Ondernemer ziet Suriname toch als hub voor regio

21

PARAMARIBO, 12 apr – De ondernemer Vikash Bisnajak ziet Suriname toch als luchtbrug functioneren binnen de regio. Een rapport van de Inter Amerikaanse Ontwikkelingsbank heeft weliswaar flinke hobbels aangehaald. Bisnajak voegt de daad bij het woord.

Met zijn luchtvaartbedrijf Ugo Jet zullen charter-, vracht- en commerciële vluchten worden uitgevoerd. “Wij zullen een brugfunctie vervullen tussen drie Zuid- en Midden-Amerikaanse vliegmaatschappijen die hun krachten zullen bundelen”, zegt Bisnajak tegenover de Ware Tijd. Het betreft ruim dertig bestemmingen op het Caribisch Gebied en Noord- en Zuid-Amerika. De eerste vrachtvluchten geschieden binnenkort.

Een vliegtuig met een capaciteit van ruim veertig ton wordt ingezet. De eerste commerciële vluchten vanuit Suriname moeten tegen eind van het jaar mogelijk zijn. Het is ook de bedoeling dat er een fusie tot stand komt tussen de drie maatschappijen. De activiteiten moeten ruim tweehonderd banen opleveren. “Ik geloof er echt in dat Suriname daadwerkelijk een regionale luchtvaart hub kan gaan worden”, aldus Bisnajak.

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Deze man heeft gelijk om te proberen.Dan is er bewijs dat het kan of niet kan.Anders blijft men schreeuwen dat we dit en dat gaan worden zonder de mogelijkheid geprobeerd te hebben of het wel kan.
  En als het bijgestuurd moet worden dan moet dat maar het begin is er al.


  Maak melding

 2. wat zullen de mofinawan blij zijn met deze faciliteiten,vooral naar het binnenland met al die rovers..denk ook aan moengo albina en het verdere boven suriname..

  veel geluk..


  Maak melding

 3. Bijna iedereen in Suriname is plotseling een ondernemer.Jong,oud en zonder ervaring!Dromen zo groot van Paramaribo tot Nickerie tot Brazilie.
  Laten we de jongste ondernemingschap,,ahum de geclaimde ondernemingen nagaan,
  staatscassave bedrijf…..mislukt
  trein weg naar brazilie ,flyovers,kartonnen huisjes….mislukt.
  leguanen kwekerij…..mislukt
  en nog veel meer.
  25 jaar jong en onervaren zijn en je mag jezelve parlementarier noemen.
  Van brute bankrover tot leergierige student aan de universiteit ,en van moordenaar tot lijder
  Wat is er toch mis met de surinamers?!Wonen in Suriname geen nuchtere mensen.mensen die eerst hun huiswerk doen ,,mensen die echt nadenken voordat ze EUREKA moord en brand schreeuwen,Deze Bisnajak heeft niks concreets aangegeven en er heerst zoveel heisa om zijn plannen,de felicitaties blijven niet uit aan zijn adres , De vraag alleen is ….hallo Bisnajak hoe verder??!


  Maak melding

 4. Ray waarom altijd zo negatief. Onze president heeft een uitstekende ondernemers klimaat gecreëerd. Je negatieve houding zet geen zode aan de dijk en stop aub met je vendetta tegen onze president. Kijk naat de dingen die goed gaan ipv dingen die niet goed gaan.


  Maak melding

 5. Ray,

  Maakt allemaal niets uit,
  Als deze man een poging wil wagen, prima.
  In ieder geval een vorm van particulier initiatief en dat alleen al is bijzonder voor ons land.


  Maak melding

 6. Hmmm, ik moet kijken naar de dingen die goed gaan?

  Waar zijn ze te vinden? Je moet, net als Parbo, een microscoop met ‘neks no fout’ lenzen hebben om in deze tijd iets te vinden in Suriname dat goed gaat. Zelfs liegen en van alles beloven doet Baas tegenwoordig niet meer zo goed als voorheen, steeds minder paarse ezels geloven nog in zijn bullshit.


  Maak melding

 7. @Parbo
  Laat me niet lachen.
  Je baasje straalt negativiteit uit.Hij hoort in de gevangenis thuis.Sinds wanneer zijn moordenaars iets positiefs?


  Maak melding

 8. @Parbo
  Laat me niet lachen.
  Je baasje straalt negativiteit uit.Hij hoort in de gevangenis thuis.Sinds wanneer zijn moordenaars iets positiefs Wat voor positiefs zie je in hem?!


  Maak melding

 9. @Cochise
  Dat deze man het probeert is prima te noemen.Hoe denkt hij dit alles waar te maken,is het haalbaar?Wat is de plan 100jaar,500jaar.EN straks als ik zeg dat ik president wil worden ga jij je zelve stuk lachen want dat ga je zo onmogenlijk klinken in je oren.Gesproken over ambities,ik heb ook grote dromen hoor…..


  Maak melding

 10. @ Hansje.

  Bedankt voor je link(s). Weten we precies met welk frauduleus persoon we te maken hebben. Boycotten deze hap en geen vergunningen geven. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


  Maak melding

 11. Na de link van Hansje bekeken te hebben, kan ik er dit van zeggen; dit is typisch zo’n jonge figuur die door Bouterse naar voren geschoven en de hemel ingeprezen zal worden met de woorden ‘he is the best, a man disi srapu lek wan meter’, dit soort figuren hebben we nodig in de NDP’.


  Maak melding

 12. Op zanderij “werken” ongeschoolden.
  Ze moeten een cursus sociale vaardigheden volgen, niet iedereen is geschikt om op een luchthaven te werken.
  Goede morgen of middag hebben ze nooit van gehoord.
  Een luchthaven met blauwe zinkplaten zegt veel over het niveau !!!!


  Maak melding

 13. Wat wil hij? Eigen maatschappij of 3 bedrijven fuseren. Het klinkt niet erg duidelijk. Welk gezag geniet hij bij die 3 maatschappijen? Hoeveel vertrouwen hebben ze in hem?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.