Nederlandse politicus: Bouterse niet meer opsporen

80

PARAMARIBO/DEN HAAG, 19 apr – De naam van Desi Bouterse moet geschrapt worden van de opsporingslijst van de Nederlandse justitie. Dit stelt de Nederlandse politicus van Surinaamse afkomst, Ramon Ramsodit (PvdA). Evenals parlementariër Ronnie Brunswijk moet Bouterse vrij kunnen reizen.

Daarom zouden de namen van beide politici niet langer op de opsporingslijst moeten voorkomen. Het is het belang van Suriname. Ramsodit zegt tegenover de Ware Tijd dat vooral in deze tijd van crisis in Suriname beide politici vrijelijk naar het buitenland moeten kunnen reizen. Dit dan om te kunnen onderhandelen en samenwerking aan te gaan, zodat Suriname spoedig uit de crisis kan raken.

Onder meer bij de Europese Unie valt nogal wat geld te halen. Maar daar kan Bouterse als president geen overleg over voeren. De veroordeling wegens drugshandel blijkt een politieke barrière. Daar moet een politieke oplossing voor te vinden zijn. Ramsodit heeft zijn idee nog niet besproken binnen de PvdA. Hij wil een ‘geschikt moment’ afwachten om het aan te snijden. Hij is gemeenteraadslid geweest van Hoogvliet, in Nederland.

Bekijk ook:

80 REACTIES

 1. Ramsodit spreekt voor zijn beurt! Je kan niet iets publiek maken en dan zeggen om een geschikt moment te vinden om het in zijn partij (PvdA) aan te snijden. Iedereen heeft zijn mond vol van ‘ het recht’. Laten we dit recht dan ook zijn beloop laten totdat er eens echt recht wordt gesproken ten aanzien van DDB.


  Maak melding

 2. Ik heb het idee dat Nederland graag wil investeren in Suriname en naar wegen zoekt om dit te realiseren. Laatst was Van Bommel er geweest (op persoonlijke titel), nu komt deze meneer ermee. Wie of wat drijft ze aan?


  Maak melding

 3. Beste Ramon,

  In Nederland kennen scheiding der machten. De politiek gaat niet over de berechting van Bouterse. Jammer jongen maar hiermee sla je de plank volledig mis. Nederland is geen bananen republiek.


  Maak melding

 4. @Bagson,

  Misschien zit die Bolle er achter. Hij is al een tijdje op zoek naar een veilige villa in een tropische land. De rijken der aarde zijn thans bezig om schuilplaatsen te zoeken voor de naderende natuurrampen. Bolle wil natuurlijk voor zijn frau Holle en de 3 dondersteentjes Ahalia, Akalia en Azalia een veilig heenkomen hebben. In Suriname zzal hij van niemand last ondervinden.


  Maak melding

 5. Welke bolle? Desie bol? Oh ja desie zoekt geen tropisch paradijs want hij mag niet wegvliegen. Ze gaan hem opsluiten net als dino. Dd is dd.


  Maak melding

 6. Europa wil niet investeren in Suriname zolang Bouta de president is.
  Alle inspanningen van Ramsodit ten spijt.
  Hij praat als PvdA-er in ieder geval niet voor de meerderheid van het Nederlandse parlement.
  Tussen iets graag willen gerealiseerd zien en daadwerkelijk realiseren, bestaat een heel groot verschil.
  Europa wil gewoon geen zaken doen met Suriname zolang een voor drugs veroordeelde en een van moord verdachte persoon president is van ons land.
  Zo simpel zit het in elkaar.
  Ik heb al vaker gepost, dat de persoon Bouta er de oorzaak van is, dat er de afgelopen jaren nauwelijks tot niet meer is geinvesteerd in ons land vanuit het buitenland.
  De manier, waarop deze regering op een duistere manier omgaat met geld is zo langzamerhand in de hele wereld bekend.
  Niet voor niets moet het IMF bijspringen, omdat we in het buitenland nergens meer leningen kunnen afsluiten en tegelijk niet in staat zijn om onze eigen financiele problemen op te lossen.
  We zullen de effecten van de IMF-lening nog voelen.
  Hard timed are coming.


  Maak melding

 7. Zijn ze nu helemaal besodemieterd…………..Laat ze maar lekker schijten met vijf (5) erbij. In 2020 zien wij weer.

  Deze gasten kunnen nu het schil niet meer maken tussen fantasie en werkelijk. Zij dromen nú dag en nacht.;)

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Véél Wijsheid!!!)


  Maak melding

 8. Wat een malloot is deze man, door te stellen, dat vanwege de crisis, de gelegenheid moet krijgen, om vrij te rijzen, deze moordenaar heeft deze crisis zelf veroorzaakt, en heeft bovendien een onrechtmatige amnestie op zak, voor meervoudige moord.hij hoort achter de tralies, I.p.v. vrij reizen.


  Maak melding

 9. Op zicht geen slecht idee beide heren kunnen dan gaan en staan waar ze willen. Het is dan te hopen dat ze de verleiding om in de drugshandel te gaan zullen weerstaan. Desi weet als geen ander wat undercover agenten kunnen betekenen, zijn zoon is hem voorgegaan. Dit is een uitstekend idee jammer dat het maar een kreet is die kant noch wal raakt. voorlopig zitten wij nog opgescheept met deze …


  Maak melding

 10. Weer eentje kontlikker van bouta.zulke figuren helpen mooie land naar de kloten werk en…en een hindustaan zoal adhin,gangaranpanday. Enz


  Maak melding

 11. Van mij mag Ndp na 2020 terug.

  Geef DDB alle vrijheid, we zullen zien hoe zij de schulden terug betalen.

  Ik voorspel einde Ramsodit politieke cariere.

  Hoop kornuiten spelen wit voetje bij DDB in hoop iets te vangen. Heleboel van dit soort lui hoor je niet meer.

  Zogenaamde pragmatisme prediken, over laaghangend fruit en ander onzin.
  Vervolgens geld of lintjes ontvangen en toe kijken hoe Suriname voor de derde keer door de wc wordt gespoeld.

  Gewetenloos.

  Compliment voor DDB, hij is consistent in het breken van Suriname.

  Kleine plus punt, srd daling is even gestopt, zullen we meteen een standbeeld bouwen voor DDB voordat de onherroepelijke daling weer inzet door afwezigheid van dekking..? Of stijgt de koers door externe factoren? Ja het zijn externe factoren, a no mi tog NDP?


  Maak melding

 12. Klinkklare onzin. Ramsodit heeft geen flauw benul van de situatie in Suriname en welke veroordeelde criminelen hij met dit voorstel vrijspel geeft om zich vrij te bewegen. Hij is wel ongelofelijk naïef om te veronderstellen dat deze criminele figuren voor overleg naar de EU kunnen om geld lospeuteren. Geen enkele zichzelf respecterende politicus in de EU zal deze corrupte criminelen serieus nemen.
  Bovendien is het een diskwalificatie van de rechterlijke macht in Nederland om de vonnissen van deze veroordeelde drugscriminelen en moordverdachte president
  Ramsodit met dergelijke voorstellen maak je jezelf onsterfelijk belachelijk .


  Maak melding

 13. Hoezo Nederlandse Politicus. De man is gemeenteraadslid in Hoogvliet die zijn “Moment of Glory” wel heel erg op het foute moment kiest.

  Heel erg dom om je als “politicus” op dat niveau met de gerechtelijke macht en de buitenlandse politiek te bemoeien.
  Zelfs Harry van Bommel zal dat nooit zo doen.


  Maak melding

 14. Wat heeft de koning je mistaan mi boi. Heeft hij soms je vrouw afgepakt ? Keer op keer klets je maar wat de ether in over onze koningshuis.


  Maak melding

 15. Ik had nooit eerder over deze Ramon Ramsodit gehoord, maar hopelijk zal ik ook in de toekomst nooit meer van hem horen. Als iemand zichzelf politicus noemt en zulke ondoordachte kortzichtige uitspraken doet, dan is het niet alleen een belediging voor de nabestaanden en de rechtstaat, maar ook voor de partij waarmee hij zichzelf associeert.
  Dit is ook geen sterkste artikelkeuze die Eric Mahabier voor de Ware Tijd heeft gemaakt. Er lopen genoeg gekken die van alles roepen, maar de journalist heeft ook een taak om een degelijke selectie te maken wat wel en niet waard is om erover te schrijven.
  En wat betreft Ramon Ramsodit, kom een keertje met een echte issue in plaats van rond te dwalen als een ‘Bina Gaar Ke Lota’, if you know what I mean!


  Maak melding

 16. @koos,

  Het is Majesteitschennis wat je doet, dat weet je he? Beweren dat frau Holle van mij was voordat ze van Bolle werd? Straks ga je ook beweren dat die 3 bengeltjes Ahalia, Akalia en Azalia ook van mij en frau Holle zijn. Hoe ziek kun je zijn man.


  Maak melding

 17. Van Ronnie weet ik niet maar Bouta heeft diplomatieke onschendbaarheid. Reizen naar het buitenland betekent extra vertragingen voor SLM en extra geld voor de belastingbetaler. Ik zie het dus niet zitten maja wie ben ik.


  Maak melding

 18. RAMSODIT heeft blijkbaar vóór het interview met de Ware Tijd een FLINKE SCHEUT ” RAMTAHAL ” achterover geslagen en nagelaten om het zoals gewoonlijk direkt met een glaasje water weg te spoelen.

  In plaats daarvan nam hij een tweede scheut. Vandaar deze PRIETPRAAT !!!
  Desiderius en Santa Claus uit Marowijne, van de opsporingslijst schrappen ????!!!!! HELL NOOOOOOO !!!**##^^!!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 19. @Harry Ramkisoen,

  Ook jij? Hoe komt het dat zoveel hindoestanen geen hindoestaanse voornaam hebben?

  Harry Ramkisoen
  Ramon Ramsodit
  Eric Mahabier
  Tanja Jainandansingh etc.

  Hun hindoestaanse ouders waren hindoestaninaamhaters?


  Maak melding

 20. @Jabala,
  Neen lul ze leven niet in India maar in Suriname.
  Gaan met de moderne tijd mee .
  Kiezen meestal een naam die hindoestaans is en een die past waar ze wonen.
  Ze gaan met de tijd mee en blijven niet steken in de oertijd.
  Hoop dat je met je domme verstand wat verstandiger bent geworden.


  Maak melding

 21. Bouterse had, om te beginnen, nooit president mogen worden. Als Surinamers in meerderheid daarvoor gekozen hebben, moeten ze achteraf niet ervoor gaan pleiten dat hij van de internationale opsporingslijst gehaald moet worden, ze wisten, toen ze op hem stemden, toch dat hij.op die lijst voorkwam en toen vonden ze het toch geen bezwaar?


  Maak melding

 22. Deze Amazone dorpspleintjes politicus haalt nauwelijks het nieuws in Nederland, behalve in Suriname wordt het nergens vermeld. Het zou zeer verstandig zijn als de laatste Surineds aanhangers van de PvdA nu vergoed deze politieke partij de rug toe keert en hun heil bij een andere soortgelijke politieke partij zoekt.

  De ballotagecommissie van de PvdA moet bij elkaar komen en nagaan of deze randdebiel voldoet aan de toelatingsprocedure/opgestelde criteria en bij afwijzing hem met pek en veren uit de Pvda te smijten. Dit omdat hij de partij meer schade toebrengt dan een positieve bijdrage levert.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 23. @HR,

  Als het aan jou zou liggen zou je ook je huidskleur en achtenaam veranderen om meet te doen met de maatschappij waarin je leeft, terwijl die maatschappij je alle ruimte biedt om dat niet te doen. Angsthazerij of gebrek aan trots op je eigen achtergrond?


  Maak melding

 24. @HR,

  Onzin redenering. In Suriname zijn de bevolkingsgroottes van hindoestanen en creolen zowat gelijk. Aan wie zou die hindoestaan zich dan moeten aanpassen qua naam? Wanneer zelfs niet-hindoestanen hun kinderen een hindoestaanse voornaam kunnen geven, waar slaat jouw uitleg dan op? Misshien is het gewoon angsthazerij of schaamte om een hindoestaan te zijn?


  Maak melding

 25. he, stuk vuil, als je dit leest, bouta zal afreizen naar de gevangenis
  met je hij moet vrij kunnen reizen in europa
  je hebt totaal geen moraal, achterbakse hond


  Maak melding

 26. Dus Ramsodit denkt dat Bouterse en Brunswijk als een magneet geld zullen aantrekken in het buitenland? Dat bij het zien van deze 2 mannen de investeerders in de rij zulle staan?


  Maak melding

 27. Goedenmiddag, ik houd niet van scheldwoorden daarom netjes:

  Geachte heer, een ervaren mens als u dient toch te weten dat er heden ten dage geen lijfelijke aanwezigheid nodig is voor overleg.
  Daarnaast kan elke Regeringsleider zich diplomatiek of administratief laten vertegenwoordigen.

  Zo jammer dat uw emotional intelligence het verliest van intellectual intelligence waarmede het surinaamse volk echt gediend is.

  Bezint U zich, want de jongeui, de toekomst van morgen, worden in verwarring gebracht en dat is niet uw bedoeling.

  Beste groet.


  Maak melding

 28. Als we maar lang genoeg uit handen van justitie blijven, gaan we vanzelf vrijuit. Wat een instelling. PvdA moet deze dromer er uit sodemieteren. Hadden ze kunnen weten als je zulke figuren president maakt. Suriname heeft de president en parlement die ze verdienen.


  Maak melding

 29. ramsoediet,,,heb jij die virus van de moordenaar te pakken gekregen..

  denk jij dat iemand in nederland zal luisteren naar jou woorden..

  jij moet oppassen,dat jij op korte termijn wordt op ge kalivaterd met jou baan die je nu beheert..

  als hij ddb door welke reden dan ook vrij komt van zijn onschendbaarheid,zal hij zonder meer worden op gehaalt door de Amerikaan..,voor lange lange tijd vakantie in Amerika..

  maak jij je geen zorgen..


  Maak melding

 30. Ramsodit was gemeenteraadslid in spijkenisse geweest. Dus is hij geen invloedrijk persoon. Ramsodit kletst maar wat. Niemand luisterd naar hem. Hij heeft zichzelf ook in de voet geschoten door tegen de pers te kwekken voordat hij zijn partij dit voorstel deed.


  Maak melding

 31. Wat voor een nep politicus is die R.Ramsodemieter? Heeft hij er belang bij dat D.B. vrij naar Europa kan komen om geld op te halen? Hoeveel procent heeft D.B. hem in het vooruitzicht gesteld als zijn missie geslaagd mocht slagen? Sjongejonge, wat een doorzichtig n manneke.


  Maak melding

 32. Nou van mij mag je vanaf morgen. Kom maar paarse bandiet, oplichter, crimineel. Nederland wacht op je schat. ook brunsie mag komen, jullie zijn van harte welkom, gevangenissen genoegen. Wat denk je voor elk een hele gevangenis, wat een luxe. Laat aub weten wanneer je of jullie komen. We willen je verwelkomen met het Sur. volkslied

  Ramsodit hoeveel krijg je van die 1 miljard. Stop je kop in een WC pot dan trek je het door of wil je burgervader worden van Hoogvliet of … vertel ezel . Nooit van gehoord, wil je zo populair worden. huh wel een verkeerde uitspraak stomme koe.


  Maak melding

 33. Ramsodit je bent een schande voor de Hindoestaans gemeenschap in Nederland , je hebt net je carrière de bodem ingeboord. Zielig en schandalig ,


  Maak melding

 34. Ramsodit weet dat zijn missie kansloos is. Maar ja, die man wil ook een keer in de publiciteit komen en met foto in de krant. Maar dit is een slecht item. Volgende stap: Hij zal zeggen dat zijn woorden verkeerd zijn geïnterpreteerd. Want natuurlijk gaat de PvdA hem erop aanspreken.


  Maak melding

 35. Wat een gelul van die z.g vrij onbekende politicus die zich
  pvda”er noemt.Hij vergeet dat ddb Parijs de poort van Su.voor Europa noemt.Het heeft ook al miljoenen gekost.
  Gewoon witte voetjes maken voor misschien adviseurschap.


  Maak melding

 36. Wat een zielige man ben je. Schande. Jij denkt zeker dat je in een bananenrepubliek woont.
  Krijg je geld of wordt je in coke betaalt. Namens wie praat je. Namens de PVDA. Ik denk niet dat dit het standpunt is van de PVDA
  Mijn stem zal je nooit krijgen. Deze naam goed onthouden. Daarvoor had ik jou naam nooit gehoord. Blijkbaar zit je op de reservebank van de PVDA


  Maak melding

 37. Als die oerdomme ndpers, de baas der rovers en criminelen volmacht hebben gegeven hen uit te buiten en te belazeren sinds 2010…..oma nanga opa taki….soort paars fowroe frotie na mang jesi foe kong nanga so wang miserabel voorstel……..een paarse demon.


  Maak melding

 38. Wat een gek, met hem erbij met zijn uitlatingen mag de PvdA blij zijn dat ze de kiesdrempel nog halen, trouwens weinig aan verloren met die salonsocialisten


  Maak melding

 39. @Jabala
  Harry is slechts een andere versie van Nederlands/Engelse schrijfwijze vanuit Sanskriet afkomstige ‘Hari’. Whats in the name, als men maar ergens weet wat er mee bedoeld wordt. Trouwens, veel Indiers hebben gekozen voor de dagelijkse omgang een simpele westerse naam erbij te hebben, met behoud van de oorspronkelijke initialen. Enkele voorbeelden: Laldjiet > Larry, Tedjnath > Tony, etc etc.
  p.s.
  Jabala > Jerry 😉


  Maak melding

 40. Ramsodiet, ze zouden jou ook moet plaatsen op de opsporingslijst van misdadigers. De PvdA heeft zoveel criminelen geholpen in Nederland en nu kom jij vertellen dat bouters ook vrij gepleit moet worden. Ik zou zeggen kom snel met die voorstel voordat het voor jou te laat wordt.


  Maak melding

 41. Baby gedood naast moeder en enkele dgn geleden 12 jarige jongen in park.( Amerika )
  Aanslagen in Europa,en strijders van IS staan klaar om aanslagen te plegen op Europese stranden.
  Even laten zien wat er allemaal in de wereld gebeurt.

  World Peace


  Maak melding

 42. Deze grappenmaker neemt niemand serieus in de politiek in Nederland.Iemand die zoveel op zijn geweten heeft moet je kunnen vervolgen punt uit.Dat is mijn mening.


  Maak melding

 43. @ R.Lalbhadoer
  Zijn ze nu helemaal besodemieterd…………..Laat ze maar lekker schijten met vijf (5) erbij. In 2020 zien wij weer.

  Deze gasten kunnen nu het schil niet meer maken tussen fantasie en werkelijk. Zij dromen nú dag en nacht.;)

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Véél Wijsheid!!!)

  ———————————————————————–

  IEN 2000 WO LAS BAKKA.jullie hebben dus nog 4 traumatische jaren voor de boeg domme kikkerbil !
  daarna zijn jullie verleden tijd dan mogen jullie nakomelingen het misschien proberen .!


  Maak melding

 44. @koos
  Ons koningshuis ????
  Dikke Willem is een kleinkind van een duitse nazi. Maxima is de dochter van een Argentijnse oorlogsmisdadiger/moordenaar. Ja hoor dat is iets om trots op te zijn als blanke Nederlander.


  Maak melding

 45. gelukkig kun je op Waterkant ook terecht wanneer je redeloos wilt piepen, zoals deze persoon die eens wetgever? geweest is en nu niet meer. hij heeft zijn voorstel niet met de pvda besproken, gaat ook niet meer gebeuren, anders is de pvda pas heel goed leeg gebloed.


  Maak melding

 46. Laat die meneer Ramsodizich lekker bezig houden aan waarvoor hij in de Nederlandse politiek bij de PvdA zit, de belangen behartigen en verdedeigen van zijn Partij en zijn achterban en niet met Surinaamse aangelegenheden anders moet hij naar Suriname vertrekken en daar lid worden van de NDP, moet eigenlijk op dat punt niet zo moeilijk zijn beide partijen zijn knap fout bezig


  Maak melding

 47. Deze Ramsodiet,nooit van gehoord trouwens,vergeet wat zyn taken als NEDERLANDSE politicus zyn n.l.de belangen van de NEDERLANDERS te behartigen en als hy er anders over denkt moet hy zyn paspoort inleveren en opzouten.Niet vergeten zn adviseur die hem al 20 jaar van advies voorziet en die steen waar ze onder geleefd hebben.
  Waarvan akte


  Maak melding

 48. Ik denk dat de PVDA hier werk van moet maken en deze Ramsoedit naar huis moet sturen.
  Niks geen standje of op matje roepen,gelyk plaats maken.
  Die kil vergeet wie zn salaris betaald voor zon onzin.
  Waarvan akte


  Maak melding

 49. Er zijn een paar steekjes Los bij Ramsoedit, zelfs als hij de twee veroordeelden/hoofdverdachten Bouterse en Brunswijk (ze zijn niet door Surinaamse rechters voor drugssmokkel veroordeeld) zou vragen of ze het met hem eens zijn dat zij van de opsporingslijst gehaald moeten worden, zodat ze vrijelijk kunnen reizen in de toekomst, zullen ze het niet met hem eens zijn; Bouterse zal vinden dat Brunswijk met zijn Bachelor gezicht op de lijst mag blijven totdat hij promoveert aan de Yale universiteit en Brunswijk zal vinden dat Bouterse met zijn zijne Excellentie gezicht tot zijn dood op de lijst mag blijven prijken.


  Maak melding

 50. “Ramsodit heeft zijn idee nog niet besproken binnen de PvdA.”
  Vast goed bedoelt, uit medeleven met armlastige Surinamers. Echter dan kan ik hem uit zijn droom helpen: dat vrij reizen voor Bouterse in de EU gaat niet gebeuren. En na wat Bouterse de Nederlandse overheid allemaal voor heeft uitgemaakt, zie ik ook geen financiële- of handelsovereenkomst in de nabije toekomst komen. De Surinaamse bevolking heeft met de (her)benoeming van Desi Bouterse volmondig voor heropleving van een donkere geschiedenis gekozen.

  Op Curaçao hadden ze Schotte. Een door-en-door corrupte man die wel wist hoe hij de Curaçaoënaars met anti-kolonialistisch ressentiment tegen Nederland moest ophitsen. Daar profiteerden Nederlandse nationalistische hardliners als Geert Wilders weer van. Gevolg: wederzijds wantrouwen tussen zowel de regeringen en als de bevolkingen. Vertrouwen kapot, solidariteit naar de faantjes.
  http://nos.nl/artikel/2092171-veroordeelde-schotte-speelde-schimmig-spel-op-curacao.html

  TijL Uilenspiegel zou zeggen: ‘alle mensen haten me maar ik maak het ernaar’. Veel plezier met de zelfgenoegzame onafhankelijkheid en de terugbetaling van de IMF giga-lening.


  Maak melding

 51. Deze heer moet zich meer bezig houden met de dharma en nederlandse aangelegenheden. Of is hij bezig door zijn lage niveau opmerking de aandacht van mensen te trekken. Bouterse moet naar huis joh en Brunswijck is gewoon parlementaire die niets van toetteren en blazen weet. Dus meneer u klets gewoon uit uw nek foei toch


  Maak melding

 52. Het Volk, Daridra Narayan, is meer daridra dan ooit. Geen ene regeerder in Suriname is in staat Laxmi Mata te behagen, want ze hebben haast allemaal bloed of corruptie aan hun handen. Alleen een zuiver levende Hindoe kan Suriname nog redden, want hij/zij vindt gehoor bij Mata Laxmi en Heer Narayan.


  Maak melding

 53. Darida Narayan,

  Zoveel onzin in twee zinnen heb ik nog nooit gelezen op dit forum.
  Bespaar ons jouw geloof en laat ons zelf kiezen.
  Bij een zuiver levende Hindoe kan ik mij niets voorstellen.
  Alcohol is verboden, maar Hindoes zijn de grootste whiskey-drinkers van ons land.
  Je komt toch niet ineens van een andere planeet ?


  Maak melding

 54. @Cochise

  Hoezo wil Europa geen zaken doen met Suriname zolang DDB er zit? Wat een flauwekul zeg. Een quote uit 2014 ”
  Nederland krijgt weer een ambassadeur in Suriname. De status van de huidige zaakgelastigde in Paramaribo wordt hoger.
  Dat bleek na overleg donderdag tussen minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken met zijn Surinaamse collega Winston Lackin.
  Ze spraken elkaar in de marge van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Vorig jaar droeg het kabinet Ernst Noorman al voor als ambassadeur in Suriname. Maar er kwam geen goedkeuring van Surinaamse kant. Normalisering van de relatie met de oud-kolonie was een belangrijk punt van Timmermans bij zijn aantreden”.

  Nu jij weer. Misschien is het beter om te stoppen met het poneren van allerlei stellingen die kant nog wal raken en vooral niet gebaseerd zijn op feiten.


  Maak melding

 55. Nederland zal geen sinterklaas zijn voor Suriname, zolang ze daar nog aan het zwartepieten zijn .
  wat een manier van discuzeuren,
  Ga met rug naar het verleden staan,en met neus naar de toekomst.
  stroop je mouwen op en ga zweten,laat je niet misbruiken.En dit geld voor jullie allen. pak dingen aan zoals ze moeten gebeuren. Wees niet bang
  een bakra die twee jaar in Suriname heeft gewoond


  Maak melding

 56. Paul:
  Wat zou je denken van het feit dat een kleine veertig procent van de ‘Surinaamse bevolking’ in Nederland woont en er ,behalve de binding met het land van hun roots, ook nog familie hebben wonen! Belangrijk genoeg dacht ik zo om een Ambassadeur in Suriname te hebben. Een Ambassadeur die als belangenbehartiger op kan treden voor de SuriNed.
  Voorlopig zal het daar, op een enkele kleine uitzondering na, wel bij blijven.
  Maar evenzogoed, de tijd zal het ons leren!


  Maak melding

 57. Ramsodit zo te zien deug jij niet. Heeft bouterse of brunsie jou geld onder tafel gegeven om deze onzin uit te kraaien. Als bouterse het land niet kan runnen moet hij oprotten en plaats maken voor anderen die dat wel kunnen. Pas jij maar op dat vanwege jou idiote opmerking nederland niet jou paspoort intrekt en jou het land uitzet.


  Maak melding

 58. Deze meneer Ramsodit is ziek, en echt ziek.
  NOG 5!!! en nu klagen!
  Als je zo het over Suriname, Levert jij je Nationaliteit en ROT VAN HIER OP!!


  Maak melding

 59. @Paul

  “Hoezo wil Europa geen zaken doen met Suriname zolang DDB er zit? Wat een flauwekul zeg. Een quote uit 2014 ”

  Beste Paul, allereerst heeft Nederland haar ambassadeur nooit terug getrokken maar heeft Suriname uit rancune de aanvaarding van de geloofsbrieven op de lange baan geschoven. Dat hebben ze gedaan tot dat bleek dat ze zich zelf belachelijk maakten waarna ze zo geruisloos mogelijk de geloofsbrieven aanvaard hebben. Dikke min voor Lackin en zijn Baas.

  Dat Nederland een ambassadeur in Suriname heeft wordt telkens heel duidelijk uitgelegd. Er is namelijk een heel groot deel van de Surinaamse bevolking woonachtig in Nederland. De Ambassade wordt gehandhaafd vanwege de humanitaire relatie en niet omdat men de regering zo aardig vindt en wil paaien.

  U draait de zaak om


  Maak melding

 60. Maar kunnen jullie reageren op een onderwerp ipv die termen gebruiken alsof je op een prassosso bent in de 70 r jaren.Als je het oneens bent met iemand van een andere partij moet ie gelijk oprotten,nederland is enige land ter wereld als je ff commentaar heb is het al gauw rot op naar je land!Wie is nu een mongool???????


  Maak melding

 61. ” WIE DE SCHOEN PAST TREK HEM AAN ”

  Ik wil het hebben over een ander onderwerp.
  Ik kan niet snappen hoe jullie “SURINAMERS”zo over je wettig gekozen president kunnen praten. Op zich vind ik dat laf,hou liever op om te proberen een vergelijk te maken met nederland,zij lullen gewoon. Vraag ze liever hoe ze aan al het goud zijn gekomen die ze verspreid hebben liggen in kluizen van centrale banken over de wereld.Wat zij in eingenlijk willen,is suriname weer over te nemen om ons verder leeg te roven.zij hebben spijt dat suriname onafhankelijk is geworden en beseffen nu pas dat er nog heel wat te halen valt. Denk even door domkoppen,en laat bouterse met rust,als jullie niet van hem houden hou ik wel van hem.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.