Zondag 24 april FATU in Bijlmerparktheater

3

Op zondag 24 april is FATU terug. Wederom met een knalharde line-up. Niemand minder dan Murth Mossel (o.a. Caribbean Combo en Bij Dino In De Straat), Hassan El Rahaui (kersverse winnaar en publieklieveling van het GriffioenZuidplein Cabaretfestival), de altijd hilarische Henry Van Loon (Comedytrain, Bro’s Before Ho’s) en internetheld Sidney Schmeltz zijn allemaal aanwezig.

FATU is hèt stand-up comedy podium van Amsterdam Zuidoost. Iedere laatste zondagmiddag van de maand ontvangen vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians die ieder op eigen wijze hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen op FATU.

fatu24april

Wanneer: Zondagmiddag 24 april om 15u, op het thuishonk; Het Bijlmer Parktheater.
Speciaal voor de fans die bij FATU XL kwamen supporten; als je je kaart nog hebt, krijg je 2.50euro korting! Wie het eerst komt…. Haal nu je kaart hier of reserveer: Bel: 020 -3113933

Bekijk ook:

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.