Laatste opnames voor ‘Tuintje in mijn Hart’ in Suriname

5

De opnames in Suriname voor de film ‘Tuintje in mijn Hart’ zijn in volle gang. Nu de opnames rondom Paramaribo en de prachtige omgeving er bijna op zitten, verhuizen de cast en crew van 65 man richting de jungle van Suriname. Vandaag worden de opnames voortgezet bij een orginele indianenstam. Hoofdrolspeler Axel (Leo Alkemade) bevindt zich na een wilde reis alleen in de jungle, waar hij belandt bij een indianenstam. Hier moet hij zich zien te redden tussen de indianen (met als hoofd Jörgen Raymann als de Oude Indiaan) die hem maar al te graag een psychedelisch drankje laten drinken.

Volgende week zijn de laatste opnamedagen in de diepe jungle van Suriname tussen de binnenland bewoners(marrons), spectaculaire watervallen en stroomversnellingen (sula’s) en exotische dieren vol met kanostunts. Gladys (Beppie Melissen) bevindt zich met haar kinderen Surya (Imanuelle Grives), Aponi (Jade Olieberg) en Catharina (Aisa Winter) in een marrondorp waar ze in aanraking komen met een bijzondere loekoevrouw (Lucretia van der Vloot). Virgil (Edwin Jonker) en Victoria (Fockeline Ouwerkerk) raken midden in de jungle in de problemen nadat hun korjaal omslaat en ze mee worden genomen door een stroomversnelling.

Tuintje in mijn Hart is een ensemble “drama romcom” die zich afspeelt in Suriname en speels omgaat met multiculturele tegenstellingen in het Nederlands taalgebied. De film, die begin 2017 uitkomt, is is een rollercoaster aan avonturen onder de Surinaamse zon.

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Wat een negativiteit!
  Zie het ook als stukje reclame voor ons land.

  Hier is geen geld, laat ze uit Holland wat hier komen uitgeven.


  Maak melding

 2. Wat een flauwe kinderachtige opmerkingen over geldlustige boeren uit Holland. Weet dat die boeren veel uitkeringen voor Surinamera betalen. Ga je schamen.


  Maak melding

 3. Forummers, Odi odi.

  Laatste opnames voor ‘Tuintje in mijn Hart’ in Suriname.

  @Kabolus! Wat een een vreemde reactie zeg.
  Je bent natuurlijk vergeten te vermelden, dat je ook een afstammeling bent van één der “bosdieren”.
  Kijk heel goed naar de (foto) v/h artikel.
  Je bent zelf gekleed in een kersttenue met het tonen van een leguaan als Kerstdiner.

  Maar ik hoop dat ze tijdens de opnames in het binnenland, misschien het volgende mogen tegenkomen.

  Een helikopter van Hi-Jet wordt tot op heden nog steeds vermist in het binnenland van Suriname.
  Aan boord vermist toestel piloot Donovan van Embricqs en een technisch medewerker.

  Ik hoop dat het ook een leuke film wordt met natuurlijk een kassucces.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.