Mondhygiëne Week in Suriname van start

3

De Mondhygiëne Week van Dental Hygiëne is maandag van start gegaan met een open dag. Veel mensen maakten gebruik van de gelegenheid om hun gebit te laten nakijken. De Mondhygiene Week is een initiatief van Dental Hygiëne. Het bedrijf wordt geleid door directeur Dyonne Leerdam, een in 2004 in Utrecht (Nederland) afgestudeerde. Het doel is om de mensen bewust te maken van het belang van een goede mondhygiëne. Het thema dit jaar is ‘It all starts here. Healthy mouth, healthy body’.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Goed initiatief moet ik zeggen, laat je gebit op tijd nakijken en reinigen van tandsteen ! Anders a moffo é go smerie en dati a mang no fris !!!!!

    Boeng tori.

    Jacko


    Maak melding

  2. Deze Dyone is een asociale hond. Ik heb gezien hoe ze een Nederlandse vrouw in Suriname heeft afgetakeld, terwijl deze vrouw in haar rechten stond. Die dame stelt haar een paar vragen over haar bezit. Ik zie het als zwakte, als je verbaal niet sterk bent dan reageer je zo. Ik moest me wel schamen als Surinamer. Foei!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.