Rayen Panday’s nieuwe show: ‘Niet Verder Vertellen’

1

Na het succes van ‘Drie keer Rayen’, ‘Vrijspraak’ en vele optredens in binnen- en buitenland staat Rayen Panday met zijn nieuwe avondvullende voorstelling ‘Niet Verder Vertellen’ in het theater. Rayen is één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld en weet de ene na de andere spitse grap op mensen af te vuren.

In ‘Niet Verder Vertellen’ neemt Rayen geen blad meer voor de mond. Hij heeft het over persoonlijke en vertrouwelijke zaken die hij durft te delen, maar absoluut niet verder mogen worden verteld! Je kunt vast wel een geheimpje bewaren, toch?

Met scherpe humor, muzikaal talent, vermakelijke publieksinteractie en verrassende invalshoeken weet Rayen Panday weer een fantastische theatervoorstelling neer te zetten. Nóg persoonlijker. Nóg scherper. Nóg grappiger. Bekijk de speellijst op www.rayenpanday.nl.

Bekijk ook:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.