Toneelspeler Hans Sardjoe overleden

16

De bekende komediant, toneelspeler en acteur Hans Sardjoe meer bekend als Hans en ‘Melkman’, is niet meer. Sardjoe overleed vorige week op 59-jarige leeftijd in Nederland.

Hij heeft ettelijke keren op het podium gestaan met Roxy Starke nu wijlen, Dino Burnet en ook met de poulaire volkstoneelgroep A Sa Go van Suriname. Meestal vertolkte hij de rol van een melkboer vandaar het pseudoniem ‘Melkman’.

Het verlies is een zware klap voor het toneelgezelschap A Sa Go. Hansradj Sardjoe, zoals hij officieel heet, overleed op 6 april en zou op 13 april(morgen) zijn 60ste verjaardag vieren.

Bekijk ook:

16 REACTIES

 1. Maar beste Rolo, ben jij ook een toneelspeler en maken toneelspelers deze grappen ook over hun overleden collega’s?

  Rolo, zwarte rappers in de VS noemen elkaar constant N-word, jij moet dat als buitenstaander ook eens proberen, dan zal je merken hoe ‘leuk’ dat is.


  Maak melding

 2. Beste Henkes,

  Toneelspelers weten als geen ander dat het hele leven een groot toneelspel is. Ook de dood is een toneelspel, maar dan een toneelspel dat opgevoerd wordt door anderen, waarbij ook krokodilletranen van pas komen. Ik heb ook kort toneel gespeeld. Ik raad het iedereen aan. Je leert jezelf echt goed kennen, maar ook anderen.


  Maak melding

 3. Rolo, jij moet je toneelspelers grapjes maar maken wanneer je onder je toneelspelers/poppenkast vrienden bent, ook Bouterse wist namelijk niet dat het ongepast was om tijdens de uitvaart van Zeeuw de clown uit hangen.


  Maak melding

 4. @Rolo, je geeft geen antwoord op de vragen die aan jou gesteld worden. Je draait om de hete brij heen. Misselijkmakende opmerking van jou.


  Maak melding

 5. @Humphrey,

  Er is geen hete brei. Iemand is dood. Zijn laatste toneelspel, z’n dood, is voorbij. Klaar. Elke toneelspeler heeft wel eens gespeeld dat hij dood ging.


  Maak melding

 6. Rolo, en jij bent zo geschift dat je het verschil tussen werkelijkheid en spel niet meer ziet? Wanneer je erfgenamen je bezittingen onderling verdelen, of men schrijft je bij CBB in in het overlijdingsregister, moet jij daar niets van zeggen, je bent als goed toneelspeler immers vaker dood gegaan op het toneel.


  Maak melding

 7. Houden jullie allemaal je bek zomaar zielig lopen doen goed toch dat hij dood is nu heeft hij rust want mooi was hij ook niet en ook niet zo grappig die koeli boi


  Maak melding

 8. Goh,wat gaat t weer gezellig aan toe zeg.
  Elkaar vyandig toespreken.
  Die grof gebekte suniel durft wel op afstand.
  Doe eens normaal man


  Maak melding

 9. @ sunil,

  Ben jij mooi?
  Of ben je zo lelijk als de nacht?
  Je hebt je aangemeld met een hindustaanse naam, maar je noemt Hansradj een koeli boi.
  Volgens ben je een n….r!!!

  Zelfs bij het overlijden van een persoon, kan men het niet laten om te schelden en de racistische toer op te gaan.

  Nabestaanden van Hansradj Sardjoe gecondoleerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.