot van justitie te blijven…ai bouta je echt bang !!!


  Maak melding

 15. Georganiseerd door de ndp. Daar komt de bruine bonen en wat komt daarachteraan?

  Wie heeft nu net het bericht gelezen op starnieuws, de laatste regel is dat de minister in huilen uitbarstte. Minister Peneux.


  Maak melding

 16. Hoe spontaan! En natuurlijk uitgebreid verslag van limbo op InfoAct.

  Ik weet nu al wat de samenstelling wat betreft bevolkingsgroep deze demonstratie is.


  Maak melding

 17. Een kat in her nauw gedreven maakt rare sprongen..hoofd vd Nationale Debielen Partij gaat weer tegen betaling en voor een bordje bruine bonen de halve zolen van Suriname mobiliseren..! En de oppositie staat erbij en kijkt ernaar..Ik ben geneigd te zeggen dat mocht deze regering vallen, leden vd oppositie het niet verdienen om in het machtscentrum te komen..Cursisten Hofwijks en medestrijders halen de kastanjes voor het hele volk uit het vuur en Santokhi en Rusland zitten lekker te borrelen met Misiekaba en Amzad Abdoel in de DNA..


  Maak melding

 18. Ik zou tegen mijn vrouw zeggen: “Schat, je hoeft vandaag niet te koken hoor, want ik ga buitenshuis eten. Misschien kan ik ook nog een portie BB met R voor je meenemen. Jouw probleem om vandaag te overleven is dus opgelost. Wat morgen zal gebeuren zien we nog wel.”
  Dus mensen met een financieel probleem om te overleven: ga lekker eten. Ik zal het u niet echt kwalijk nemen als je dat doet.


  Maak melding

 19. Advies aan mensen \ groepen die overleggen met Regering (vertegenwoordigers v.d. Regering)

  Steeds vaker blijkt de regering dat er verschil is tussen wat de regering verkondigd als resultaat van een overleg. Fictie en realiteit lijken ver van elkaar.
  Zo bv Desi in DNA over liedje “Pe a money de”; resultaat overleg met bonden leraren; resultaat overleg met IMF; partijen met wie IMF zou hebben gesproken in Sur.

  1. Liedje blijkt alleen door de zanger te zijn gezongen. Zijn vrouw doet geen letter zingen erin. Hij heeft nimmer een huis gehad van de Overheid. Conclusie: Desi LIEGT in de DNA
  2. Vertegenwoordigers kunnen geen akkoord sluiten met werkgever. Vertegenwoordiger moet voorstel voorleggen aan de Alg vergadering. En het is de Alg Vergadering die beslist.
  Dat weet een ieder dus ook Desi. Conclusie: Desi en Peneux LIEGEN
  3. Desi zegt in DNA dat IMF het plan vd regering heeft omarmt en 1 op 1 heeft overgenomen. Als dit al zo zou zijn dan is Suriname het 1ste land in de geschiedenis vh IMF waar dit gebeurt. Desi we willen papieren zien (het akkoord met onderliggende docs). Nimmer gezien en zal ook niet vd regering komen. Gelukkig heeft de regering geen invloed op IMF. Dus we zien het wel van hun komen. Conclusie: Desi LIEGT in DNA.
  3. Desi zegt in DNA: IMF heeft met alle maatschappelijke instituten en politieke partijen overleg gehad in Sur.
  Nog de vakbonden en nog de oppositie partijen hebben een woord of tekst gewisseld met IMF. Conclusie: Desi LIEGT in DNA
  4. IMF zou hebben gezegd dat de Regering niet zal hoeven te snoeien in Ambtenaren salarissen (aldus verklaring Min v Binnenlandse Zaken). Dit is zo hoogst onwaarschijnlijk dat het niet anders kan dat dit een leugen MOET zijn. De lonen voor ambtenaren is een mega blok voor de staat (naast al het geld wat ze snaaien). IMF is de saneringsclub. Dus als je snel resultaat wil hebben is dit de poot waar je in moet hakken. De huidige Surinaamse Regering is als een struisvogel: als ik ze niet vertel dat 60% vd ambtenaren eigenlijk niet productief zijn en weg kunnen, dan zal de buitenwereld het nooit weten.
  Vreemde is zelfs dat de Desi club doet overkomen dat Surinamers trots moeten zijn dat het IMF het lieve en aardige Suriname wil helpen. In de DNA kan Desi wel zeggen dat Brazilië tgv Internationale markt prijzen het nu moeilijk heeft. Maar Desi we hebben ook recent gezien wat Griekenland en Portugal moeten doorstaan nu IMF hun helpt. Conclusie: DESI je LIEGT.

  Het bagatelliseren en afschuiven van belangrijke zaken door er maar een joke van te maken en je “as kissers”, die toch op alles wat je zegt zullen klappen, achter je krijgen. Desi jij Klootzak: de mensen die achter je staan luisteren niet eens naar je. Ze zijn bang maar ook profiteurs. Ze lopen als makkelijke lammetjes achter je omdat ze hopen een graantje mee te pikken. Ethiek in Suriname is heel ver te zoeken. Je bent een BOEF en een schijnbaar “trotse” handelaar in verderfelijke waar.
  Dat je dan nu nog moete lezen dat een ander SuriNed klootzak aan Nederland zegt dat de straf voor Desi en Bravo moet worden ingetrokken om zo deze 2 criminelen de gelegenheid te gen vrijelijk te reizen. Ze moeten juist nu kunnen reizen om internationaal overleg te voeren en steun zoeken voor noodlijdend Sur. Die hufter die dit verkondigd is waarschijnlijk zelf super stoned.
  Als deze 2 boeven gaan reizen gaan ze alleen maar concentreren op het verspreiden van hun crap spul.
  Het is publiek geheim in de wereld dat Desi en Bravo de super ondernemers zijn in Sur.


  Maak melding

 20. De dombo’s vragen zich af waarom een tegen demonstratie.
  Tegendemonstratie is om een idee te krijgen of het volk achter de gekozen regering staat.
  Wij willen niet regenen als het merendeels van de bevolking niet achter ons staat.
  Wij hebben nog 4 dus zijn bereid om ons mandaat terug te geven indien het volk dat ook wil.
  Wij maken de dienst uit en het merendeels is hiermee eens.
  Natuurlijk zal je altijd mensen hebben denk aan oppositie die ook hun achterban zal motiveren.
  Waar zijn de oppositie leiders van lonny weten Wij al die heeft te kennen gegeven dat hij wel achter CH staat maar niet te vinden zal zijn op straat.
  Nu is er een enorme kans voor de oppositie om het volk te mobiliseren en niet wachten tot de verkiezingen.
  Maar de schreeuwers zijn al blij met hun parlementariërs salaris.
  Nogmaals voor de mensen die oogkleppen hebben Bouterse zal blijven regeren zolang hij leeft.
  Wij komen sterker uit deze crisis en gaan straks over tot de orde van de dag.
  Wij hebben genoeg te ordenen ambtenaren salaris verhoging is in de maak.
  Bushouders moeten ook een graantje kunnen mee pikken.
  Tot nu toe is bewezen dat ze niet weten te onderhandelen.
  Toekomst van Suriname zal er anders uitzien denk aan investeerders die al hun plan hebben ingediend om te komen investeren.
  Wij zullen hiervan de vruchten plukken en werk creëren.
  China is bereid om een Chinatown in Suriname te bouwen.
  De onderhandelingen zijn voorlopig opgeschort let wel niet door China maar door ons.
  Verzoek ligt even in de ijskast.
  Wij zullen werkgelegenheid aanpakken.
  Suriname ik ben blij dat ik mij een Surinamer mag noemen.


  Maak melding

 21. @HetlsNietWaar,
  Dus jij bent een grotere klootzak dan die surined .
  Kunnen jullie geen eenheid vormen.
  Kan je alleen uitschelden jouw lafaard.
  Dit heeft zeker met je opvoeding te maken niet meegekregen van huisuit.
  Denk je jouw wil en domme idioterige mening hier weer te geven.
  Aan jouw als niets nutter hebben wij niets.
  Steek je handen uit je mouw en toon ballen kom in Suriname en schreeuw het hier uit.
  Lafaard,


  Maak melding

 22. Dat de Ndp het gore lef heeft om zo iets te organiseren terwijl ze het land naar de afgrond heeft geholpen geeft aan dat bouta en zn vriendjes totaal niet geven om su en het volk!!!!!!!!


  Maak melding

 23. @Sabatoe Franse,
  Als jij een boeler bent dan hoef je dat niet wereldkundig te maken.
  Dat idee hadden wij al van jouw maar goed dat je dat zelf bevestigd.
  Jouw smeerlap toon wat respect dat kan je zeker niet.
  Wij zijn het gewend van de Front aanhang als ze in het nauw gedreven worden dan gaan alle stoppen los.
  Kijk naar Counter idem dito .
  Waar is de rest van Front aanhang


  Maak melding

 24. Dit zal potentiële investeerders wel een impuls geven om te investeren in Suriname ….NOT !!! Je moet maar lef hebben om zoiets te organiseren.


  Maak melding

 25. @john,
  Het verbaasd ons niet jouw vrouw heeft altijd buitenshuis gegeten en gesnoept dus het verbaasd ons niet.
  Nu dat niemand haar wat wil geven waar ze kan profiteren mag jij haar hebben.
  Dus al stuur je haar om buitenhuis te gaan eten dat heeft geen zin ze heeft nooit iets anders gedaan wat je nu zelf aangeeft.


  Maak melding

 26. Damco@ Wat gaat NDP Produceren en exporteren om geld te verdienen .

  Welke Grondstoffen en Landbouw gewassen gaat NDP exporteren de komende 4 jaren .

  Hoeveel jongeren en ouderen gaan werk vinden de komende 4 jaren .

  Met exporteren bedoel ik ,een schip komt in Suriname en neemt om de twee maanden een lading 10.000 ton Rijst of Vis of Fruit soorten .

  Damsco@ met regenbui bedoeld jouw Bouterse ,regen van Kogels en dan kan CNN Nieuws komen kijken .

  Militairen en Politie zijn niet Dom als Bouterse

  Altijd ziet Bouterse vijanden om de HOEK deze keer is IMF geen vijand .

  Damsco@ ik wacht op je advies wat wij uit Suriname kunnen exporten de komende maanden .

  Geeft dat ook door aan NDP Regering ,wel moeten de middelen er zijn .

  Abrahams en Henk Herrenberg gaan met Bruine bonnen voor in lopen van de groene mars .

  Militairen ,Politie, Verpleegsters ,Leraren en nog velen meer verdienen 100 tqt 300 USD minder in een maand .

  Hopend dat de gewapend macht zaken goed beoordelen
  alvorens de wapen te gebruiken .

  Zij hoeven niet te wachten op de onwettige CTU die in de maak was door NDP van Bouterse alleen .


  Maak melding

 27. @@@,,,staartjes,..BOUTERSE HATERS.

  Luister noh,alleen al de aankondiging van een pro regering demonstratie bezorgt jullie al LOESBERE,dat zegt al genoeg.maar dat wisten wij al IEDEREEN MAG DE STRAAT OP,jullie ook ,doe dat noh.sang wi spang,DE PRESIDENT MAAKT ZICH ÈCHT NIET DRUK OM HET HANDJE VOL GEREGISEERDE …”WIJ ZIJN MOE IDIOTEN.oen no broeja ..PANIEK IN DE OPPOSITIE TENT.jullie willen politieke confrontatie toch en nu het er is kunnen jullie niet tegen de druk..de MEERDERHEID VAN HET SURINAAMSE VOLK,wil dat BOUTERSE PRESIDENT BLIJFT,..JULLIE ZIJN TOCH DEMOCRATEN ?OF ZIJN JULLIE UILSKUIKENS OF PANNEKOEKEN ?..dit is pas het begin .FLAPDROLLEN ! DAT JULLIE ZIJN.!!…..BROEJA IN DE TENT,HA HA HAAAAAAAA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 28. Het uitlokken van geweld is begonnen en er is een bloedbad op komst, ze zullen met scherp schieten tegen vreedzame demonstranten, business as usual. Het is oppassen geblazen!


  Maak melding

 29. @oom bert,
  Ben je zo dom of achterlijk.
  Je vraagt Damsco wat gaat NDP produceren en exporteren om geld te verdienen.
  Wacht nog dan zal je het zelf merken.
  Wij zullen je niet wijzer maken met je domme verstand.
  Waarom vraag je niet wat doet de oppositie .
  Waar zijn de oppositie leden zijn ze op straat te vinden.
  Ik zie geen massa meeting om het volk te mobiliseren.
  Dus om je vraag kort en bondig te beantwoorden.
  De vorige regeringen hebben in nl hun handen omhoog gehouden.
  Wij kijken vooruit en hebben nu een lening bij IMF lopen omdat Suriname geloofwaardig is.
  Je krijgt een lening alleen als er genoeg te bieden is.


  Maak melding

 30. Damsco is zo’n typisch voorbeeld van een Surinamer die af en toe uit het riool te voorschijn komt om te kijken of zijn meester Bouterse hem wat broodkruimels toewerpt.

  Te dom voor woorden, geen opleiding, geen moraal en volledig gehersenspoeld en ook geweldig bij gebrek aan argumenten/


  Maak melding

 31. @
  Simon

  @Sabatoe Franse,
  Als jij een boeler bent dan hoef je dat niet wereldkundig te maken.
  Beste simon boeler zijn is heel normaal maar om geboeld te worden……………………… trouwens wordt gewoonweg geil van je.


  Maak melding

 32. Mazda: “Wij komen sterker uit deze crisis en gaan straks over tot de orde van de dag.
  Wij hebben genoeg te ordenen ambtenaren salaris verhoging is in de maak.”

  Hoe dom kun je zijn? Mazda bewijst met elke posting dat dommigheid geen ondergrens kent.


  Maak melding

 33. @ Domme oom bert…jij bent zo`n echte voorbeeld van een mislukte pannekoek.jij snapt er geer sikkepit van ga in discussie met je collega uilskuikens en oliebollen joe dong kaw .ik heb geen tijd om water naar zee te dragen mie mang.grat gwe !


  Maak melding

 34. maak je niet druk ze komen van het water tang loekoe , mi na boes awari , mi na ollo , banbaas yor time is on de line mij frend mi na batjouw geen bb met R , kojo kojo poer wang , a,nogo tang , de groetjes boes awari


  Maak melding

 35. @Damsco, praat voor je zelf, omdat velen Bouterse NIET willen. het is een handje vol die gratis eten krijgt, maar zelfs deze mensen moeten straks eraan gaan geloven dat de harde tijden van het IMF voor de deur staan.

  =Wie kan mij vertellen waar de vrouw en kinderen van Bouterse zijn. Deze zullen NOOIT de straat op gaan, omdat zij 3x daags goed slapen en eten.


  Maak melding

 36. @ DOMME GEFRUSTREERDE Henk Molenaar…jij bent echt zo`n owroe koekoe,die klaagt tot je in Asiana ligt.op kosten van de belasting betalers.jij bent eentje die al heel vroeg,(nu al) met een luier rond lopen.maar geen zorgen want de NDP regering zorgt ook goed voor mensen die op jou lijken.


  Maak melding

 37. Mazda, Suriname krijgt een IMF lening omdat de kapitaalmarkt geen geloof heeft in de deze regering. Zaken doen met het IMF betekent dat Suriname soevereiniteit moet inleveren. Bewindvoerders van het IMF bepalen de koers van het land.

  De NDP regering zit daar voor spek en bonen. Wanneer gaat dat tot je botte hersenen doordringen. Het land is gebaat bij investeerders. De beloofde poorten zijn voor Suriname gesloten enkel alleen omdat men geen zaken wil doen met een drugsveroordeelde en een massa-moordenaar. De apathische paarse Surinamers lopen als slaafse hondjes achter die man aan terwijl het land op apen gapen ligt. Zelfs een kind van 4 begrijpt dat je op deze manier vooruit komt.

  Maak deal met Nederlandse regering. De Korps Commando’s van het koninkrijk zullen ervoor zorgen dat Bouterse overgeheveld wordt naar Nederland. En heb geen illusies de Surinaamse krijgsmacht stelt echt niets voor.

  Het lijkt erop dat Bouterse groter is dan de staat Suriname. Lachwekkend. Heb meer respect voor de Brazilianen. Tante Rouseff wordt met pek en veren verjaagd.


  Maak melding

 38. @Ira,
  Hoe dom kan je zijn om te vragen waar vrouw en kinderen van jouw leider zijn.
  Dat ze 3x daags te goed eten en slapen.
  Heb uit eerdere posting gelezen dat jij ook niet hoeft te klagen omdat je een watermolen straat vrouw bent.
  Dus jij moet de laatste zij die klaagt.
  Toen het nog druk was in de watermolen straat hoorden wij je nooit klagen.
  Dus voordat je commentaar geeft goed nadenken.
  Over nadenken gesproken ha ha ha dat kan je toch niet.


  Maak melding

 39. @Alma, Bouterse is NIET mijn leider en zal ook NOOIT gebeuren, omdat ik NOOT achter een moordenaar zal staan en vooral niet achter een slavenhouder.

  Jou tekst zegt iets over Bouterse zijn achtergrond mensen hoe goed ze zijn geschoold. Uitschelden en nog vee meer;;;;

  =Bouterse heeft die vloek al uitgesproken:::ik wens jullie slapeloze nachten toe

  -Bouterse was in zijn vorige leven een slavenhouder dus zie maar hoe het volk weer in zijn greep wordt gehouden door deze man.
  Ik zou maar naar meneer Samson gaan luisteren::::::een stukje tekst:::

  Eerst de blanke “witte-man” neerhalen en nu knielen voor hen. Hoe diep ben je dan niet gevallen Bouterse????

  =dinsdag 19 april 2016 14:55

  SamsonDoor een samenwerking aan te gaan met het IMF, heeft de president ons land verkocht aan de “Bakra Basi”, zegt criticus Guillermo Samson.

  Volgens hem is het nu al duidelijk dat de stap naar IMF een mislukte stap is, gezien er nog geen duidelijk beleid is hoe corruptie aan te pakken.

  Volgens hem zal er een overgangskabinet moeten komen om ons land te redden.


  Maak melding

 40. Pure intimidatie techniek, om Hofwijk en zijn medestanders angst voor de confrontatie in te boezemen, met die paarse idioten kon het met een slok op wel eens uit de hand gaan lopen en dan heeft Bouterse zijn zin, de smerige asbak ik zo no ook dat iemand ook weer onder de naam zijn shit dumpt


  Maak melding

 41. Wij kunnen allemaal op dit forum negatief en [\positief bezig zijn, ieder zijn ding zijn mening.

  Waar wij het allemaal mee eens zijn is dat Suriname skeer en dat het volk zal poepen en pienaren en dat Sranang ka letterlijk en figuurlijk.
  Voor en tegenstanders geven aan geld nodig te hebben maar hebben verschillende plannen.
  Voorstanders willen IMF steun, tegenstanders willen geen steun van het IMF maar op dezelfde wijze als de IMF voorwaarden toepassen om te bezuinigen.

  Ik ben me van al dit gedoe. Sranang ik zal je voorlopig niet meer bezoeken en daar zijn vele redenen voor.


  Maak melding

 42. @@Ira,
  Beste Ira die tegen stemmers en de mensen die denken het beter te weten zullen altijd iets willen roepen.
  Als ze iets roepen hoeven wij niet gelijk aannemen dat het ook zo is.
  Kijk naar de debatten van Amerika daar gaan ze zo ver om alles te roepen.
  Dus democratisch geen probleem .
  Neem nou deze site waar ook alles geroepen wordt en heel veel anti Bouterse doen alsof ze het wiel hebben uitgevonden.
  Meer sensatie aandacht en ongecontroleerd van bericht geving.
  Wie wordt er beter van alleen de site waar wij bezig zijn die stijgt in populariteit.
  Dat je niet op Bouterse gestemd hebt oke naar je kan niet ontkennen dat hij jouw leider is.
  Mensen die dat doen zijn geen echte Surinamers.
  Of je het nou eens bent met het beleid of niet het is en blijft een leider voor alle Surinamers.
  Maar niet voor mensen die zich Surinamer noemen en denken dat ze ergens anders wonen dus mijn leider is het niet.
  De realiteit is echt hard om onder ogen te zien.


  Maak melding

 43. En je je raadt het wel wie het organiseert,
  Ramon Abrahams. Boefdraad heeft al 1 miljoen US overgemaakt.
  Kosten organisatie 20.000 US. Winst voor Ramon van 980.000 us


  Maak melding

 44. @Bigi Sma,
  Wij zitten niet om mensen als jouw te springen.
  Ik respecteer jouw mening maar je lijkt nu een beetje gefrustreerd om het wereldkundig bekend te maken.
  Ik hoef niet te weten als je hier wil komen of niet dat mag je zelf bepalen.
  Ben je ook op sensatie uit.
  Net als hans de belhamel


  Maak melding

 45. @DAMSCO, Heb je geen sollitatie plicht….luie donder!! Waarom rot je niet op om in su om bouta te steunen. Je trekt lekker uitkering in nederland en profiteerd lekker….ga naar su…..wil zien of bouta je ook zo’n lekkere uitkering gaat geven……ik weet zeker dat hij je ook gaat laten pinaren zoals de rest!!!


  Maak melding

 46. kort voor de 8 december 1982 moorden was er een strijd in pro-democratische rechtsstaat en anti DDB-aanhangers in Suriname.

  Een heel sterke persoon in het kamp pro-democratische was de vakbondsleider van de moederbond Cyriel Daal.

  Bij een door hem gehouden demonstratie tegen het kamp DDB was de massameeting massaal, kortom geheel Suriname verminderd met de familie van DDB en de 15 – sergeanten van de coup van 25 februari 1980 en een heel kleine aanhang. Beide demonstraties werden op het zelfde moment gehouden in Paramaribo. Op dat moment was de mislukte extreem communist Maurice Rupert Bishop die in Grenada de lijder was op bezoek in Suriname. De hele clowneske demo van de familie DDB en overige 15 coupplegers en Maurice Rupert Bishop was een lachertje in het donker. Het kamp bestaande uit massa van de democtratische rechtsstaat lachte en was vrolijk.

  De reactie van de DDB en overige 15 sergeanten en Bishop is bekend wat erop 8 december 1982 in Fort Zeelandia is gebeurd.

  Sindsdien verkeert Suriname in heel grote verval in alles, normen waarden, armoede, Sranan skeer, drugscriminaliteit, wapenhandel, miljoenen gelden van de verdragsmiddelen van Nederland aan Suriname verdwenen tussen 25 februari 1980 en 8 december 1982 in de zakken van deze criminelen, waarvan DDB zich het meest verrijkt heeft en behoort vandaag tot de rijkste man van Suriname met een vermogen van ongeveer 712 miljoen US-dollars op een Zwitserse bankrekening in Zwitserland.

  Deze crimineel kan de vernedering die het kamp/ de massa democratische rechtsstaat-lieden hem toen toebracht nog steeds niet verkroppen. Nu hij lijder is van Suriname en over het resterende staatskas beschikt, wil hij hiermee volk op de been brengen om de democratische rechtsstaat-lieden aan te tonen hoe groot en sterk hij is.

  Het groepje wij zijn moe die momenteel op straat bezig is met acties zal natuurlijk tegen DDB deze zogenaamde strijd verliezen.

  Maar wat DDB weet, is dat als je alle Surinamers zou vragen, moet DDB zijn bundel nemen en ophoepelen? Dat het antwoord wel duidelijk is gelet op Sranan Skeer en armoede troef is in alles in het hele land.

  DDB moet dit daarom goed in zijn ezelsoren en garnalenhersenen knopen.

  You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time

  Actiegroep Wij Zijn Moe, zal vroeg of laat aan het langste eind trekken.

  Dit Is Het Begin We Gaan Door Met De Strijd

  Stre Def Stre, Wi No Sa Frede

  Tide Tamara, We Stre Go Moro Fara.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 47. @ Mazda, heb je je nog steeds niet aangemeld aan de Vriesdelaan. Wacht niet te lang voor, het te laat is.

  @ Mazda ” De dombo’s vragen zich af waarom een tegen demonstratie.Tegendemonstratie is om een idee te krijgen of het volk achter de gekozen regering staat. Wij willen niet regenen als het merendeels van de bevolking niet achter ons staat. Wij hebben nog 4 dus zijn bereid om ons mandaat terug te geven indien het volk dat ook wil.”

  Mazda, is bovenstaande verklaring afkomstig van het kabinet van de President of lul je zomaar uit je nek.
  Wie bedoel je met volk. Uit hoeveel mensen moet “het volk” bestaan. Gesteld dat op 22 april a.s. 10.000 in paars geklede aanhangers van de Njang Dringi Partij, aanwezig zijn, is dat voor jou voldoende om te zeggen dat het volk achter de regering staat. Suriname telt ruim 500.000 inwoners. Peneux heeft gisteren bij BakanaTori gezegd dat hij minister is over 17.000 ambtenaren. Mazda, geef ons een betere indicatie: waar moeten we opletten, wat is het criterium.


  Maak melding

 48. Nou ze doen maar!

  We zullen zien hoelang nog!

  Curtis ik zou die dag cancellen, want ze gaan jullie uitdagen, bedreigen en waarschijnlijk ook fysiek aanvallen.
  Ze zijn namelijk bewust uit op een escalatie.

  De volksmilitie is herrezen.


  Maak melding

 49. Het rijke Saudi-Arabië leent voor $10 miljard op de kapitaalmarkt om zijn verliezen vanwege de al kwartalen gedaalde olieprijs op te vangen. Nu Suriname moet lenen bij het IMF gillen de domme Fronters moord en brand. Hoe dom kun je zijn.


  Maak melding

 50. Mpppp bouta ga naar huis!
  U heeft totaal geen visie!
  Hoe gaat het su volk al die zware verhogingen betalen??????
  U bent de slechtste pres v heeeel caraibisch
  Gebied!!!!
  Koulo sakasaka moordenaar!!!!!


  Maak melding

 51. Mensen het zijn de laatste stuiptrekkingen
  Van baas der misdadigers didibie bouta!
  Me barrrr joeeee!
  Baas uw dgn zijn geteld!
  A volk ey pinaaaaaa!!!


  Maak melding

 52. Iemand als moordenaar bouta zo iem
  Moet je continue plassen op zijn gezicht
  Weet je!!!!
  Kijk in wat voor stront hy su heeft gezet!
  Hy kan het duidelijk niet aan!
  Har a dang joengoe opa bouta!!!!
  Joe ne fierie ma unu wel we pina!!!


  Maak melding

 53. Geef de helft van de ambtenaren ontslag. stuur ze naar huis met behoud van loon voor 2 jaar. laten ze in die 2 jaar zelf een werk zoeken. zo ben je ze makkelijk kwijt en ze gaan ook niet klagen.
  en er moet een personeels stop komen bij de overheid.
  oplossingen moeten worden aangedragen en geen protesten. elke dag , elk uur kost geld. denken jullie na.

  adios
  Barka


  Maak melding

 54. @mul,
  Niet zomaar uit je nek kletsen.
  De verkiezingen hebben aangetoond dat het merendeels achter het bewind van jouw president staat.
  Wij hoeveel niet het tegendeel te bewijzen.
  Niet de opkomst is doorslaggevend neen de verkiezingen zijn doorslaggevend.
  Het volk heeft gekozen.
  Als jullie 50 Man op de been kunnen brengen dan kunnen wij volharden met 100.
  Kom jij van een andere planeet denk je dat alle ndp stemmers zullen gaan demonstreren om aan te tonen dat wij achter jouw gekozen president staan.
  Natuurlijk niet wij hebben mandaat gekregen van het volk door de verkiezingen te winnen en zullen de kiezers die op ons en jouw president gestemd hebben niet in de kou laten staan.
  Wij hoeven pas over 4 jaar eigenlijk bewijzen dat wij weer voor 5 gaan.
  En knoop het goed in je oren jouw president zal blijven regeringen zolang hij leeft.
  Wij komen sterk uit deze crisis.
  Wij zullen voor jouw familie en vrienden zorgdragen.
  Wij zullen niet vluchten voor het vertrouwen die in ons gesteld is.
  Geef het ook door aan Henk Molenaar.
  Jullie moeten toekijken dat wij voor het zeggen hebben en nog 4 jaar zullen regeren en dat Bouterse ook jullie President is.
  Wel moeilijk he maar dat is nou eenmaal de realiteit.
  Ik zal ook van de partij zijn maar niet in paarse kleding zoals velen dat ook niet gaan doen die achter het bewind staan.
  Ik ben belast met de handhaving van de orde .
  CH Kent mij ook en weet dat ik met nickname Mazda op waterkant te vinden ben.
  Ik waardeer zijn strijdvaardigheid.
  Jongens als CH hebben wij nodig en geen blaffende honden.


  Maak melding

 55. Hahahahaaaaaa…de ndpers gaan meteen pro bouta demonstratie komen om wat te bewijzen?Dat bouta sterk staat?
  Hahahahahhaaaaaaa…die ndp dwazen zeker van hun zelf zijn zijn ze niet meer. Hofwijks die in zijn eentje protesteert zien de ndpers als een grote bedreiging.Ai het is waar!Hofwijks bezorgt baasje en volgelingen slapeloze nachten.
  Natuurlijk aanveel mensen komen opdagen bij deze latest escapade .De ndp staat voor njang dringie en priserie dus het aantal zal groot zijn om voor 1 dagje gratis te vreten en op de tv gaan ze zeggen dat ze ndpers zijn al hebben ze na dagen pas wat te eten en drinken gehad,omdat ze andere dagen met minder of helemaal niks in hun maag moeten doen.Ze gaan komen bussen vol want het is gratis,hier en daar een truitje of een petje netals of de ndp aan een verkiezingsstrijd deel neemt en er is geen tegenpartij nog!!!
  Hahahahaaaaa…zo zeker van zichzelf is de ndp dus niet!!!
  Het wordt een spektakel van de eeuw;
  De ndp vs de ndp !!!
  Whahahahahahaaaaaa


  Maak melding

 56. @Esmerald,
  Maak je geen zorgen CH mag niets overkomen.
  Opdracht is duidelijk op dit moment is CH sterker dan de oppositie.
  Hij hoeft dus niet thuis te blijven.
  Hij zal ook beseffen dat hij straks in de steek gelaten wordt door zijn geld schieters.
  Maar wees gerust hij heeft een toekomst in Suriname.
  Als hij al zijn kruit geschoten heeft zullen wij van de NDP hem helpen om de juiste koers te varen.
  Maar verlopig mag hij gebruik maken van zijn democratisch recht.


  Maak melding

 57. @Mazda
  Hahahahaaaaaaa….wat willen jullie bewijzen met deze pro ndp happening?!
  Dat jullie meer dan 100 man op de been gaan brengen?!’
  Hahhahaaaaa…..ze mij wie nite gaan willen komen om een gratis portie,hapje en drankje en een truitjen en petje.AlsHofwijks jullie ndpers laat schijten wil ik zien wat met jullie zal gebeuren waneer de vekiezingen hier zijn als jullie teminste tot dan of eerder verjaagd zijn .Dilma liefje klaagt dat miljoenen voor haar hebben gestemd en toch komt er een onderzoek naar haar deelname aan corruptive en ze moet aftreden!!!
  Zoveel power heeft het gewone volk,misschien is dit de laatste show a la Ocer style van je baasje.,


  Maak melding

 58. @Barca
  Niet zo snel.
  Onze nakomelingen die nog geboren moeten worden zullen met een last geboren worden .Zij moeten dan de schulden van bouta af betalen zonder zelfs een lening ooit genomen te hebben! Arme nakomelingen nu al worden ze opgezadeld met schulden van bouta!!
  Kijk hoe 1 crimineel als een vloek kan heersen op een land en bevolkig.
  We zitten bij miljarden in de schuld nu ,zo waarover praat je dan?!


  Maak melding

 59. @simon
  zegt een wolf in schaapskleren.

  Curtis, is toevallig niet afhankelijk van jullie ndp’ers.
  Hij kan zijn eigen boontjes wel zelf doppen.
  Welk deel van het (demonstratie) bord van Curtis begrijp je niet; Weg Met Bouta?

  Curtis, cancellen die hap, er zitten criminelen in die groep, ex-militie en ex-soldiers, ptss’ ers, die zijn een soort van geprogrammeerd en uiterst gevaarlijk.
  Let op jezelf.


  Maak melding

 60. @Ray,

  Krijg je geen déjà-vu gevoel.
  Ze hebben weer eens het deksel verwijdert van de paarse beerput.

  Het lijkt wel verkiezingstijd, weet je nog.
  Toen zaten ze ook braaf met z’n allen te reageren op wkn.
  Hun baas bezorgd ze slapeloze nachten, want zijn er al in de vroege uurtjes bij.

  Waarom zo angstig, ze gaan nog v0 5 tok!


  Maak melding

 61. @Parbo
  ja maar zij hebben geen moordenaar als lijder wij wel, en hij komt met een extraatje nog erbij,hij heeft amnestie!!! Wie in de wereld geloofd in een lijder als bouta?!
  Niemand ook niet jullie als ndper.dus nu gaan jullie een show opzetten om te bewijzen dat het volk achter de moordenaar zit. Zo van waar gaan de bussen komen?Uit het verre binnenland om de eenmalige tocht naar de stad te maken zoals we het van je baasje gewend zijn te zien.?
  Wat hebben jullie allemaal op het menu staan ,bruine bonen me rijst,kippenboutjes,nasi of bamie?
  En drankjes zijn er ook sterke bij?
  Hahahaahaaa ..maak je geen zorgen ,,,de mensen gaan komen om zich plat te vreten want het gaat toch gratis zijn !!!


  Maak melding

 62. @Esmerald

  Hahahahaaaaa….de ndpers doen alles om te kunnen overleven.Kijk die idioterie van hun.He tlijkt alsof de ndp bezig is met verkiezingspropoganda en er is helemaal niets en niemand ,geen tegenstaander waarmee ze het gaan opnemen!!
  De ndp is in strijd met zich zelf!!
  Het wordt de ndp vs de ndp!
  De onzekere ndp vs de onzekere ndp.
  Dit wordt een spektakelvan je welste!!!!
  Hahahahahaahhaaaa


  Maak melding

 63. Ray,

  Hofwijks met zijn rebellenbeweging staat op onze menu. En als het moet eten we die gasten levend op. (figuurlijk dan).
  Laatste wat wij willen is een manifestatie dat eindigd met geweld. Niet iedereen in Suriname is tegen Bouterse en daarom is het goed dat er een andere geluid te horen is.

  En laten eerlijk wezen de vakbonden en oppositie zijn in geen velden of wegen te bekennen. Een handjevol dissidenten die de boel op stelten willen zetten. Let maar op de NDP manifestatie wordt een groot succes. Onze geliefde president geniet nog veel steun onder de bevolking.


  Maak melding

 64. Dit is een teken van vrees.Maar al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel.It is a matter of time.
  Ding go e njang ding zakelijk.


  Maak melding

 65. Als C.H. en zijn medestanders verstandig zijn a.s.. vrijdag gewoon thuiblijven, dan heeft die Poppen kast die de NDP nu weer in scene wil zeggen, totaal geen zin en wordt een eventueele confrontatie voorkomen en laat je aan de rest van het volk zien dat er weer onnodig geld verspild wordt


  Maak melding

 66. Als de (ex)NDPers spontaan een tegendemonstratie zouden organiseren, zou het iets zeggen over de ondersteuning die Bouterse nog heeft bij het volk. Dat de leiding van de NDP het initiatief daartoe moet nemen, zegt ons alles over hoe populair zijne excellentie DiDiBri nog is.


  Maak melding

 67. Damco@ ik vraag alleen wat gaat NDP Produceren en exporten , is dat zo moeilijk om te zeggen .

  Er was al 1.2 miljard USD door Nieuw Front achter gelaten op de Centrale Bank van Suriname ,NDP heeft als op gemaakt in 5 jaren tijd .

  Damsco@ wanneer komen de productie bedrijven van NDP.


  Maak melding

 68. Heb het al eerder gezegd die Hofwijks lijdt aan een of ander vorm van korsakov. Somo. Santokhi, Rusland en Lonnie en andere kopstukken van de nep oppositie houden zich afzijdig van deze acties. Ze willen niet in verband worden gebracht met die malloot Hofwijks maar achter die coulissen proberen ze hem wel te bewerken. Vieze spelletjes dus. Het zijn dezelfde gasten die brullen in de pers dat Bouterse moet opstappen. Aaai baja het zijn stuk voor stuk tandeloze tijgers. Of beter gezegd hersenloos.


  Maak melding

 69. De invloed van Noord-Korea is tot hier voelbaar. Straks een plein vol blije mensen met professioneel geprinte spandoeken die hun beweging komen steunen.
  Natuur een zeer uitgebreid item op de STVS waar de blije gezichten en lofzang zichtbaar en hoorbaar zal zijn.
  Aan het einde met de bussen terug allemaal een djogo en SRD 50 op zak. Weer een geslaagde dag zou ik zo denken…


  Maak melding

 70. goed idee van de ndp .
  laat maar zien dat je nog aanhang hebt.
  tegelijkertijd kan het ook vies tegen vallen als er net een paar honderd man komt opdagen.
  in dat geval kan ddb zijn koffers beginnen te pakken.
  laten we niet vergeten dat die ndpers ook onze landgenoten zijn.
  misschien zelfs familie leden.


  Maak melding

 71. @ Mazda, een allerlaatste verzoek: meldje zo spoedig mogelijk aan de Vriesdelaan. No mek’ watra falla gwe lieb’ yu.
  @ Mazda ” De verkiezingen hebben aangetoond dat het merendeels achter het bewind van jouw president staat.
  Wij hoeveel niet het tegendeel te bewijzen. Niet de opkomst is doorslaggevend neen de verkiezingen zijn doorslaggevend. Het volk heeft gekozen. Als jullie 50 Man op de been kunnen brengen dan kunnen wij volharden met 100. Kom jij van een andere planeet denk je dat alle ndp stemmers zullen gaan demonstreren om aan te tonen dat wij achter jouw gekozen president staan.
  Natuurlijk niet wij hebben mandaat gekregen van het volk door de verkiezingen te winnen en zullen de kiezers die op ons en jouw president gestemd hebben niet in de kou laten staan. Wij hoeven pas over 4 jaar eigenlijk bewijzen dat wij weer voor 5 gaan”.

  @Mazda, als jij of jullie niet hoeft te bewijzen hoeveel NDP’ers achter de regering staan, waarom een tegen demonstratie. De oproep is toch juist bedoelt om te tonen dat de meerderheid van het volk achter jou regering staat.

  @ Mazda, je bent de grootste lafaard op planeet aarde Waarom ga je niet paars gekleed. Je verschuilt je achter het feit dat je zgn orde handhaver zult zijn. Come on, be a man.

  De NDP heeft de verkieziong gewonnen met iets meer dan 10.000 stemmen {de mensen die voor de verkiezing in dienst genomen zijn} dan V-7. Mazda, weet je hoeveel kiezers niet zijn gaan stemmen: ruim 60.000. Dat zul je niet weten, want je kunt niet verder tellen dan 5.
  De meerderheid van degenen die wel gestemd hebben, hebben inderdaad op de NDP gestemd. Maar doe niet voorkomen alsof de helft of meer dan de helft van het volk {ruim 500.000 } op de NDP gestemd heeft.

  @ Mazda, gaan jullie pas over 4 jaar eigenlijk bewijzen dat jullie voor 5 jaar gaan.

  @ Mazda, geloof me, alle ruim 499.000 suries menen het met je, laat je behandelen, my man. Jouw president gaat je regelmatig komen bezoeken.


  Maak melding

 72. @Parbo
  Hahahaahaaa…Je maak jezelve belachelijker met de minuut hier.Hofwijks in zijn eentje is zo sterk dat jullie van de ndp een hele spektake; van omgekochte mensen moeten organiseren om te bewijzen dat je baasje geliefd is.Hofwijks is alleen en verdiend en krijgt aandacht zonder dat hij erom vraagt en kijk wat de kansloze ndp allemaal moeten doen om een beetje aandacht.Gratis een bordje bruine bonen,een hapje en een drankje doen wonderen als ook een eenmalig busreisje naar de stad vanuit het bos elk 5 jaar weer.Kijk dendp moettot het uiterste gaan hetlijkt alsof ze alleen aan een verkiezing deelnemen zonder tegenstaanders.En nee wij wachten niet op de oppositie het is ons gevecht tegen bouta en als de oppositie mee wil helpen dan zijn ze welkom zo te doen.


  Maak melding

 73. Daridra Narayan,

  Het zijn die zwarte mensen (de meest zwarte) die die bruine bonen gratis krijgen, dus natuurlijk is die oproep aan hen gericht in hun taal.


  Maak melding

 74. Vergeet niet het jeugdparlement is NDP vermomt onder de naam NJP. Hij ( zij) , moeten aanwezig zijn zie je niet hoe vet de olifante leider zich al die tijd al gevreten heeft. De jeugd die zich hieraan toevoegt krijgen allemaal een kleine bijdrage.Geef niet als de opkomst hoog is. deze huichelaars . En het klopt wat @ Henk Molenaars zegt. Die lui worden blind gemaakt met een 50 srd voor die dag. Terwijl we een lening hebben voor de aflossing lopende leningen.
  Even ter correctie par’bo rellenbeweging heeft Hofwijks niet en kan NOOIT zal jullie lijst passen. Die 50 srd wilt hij niet dit is al bewezen met de zg beurs die hij kon krijgen en award uitreiking. Wat ben ik toch blij met onze Hofwijks.
  Zo Ray klopt precies wat je zegt @ Ray, dat kunnen de binnenlanders effe hun inkopen doen met hun gekregen handgeld van IMF, nog een beetje sensatie maken op het plein als dank , dan hun buikje rond vreten en zuipen wat wil je nog meer allemaal gratis daar houden Surinamers van FU SOSO. Mazda je zal wel moeten anders word je vergunning ingenomen. Kom op voor wat hoort wat, willen of niet je ben verplicht te gaan demonsteren


  Maak melding

 75. @Srika, Parbo, Sing Sing, Mazda en een paar andere chutiya’s zijn bij elkaar gekomen en hebben een tegendemonstratie bedacht.
  Weten jullie dat die Srika nu officieel adviseur is van Bouterse?


  Maak melding

 76. Ik geef die man Bouta gelijk hoor. Als je de reigns in handen heb moet je het nooit meer afgeven. Zeker niet als je hondstrouwe supporters heb die alles bereid zijn te doen voor je. Bovendien krijg je nooit meer de kans op zo’n lekker leven. Je hoeft niks te doen want het bediendevolk doet alles voor je. Man man, alleen een gek zou dat opgeven. Die man Bouta is dus niet gek en gaat het ook niet opgeven. Gelijk heeft hij.


  Maak melding

 77. Via de beelden die getoond zullen worden van de PAARSE HUISDIERENSHOW op vrijdag 22 april a.s. waaraan verschillende PAARSE HUISDIEREN deelnemen zoals, PAARSE Chihuahua’s, PAARSE Pekinezen, PAARSE Huiscavia’s, PAARSE kanariepieten en de unieke huisdiersoort, de PAARSE UILSKUIKEN ( zéér geliefd bij de NDP ), zal blijken hoe TAM / WELOPGEVOED ze zijn en welke ” kunstjes ” ze van hun baas “geleerd ” hebben.

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 78. @B.Saraam,

  “ Weten jullie dat die Srika nu officieel adviseur is van Bouterse?” naam?

  Is dat zo, nou dan blijf ik weg.
  Ik had al een vermoeden, zie boven déjà-vu.

  Jakkes!


  Maak melding

 79. Mazda@ geeft aan wat NDP gaat exporten en produceren de komende 4 jaren ,want 6 jaren hebben ze niets gedaan .

  Vraag Doehkie Vice President van NDP wie de weg South Drain 64 km richting Guyana gemaakt ,dat moet je zeggen ..

  Mazda@ je maakt net of jij Saramaca en Magenta Kanaal heb gegraven .

  Dank zij Front Regering kan je nu met auto of bus naar Guyana

  Dank zij Front Regering kan je nu op asfalt rijden naar Brokopondo en Brokobaka 165 km asfalt

  De rest had Nieuw Front op Centrale Bank van Suriname gelaten dat was 1.2 miljard USD .

  Ik krijg nog geld van NDP ,totaal 7 miljoen Surinaamse gulden toen was de koers 1 op 3000 Surinaamse gulden

  Mazda ga jij en Damsco voor NDP werken gaan jullie zien wanneer je geld ontvang .


  Maak melding

 80. @Oom Bert,
  Het lijkt dat je bent blijven steken in de ontwikkeling van Suriname.
  Ik zal je geheugen even opfrissen met ontwikkelings hulp van Nederland ligt een spoorlijn die miljoenen gekost heeft in het oerwoud.
  De meeste rails is gestolen en door de front mensen verkocht.
  Geld hebben de toenmalige regeerders in eigen zakken gestopt.
  Front was goed in het bedelen en Nederland gaf af en toe wat weg van de tegoeden die beloofd waren.
  Wij zullen straks een China Town van Suriname maken een deel dan want het andere is gereserveerd voor Dubai.
  Even geduld dan zullen wij de het zelf merken.


  Maak melding

 81. Hahaha, ik hoor dat curtis weg moet blijven, waarom, hij heeft toch een grote bek, hij heeft gedurfd de volksPresident te belidigen, toon je een echte man en last je zien. Sommige mensen zouden deze landverrader graag willen vragen wie hem betasld om chaos te proberen schoppen, dat hij betasld wordt is overduidelijk, wie he m betaald is nog onduidelijk. Mik a kong meki deng kot eng gogo djeng.

  En er moet meer volgen, we moeten een pasr van die gasten duidelijk vragen waar hun loyaliteit liggen, bij Suriname of ergens anders, wiens loyaliteit ergens anders ligt is vrij te vertrekken, want dat zal moeten gebeuren. We gaan het land alleen ontwikkelen met Surinamers die loyaal willen zijn aan Suriname.

  Tot vrijdag peeps, trouwens hoeveel mensen zijn nogsteeds moe, vrijdag waren het 100, vandaag woensdag zijn het minder dan 5 hoe dan.


  Maak melding

 82. Hugo chavez, mask je niet druk jullie front varkens mogen vrijdag niet mee doen, ergo jullie zwijnen mogen nooit meer meedoen in Suriname, jullie zieke lintwormen en parasieten zijn veroordeeld tot waterkant.net.


  Maak melding

 83. @Mazda
  Je maakt het allemaal nog erger voor je zelf.
  Je baasje beloofde enbeloofde hij beloofde zoveel dat je dacht niet in Suriname te wonen maar in een paradijs heiaas wonen we in het neppe paradijs van je baasje. Hahjahahaaaa…en kijk eens nu gaat de bejaarde mensen op de been brengen om te wijzen hie sterk hij wel niet is. Hahahaaaa..gelukkig hoeft Hofwijks niet aan zulke lage politieke spelletjes te gaan doen,By the way waar zijn de fly-overs,de kartonnen huisjes,laat dat waar is het beloofde DUBAI??!!


  Maak melding

 84. Oom bert is als een stofzuiger hij heeft de leugens van front gezogen en zonder bij na te denken, braakt hij hun rommel hier. Oom bert ga eerst leren zelf te denken, noh.


  Maak melding

 85. Curtis Hofwijks, omdat je tegenstander de beschikking heeft over een regulier leger ezelsoldaten, die soldij ontvangen in de vorm van een busrit, een bordje BB met R en een soft, moet jij qeuriellatactieken toepassen; a.s. vrijdag zeg je jouw demonstratie af, je trekt je tot de volgende vrijdag terug enz. enz. We zullen dan zien hoe lang je tegenstander, die nu al ‘skeer’ is, in staat is zijn kudde ezels te mobiliseren.


  Maak melding

 86. LoveSu,

  Behoor jij wel tot de mensen of ben je een straatbeest ?
  Jammer, dat de webmaster dit soort postings toelaat.
  Jij overschrijdt echt de limit.
  In ieder geval is zeker, dat wij hier niet op jouw soort mensen zitten te wachten.
  Walgelijk gewoon, wat je post.


  Maak melding

 87. Fawaka, hoe kan je Curtis een lafaard noemen, hij durft, terwijl iedereen in Suriname weet waar DiDiBri toe in staat is, openlijk tegen hem te ageren. Als DiDiBri zegt dat de lucht paars is zullen figuren als jij dat niet durven tegenspreken en jij hebt het lef Curtis uit te maken voor lafaard als hij om tactische redenen zou besluiten a.s. vrijdag thuis te blijven?


  Maak melding

 88. Mazda @ West Suriname Project is gestopt door jouw leider van Revolutie D Bouterse in1982 .

  Men heeft het heel gebied ontruimt iedereen moest weg naar Nickerie gaan .

  Van af die tijd was het DRUGS toevoer in West Suriname

  Bouterse heeft 500 Miljoen NF ontvangen uit de Ontwikkeling Geld uit Nederland van 1980 tot 8 December 1982

  West Suriname is een gebied die groter is dan Nederland

  kijk maar alleen naar SML in Wageningen ga daar op bezoek Mazda ,

  De groeten

  D .Bouterse


  Maak melding

 89. @ LoveSu

  heb ik te doen met één uit de groep der GEVEDERDEN die aanstaande vrijdag een SHOW zal weggeven of een uit de groep die met de regelmaat van de klok, de TONG uit de BEK laat hangen en met een PAARS strikje op de kop, geknoopt door de BAAS rondloopt ????

  Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat je als ” PURPLE PET ” een opmerkelijk KUNSTJE geflikt hebt, door op WKN een reactie te plaatsen. Echt wonderbaarlijk !!!! Hoeveel tijd nam het in beslag om dit te kunnen ???
  Wat knap zeg !!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 90. Wie zit nog te wachten op die koekwaus van een Hofwijks. Deze schandknaapje van Nw Front moet zich doodschamen. Hij zet zichzelf, zijn familie en Suriname voor joker. De inlichtingendiensten moeten hem van straat halen. Beter voor zijn veiligheid.


  Maak melding

 91. Mensen slaan op tilt.
  Wie tegen de regering is gaan wij ook helpen ik vraag mij waarom.
  Antwoord is simpel wij laten geen enkele Surinamer in de steek ongeacht hun voorkeur en geloof of politieke overtuiging.
  Wij hebben het beste voor het volk en wie daarmee niet eens is mag zijn zegje doen via de normale kanalen waar een ieder het hoort.
  Parlement dus en via de oppositie leden.
  Wij hebben de front aanhang slapeloze nachten bezorgd.
  Wij zijn bereid om het vaandel over te dragen.
  Dat betekent oppositie hard je best doen waar wachten jullie op over 4 jaar.
  Laat je stem horen organiseer massa meetings en mobiliseer je mensen.
  Ik weet dat jullie het zien zitten met jullie president vandaar er niets ondernomen wordt.
  Niet verkeerd want wie gaat strijden voor iets die geen soelaas biedt.
  Posters,blaffers,onzin kraaiers probeer maar om jullie president ten val te brengen.
  Ik wens jullie slapeloze nachten toe.


  Maak melding

 92. Curtis als ik jou was zou ik met de groep helemaal niet daar gaan. Ze gaan jou uitlokken en dan kunnen die domme paarse honden jou de schuld geven als er iets gebeurd. Laat je niet kennen Laat die achterlijk domme ezels van de roversbende hun dag hebben. Ze vreten nu al een voorschot van het IMF. Er is hun een fooitje toegestopt en eten en drinken gratis. zulke laffe domme ezels doen het wel.


  Maak melding

 93. He conchise, waar blijft je verontwaardiging over hetgeen die varken chavez schreef, waar blijft je verontwaardiging over wat en hoe die front varkens hier ndp’ers noemen. Jij bent duidelijk de meest hypocrite zwijn hier, bah.


  Maak melding

 94. Fawaka,

  Er mankeert volgens mij iets aan je bovenkamer.
  Leer allereerst eens fatsoenlijk Nederlands te posten.
  Bovendien ben ik absoluut geen Frontman.
  Als je mijn postings leest, zou je beter moeten weten.
  Tenslotte post ik altijd mijn mening over een artikel en reageer ik zelden op anderen.
  Jij vormt daarop een van de uitzonderingen, omdat je wel heel ver gaat in je reactie en beschuldigingen.
  Ik noem niemand een varken of een zwijn.
  Blijkbaar mis jij ieder niveau om op een fatsoenlijke manier met andere posters in discussie te gaan.


  Maak melding

 95. Wacht even die hypocriet conchise valt over de woorden varken of zwijn maar heeft geen commentaar op het woordje beest. Wie schreef dit nou weer, behoor je tot de mensen of ben je een straatbeest?, ja hoor dit is afkomstig van die vieze vuile hypocriet conchise. Deze conchise is helemaal van de pot gerukt.


  Maak melding

 96. Trouwens ik ben terug gaan lezen en zie nergens een reactie of mening van conchise op dit artikel, hoe kan dat nou terwijl hij doodleuk beweerd altijd zijn mening op een artikel te geven en zelden op anderen reageert, terwijl ik juist alleen maar reactie van hem op anderen leest. Die fronters zijn mij een stelletje figuren.


  Maak melding

 97. wie gaat dat feesie nu betalen?
  wel slim van hem, de mensen eerst laten uithongeren en dan een feesie geven met eten en drinken


  Maak melding

 98. Beste posters,

  Beste posters,

  Ik verdwijn een aantal maanden van dit forum.
  Ik weet zelf heel goed, dat ik mij een enkele keer laat gaan, maar wat hier allemaal wordt gepost door een aantal mensen op dit forum gaat alle fatsoensnormen te buiten.
  Het trieste is, dat de webmaster dit alles laat passeren.
  Ik ken geen enkel ander forum waar mensen zich zo te buiten kunnen gaan aan scheldkannonades en anderen zelfs de dood toewensen.
  Ik heb er dus een tijdje genoeg van.
  Ons land heeft nog teveel mooie andere kanten om je in te verdiepen.


  Maak melding

 99. Opgeruimd staat netjes, het verdwijnen van walgelijke geboren hypocrieten kunnen we alleen toejuichen.

  Mocht je toch terugkomen dan hoop ik dat je gaat ageren tegen die front racisten en haters die ndp’ers dus Surinamers, beesten, honden, ratten en alles wat niet mag en kan noemen. Doei en tot nooit meer.


  Maak melding

 100. @Cochise,
  Go oso hoepel op heb vele reacties van je gelezen van 10 dgn terug.
  Alleen aanvallen en uitschelden daar ben je goed in .
  Aan jouw hebben wij niet veel zeker dat het jouw niet gaat lukken hoe ga je jouw tijd invullen.
  Busje komt zo busje komt zo


  Maak melding

 101. @waar is het geld

  We gaan je als schandknaap op de walletjes zetten. Met het verdiende geld gaan we het betalen, neem conchise ook mee.


  Maak melding

 102. love su

  me zus gaat het betalen? ingrid?
  helemaal niet, daarvoor is er een schatkist zegt ze

  2e atw wat jij wil, ik ben een zwerf hond, dat doet me echt pijn, auw auw, kan nachten niet slapen

  maar ik wil nog steeds weten wie dit feesie gaat betalen
  want zus ingrid gaat dat echt niet doen


  Maak melding

 103. Cochise:
  Respect voor je beslissing, maar anderzijds geef je de figuren die absoluut niet weten hoe om te gaan met- en te reageren op dit platform, een succeservaring! Beter om, zoals je zelf bij anderen al aangaf, niet (meer) te reageren op dit soort figuren. Er zijn er nog genoeg die inhoudelijk (met of zonder kwinkslag) e.e.a. te melden hebben, zodat in de bedoeling van dit platform voorzien kan worden.
  Ben ook zeer zeker met je eens dat de webmaster veel eerder en vaker moet ingrijpen.

  bedenk ook, “honden die blaffen”, blaffen uit onzekerheid”!
  een hond die zeker is van zijn zaak kwispelt met zijn staart!


  Maak melding

 104. @ fawaka

  dat is je iq van 80 antwoord, had niets anders verwacht
  speel ff het spelletje mee
  aub zet me niet neer op de walletjes aub aub doe het niet
  ik zal tolliekop bouta nooit meer tegen spreken
  wha ha ha ha, fucking sukkel


  Maak melding

 105. nou en als ik op de walletjes thuis hoor.
  hebben die geen rechten?
  echt weer zo ondemocratische antwoord van het niveau iq 80
  ndp style

  intussen wil ik wel weten wie dat feeisie gaat betalen


  Maak melding

 106. @fawaka
  gaan we nou weer janken en ga je weer lullen over racisten
  man man man kom toch met iets nieuws, zuig nap
  iq 80 figuur

  intussen wil ik weten wie dat feesie gaat betalen


  Maak melding

 107. @ Mazda, RobG, een gefrustreerde front stemmer, wie denk je voor de gek te houden. Je bent de één en zelfde persoon, die zich als een cameleon gedraagt. De ene keer ben je Mazda, dan weer RobG, teneinde raad: een gefrustreerde front stemmer.

  @ Mazda ” Ik zal je geheugen even opfrissen met ontwikkelings hulp van Nederland ligt een spoorlijn die miljoenen gekost heeft in het oerwoud. De meeste rails is gestolen en door de front mensen verkocht. Geld hebben de toenmalige regeerders in eigen zakken gestopt.
  Front was goed in het bedelen en Nederland gaf af en toe wat weg van de tegoeden die beloofd waren”.

  @ Mazda, maak je punt, graag heel duidelijk, verstaanbaar.

  Enfin, wat is aannemelijker, bedelen of stelen {fufuru}.
  Frontregering ging bij Nederland miljoenen { nederlands geld } bedelen en met dat geld hebben ze o.a. een spoorlijn { van ergens naar nergens } gebouwd in het Westen des Lands, maar jullie hebben in 5 {vijf} jaar miljarden { US-dollars } van de Rep. Suriname gestolen.
  Jullie NDP zijn allemaal abanies, balikluivers, zeeschuimers en wat dies meer zij.


  Maak melding

 108. Fawaka:
  Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig!
  Wie is ‘jullie’?
  Als jij mij zo nodig wil bestempelen als racist en Suriname hater dan moet je dat maar doen als je daar vrolijk van wordt!


  Maak melding

 109. @Cohise,
  Ik vind het jammer dat je verdwijnt zoals je dat zelf aangeef voor een paar maanden.
  Veel sterkte voor die paar maanden dat je jouw straf mag uitzitten.
  Je bent tenminste een beetje eerlijk.
  Het is trouwens geen schande om in de gevangenis te belanden want daar wordt je goed verzorgd met het geld van de belasting betalers.
  Ieder mens gaat de fout in je zal niet de eerste zijn en ook niet de laatste.
  Wat vervelend maar nogmaals veel sterkte en blijf al de posting lezen want zonder kan je niet.
  Namens de Ndp posters wens ik jouw dat je tot bezinning komt en een heldere visie zak hebben als je uit de gevangenis komt.


  Maak melding

 110. We houden van su maar haten Bouta . Bouta is geen su maar een mens of didibrie zoals velen zeggen . Leer t verschil tussen Bouta (didibrie ) en een land (Suriname) kennen . Voor jou is Bouta Suriname uilskuiken. T zou me niet verbazen als hij ook jou vader was. Zoals hij zichzelf noemt de vader van alle Surinamers. Sorry hoor maar daar ben ui niet trots op. Wie gaat zaken met me doen met zo iemand ala vader? Isis , Hezbollah ?? En dan hou jij meer van su dan van Bouta . Yeah right! Geloof je t zelf….. ( met je 100 verschillende nicknames). Aan je schrijven te zien weten we dat t 1 persoon is die achter verschillende namen schuilt . Laf hoor …..


  Maak melding

 111. Dit is gewoon vragen om problemen. De groep “Wij zijn moe” heeft al aangegeven die dag op die plaats te demonstreren. Als je nu de voor en tegenstanders, die beide emotioneel geladen groepen zijn, op een plaats heb is een verkeerd woord genoeg om het te laten escaleren.


  Maak melding

 112. @mazda

  bouta zal nooit eenheid brengen, het zal nooit gebeuren
  als je goed nadenkt, dan kom je er zelf achter waarom het nooit zal gebeuren.
  neem even de tijd en denk goed na
  ik weet dat je het kan

  maar nog steeds wil ik weten wie zijn feesie gaat betalen er is toch geen geld?


  Maak melding

 113. Hahahahaaaa…de paarsen zijn hun Geloof in bouta aan het verliezen.Schaamteloze ezels zijn het .Kijk onze Hofwijks staat statig daar met opgeheven hoofd.
  EN KIJK de boutisten gaan een show opzetten ala verkiezingsstijl om hun zelve met zuurstof te vullen zodat ze kunnen ademen.Wij wensen de boutisten slapeloze nachten en nachtmerries toe..


  Maak melding

 114. Ze gaan scanderen: nog meer devaluatie, nog meer tariefsverhogingen, nog meer lege schappen, nog meer corruptie, nog meer regeringsadviseurs, nog meer leugens, nog meer luchtkastelen, nog vijf jaar ellende, Leve Bouterse!!!!!


  Maak melding

 115. @Cochise, je moet je niet gek laten maken door anderen en je zelf blijven.Het gedrag van velen zegt iets over hun zelf.

  Probeer niet te reageren op sommige reacties, omdat sommige mensen met hun taalgebruik hun macht willen doordrukken, maar ze zijn zwak.

  Als hun baas Bouterse zelf geen goed voorbeeld kan geven, wat verwacht je dan van hen????


  Maak melding

 116. @ cochise

  laat je niet weg jagen door het onkruid op het grasveld.
  al die figuren als fawaka damsco parbo mazda enz zijn een en dezelfde persoon .
  de type fouten zijn niet identiek maar de zinsopbouw en het woord gebruik wel.
  in deze maatschappij heb je en kom je allerlei figuren tegen.
  op het net hoef je ze tenminste niet te zien of te ruiken dus laat je niet weg jagen op het forum.
  jouw mening en analyses zijn van waarde.


  Maak melding

 117. een echte ndmmper gaat bij het gebrek aan argumenten schelden en schreeuwen om zn ongelijk te verbergen.

  een echte fronter heeft geen problemen om samen te werken met een ndmmper .

  ze hebben allebei geen geweten en handelen nooit in het landsbelang.
  als ik god was had ik jullie allemaal uitgepoept en doorgespoeld.


  Maak melding

 118. Lijkt pure provocatie van de NDP. Als ze niets te vrezen hebben hoeven ze volgens mij ook geen tegen manifestatie te organiseren. De NDP wil hier een politiek issue van maken. Hofwijks zei dat zijn protest niets met politiek te maken had.
  Typisch iets van de NDP, gezien ook het gekozen tijdstip. Als Hofwijks slim is blaast hij zijn protest op vrijdag af en kiest hij er een andere dag voor. Ook om te voorkomen dat de NDP de totale opkomst van de beweging “We zijn MOE” als eigen gewin gaat opeisen…


  Maak melding

 119. Limbo SRS Radio en Kenneth Sloten voorlichting man van Bouterse .
  Jullie leggen via SRS Radio dat jongeren buiten de school trein niet verzekert zijn tegen een ongeval .

  Kenneth Sloten van Radio SRS ,jongeren zijn voor 1×24 uur verzekert en dan op het heel grond gebied van Suriname .

  Kenneth en Limbo SRS radio jullie zeggen zelf, jullie zijn geen diskundige waarom lullen met zulke gepraat .

  Jongeren zijn ook verzekert wanneer ze Sporten en dat is ook buiten School tijd .

  Jongeren zijn niet zo Dom als Limbo en Kenneth van Radio SRS
  Jongeren gaan morgen met Coblijn van NPS naar Radio SRS komen
  Is goed dat NPS SRS Studio had gebouwd in jaren 60 dat moet je nog vertellen Limbo aan jongeren en ouderen .

  De Groeten

  D.Bouterse


  Maak melding

 120. Ik zal elke dag schijten op bouterse graf
  Als ie overlijdt!
  A mang fuck a kondre op!
  Pa wo fin a fuck monie foe pai alla mpp
  Verhoging????


  Maak melding

 121. Wanneer paars misdadige feiten boekdelen spreken en men daar niets op tegen heeft, dan is men of oerdom of gewoon paars bezeten. En dat is het gros der oliedomme paarse verworden zombies van de baas der misdadigers, wiens zonen verworden misdadigers zijn. Zo. Met man en macht zal de vervloekte paarse bende der misdaadaanhangers alles doen om te bewijzen voorstander te zijn van het vervloekt corrupt misdadig wanbeleid. Vele oerdomme ndpers, vervloekte dombo’s zitten te springen voor gratis ete, drinke en spele voor de komende vrijdag. Het paars oerdom volk spreekt wereldwijd boekdelen. Die paarse ezels laten zich door de misdadige baas der misdadiger gewillig oerdom voor het paarse ezelskarretje spannen. Oma nanga opa taki,..ndp is daadwerkelijke een vervloekte politieke partij die in het leven is geroepen om de baas der misdadigers op handen te dragen en koste wat kost te beschermen. Foestrong opa gebruik dot taki..ndp……na moro bigi mpp partij foe heri grontapoe alsook de lijder en roversbende. Bigi mpp paars vloek.


  Maak melding

 122. Deze regering gaat geld lenen om de productie te stimuleren !!! Wat voor productie?
  Of gaan ze dagelijks gratis bruine bonen met zoutvlees verdelen en het gas dat geproduceerd wordt deze opvangen en opslaan in gasflessen en verkopen aan het buitenland. Surinam pure gas, cheap and sustainable !!!


  Maak melding

 123. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ…..ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN RECHTVAARDIGHEID…. TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  De KRACHT van het ZUIVERE LICHT staat boven alle demonische duistere handelingen van machthebbers.

  Ter herinnering 1 jaar geleden LICHTBoodschappen ( waterkant.net april/mei 2015) voor Suriname:

  woensdag 22 april 2015 om 11:17 uur
  Suriname…..Ontwaak……
  en hou de ‘ grote ontkenning van Waarheid en Rechtvaardigheid’ niet langer in stand.

  Message from the Great Spirit of Light!

  Als het Universum bij onrecht eenmaal ingrijpt ….. wordt de mens van onrecht en leed bevrijd.

  10 mei 2015
  Macht werkt verslavend…..en is voor machtlustige mensen vaak moeilijk los te laten.
  Want macht maakt groot… rijk en machtig.
  Vaak heerst er grote angst om de macht weer kwijt te raken, en men heeft er vaak alles voor over….. ook al moeten anderen blijven lijden onder hun vele onrechtvaardige daden,
  die ze zelf niet meer inzien, omdat ze alleen maar gericht zijn op eigen egoistische belangen.

  Een echte zuivere Leider (volksdienaar) creeert geen superioriteit en geen angst onder het volk…en weet dat hij het gehele volk hoort te dienen.

  De Universele Zuivere Lichtboodschappen voor Bewustwording……Waarheid en Rechtvaardigheid worden uitgedragen…..en leiden tot Inzicht en Zuivering.

  (Message from the Great Spirit of Light!)

  Ontwaak…Suriname Ontwaak.!
  De tijd voor Eerlijkheid……Waarheid en Gerechtigheid is nu daar.

  Velen gebruiken mooie misleidende woorden en beloftes voor superioriteit, aanzien en macht.
  En denken dat ze daar eeuwig mee kunnen doorgaan.
  Maar als de Kracht voor Gerechtigheid zich eenmaal openbaart… is er niemand die daar tegen in kan gaan.
  Want wat vanuit de Lichtwereld wordt bepaald, is geen duistere kracht tegen bestand!

  ( Message from the Great Spirit of Light!)

  Ashwin-adhin-kandidaat-vicepresidentschap-ndp/
  Als de Kracht van Waarheid zich openbaart en Inzicht verschaft.
  Ze zullen blind en doof gemaakt zijn……en hebben dit niet door, en hierdoor blijven hun ogen en oren gesloten voor de waarheid.
  Ze zullen door de beinvloeding en verdoving ook niet helder meer kunnen denken en helder kunnen horen…en ook niet scherp meer kunnen zien.
  En mede hierdoor zullen velen vaak ook niet meer in staat zijn vanuit eigen Wilskracht en Vrijheid te kiezen en te leven. Ze zullen in een afhankelijke positie blijven…..en zich in misleidingen laten meevoeren en het niet doorhebben.

  Doch de ‘Wetenden’ zullen dit alles door hebben, en mede met de kracht van Het LICHT weer Inzicht…Herinnering…. Zuivering en Rechtvaardigheid teweeg brengen!

  (Message from the Great Spirit of Light! zondag 24 mei 2015 om 21:40 uur )


  Maak melding

 124. PRACHTIG en bovenal RECHTVAARDIG INITIATIEF van de NDP en alle GEZONDDENKENDEN in Suriname.

  De SABOTEURS en PRAATJESMAKERS zullen desgevraagd worden ONTMASKERD.

  Dat ZWAKZINNIGHEID, BEDROG en LEUGEN binnen de Oppostie de BOVENTOON voert, zal ten OVERVLOEDE aan het licht worden gebracht.

  Elk land kent momenten, waarbij er OFFERS moeten worden gebracht.

  Oppositie: ik zei OFFERS, maar geen SABOTAGE!

  WAARACHTIGE Surinamers, ONDERSTEUN elkander waar NODIG!

  Binnen een SAMENLEVING doe je het SAMEN. GEZAMENLIJK zult u er ONGELOOFLIJK ERG STERK uitkomen.

  Laat HATERS haten, laat PRATERS praten!

  Uw POSITIEVE ONDERLINGE ONDERSTEUNING, waar u zich ook moge bevinden, zal door EENDRACHT niet te ONTWRICHTEN blijken te zijn door KWAADWILLIGEN.

  ‘We zijn moe’, OPHÈ SO?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 125. echt achterlijk he, dat die haters hun geld terug willen.
  zien ze niet wat onze grote leider allemaal al voor elkaar heeft gekregen.

  kijk om je heen hoe welvarend su is, het lijkt wel dubai
  stelletje achterlijke bushouders, waarom moeten ze uitbetaald krijgen, wat zeuren ze

  onze pres heeft het al moeilijk genoeg, weten jullie niet dat zijn zoon in de gevangenis zit, dat is zielig dus niet meer zoveel lullen over onze grote leider

  als die bushouders honger hebben is dat niet de schuld van bouta de grote held die mensen in de rug dood schiet
  maar van hun zelf
  ze moeten maar een offer brengen voor familie tolliekop

  volgens mij betalen de bushouders boutaffie zijn feesie, of noh?


  Maak melding

 126. steun de bushouders
  fuck tolliekop bouta met zijn feesje tafeltje dek je, ezeltje strek je
  betaal die mensen uit stelletje hufters
  steun de bushouders


  Maak melding

 127. Die Suriname haters zijn wel grappig, zitten ze bijna 7600km van Suriname zich af te vragen waar het Surinaams geld is, terwijl ze het Nederlands geld laten liggen omdat ze weigeren een baan te zoeken.


  Maak melding

 128. De bussen vertrekken vanuit de Letitia Vriesde laan {LPI}en vanuit de Benjaminstraat {OCER} Organisatie v Criminelen En Rovers…..daarna is het BOEKE op het REVOplein


  Maak melding

 129. Curtis…wij zijn trots op jou..dat je durft op te komen voor alles waar degelijke ,eerlijke,echte Surinamers voor staan…De mensen die de Ndp dus DDB steunen zijn mensen zonder backbone..ze hebben Bouterse lief boven hun vaderland..Kijk toch verder dan he neus lang is..oen no sa frede …provoceren daar zijn jullie goed in..neem een duikje in de geschiedenis van Suriname en verdiep je in de toekomst…je kots zeer zeker de BBR uit…Curtis nefo sterkte ..


  Maak melding

 130. @lovesu

  ga jij je nou maar solliciteren naar een baan die niet uit de schatkist komt, dan kunnen we tenminste die bushouders betalen die wel nodig zijn

  en jij, jij leeft voor niets, je staat aan de andere kant van de mensheid waar, dood, castratie, pijn, verdriet, roof, diefstal enz de normaalste zaak is

  weg wezen en ga een baan zoeken en breng geld naar de belasting pot ipv er uit te jatten met die achterlijke nietszeggende bouta baantje van je

  wat proberen jullie eigenlijk te doen?
  denk je nu werkelijk dat mensen nu opeens anders aan gaan kijken tegen boutaffie alleen maar omdat jij hier maar wat neer pent

  jij stelt niets voor, jij brengt niets in, een bushouder wel
  en onthoud, bouta zal nooiiiiiiiiiiiiiiiit eenheid brengen,

  steun de bushouders, 5 maanden niet betaald maar love su, mazda en die andere nietsnutters wel
  steun de bushouders


  Maak melding

 131. LICHT EN WAARHEID MAKEN VRIJ….ZORGEN VOOR ZUIVERHEID EN RECHTVAARDIGHEID ….TOT IN DEN EEUWIGHEID!

  De ONEERLIJKE AANHANGERS van de president willen de WAARHEID blijven ontkennen en hem laten doorgaan met zijn demonische duistere onrechtvaardige handelingen en misleidingen in het land.
  Hoe willen ze dit verantwoorden naar kinderen en naar hun eigen kinderen?

  Helpen ze de kinderen in de GROTE LEUGEN en het KWAAD te blijven geloven?
  Voelen ze geen verantwoordelijkheid naar hun kinderen? en durven ze die recht in hun ogen aan te kijken en hen de WAARHEID te vertellen? Durven ze zelf in de spiegel te kijken en te zeggen dat ze zichzelf voor de gek houden door alles goed te praten van een president die een duister verleden heeft en ook nog beweerd dat hij door God is gestuurd. Ja welke God?
  Ja waarschijnlijk de God van machtsmisbruik…van onderdrukking….van misleiding…..van geldlust….van angst en verdeeldheid ….van leugens en bedrog. In ieder geval wordt er de God van de duisternis gediend en aanbeden, en die biedt ook veel macht maar vaak moeten veel leugens en offers daarvoor gebracht worden.
  De energie van een land wordt bepaald door het innerlijk en gedrag van een leider, en een ONZUIVERE leider zal NEGATIEVE ENERGIE uitstralen in het land.

  Kinderen hebben recht op een EERLIJKE en RECHTVAARDIGE WERELD, en ZAAI VOORAL LIEFDE….EERLIJKHEID EN WAARHEID VOOR ZE ZODAT ZE EEN GOEDE EN GELUKKIGE TOEKOMST KUNNEN OOGSTEN! Wat de zoon van de volksleider (D. Bouterse )van Suriname is overkomen moet als genoeg bewijs dienen voor ZIJN ONEERLIJKE AANHANGERS!!

  DE WAARHEID IS KRACHTIGER DAN DE LEUGEN!

  De tijd zal het nog verder uitwijzen…..

  Licht en Waarheid maken VRIJ……Recht en Waarheid maken VRIJ…. TOT IN DEN EEUWIGHEID!.

  MESSAGE FROM THE GREAT SPIRIT OF LIGHT!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.