Suriname op vergadering CELAC in Dominicaanse Republiek

13

Minister Niermala Badrising van Buitenlandse Zaken (BuZa) heeft begin deze maand de 10de vergadering bijgewoond van Ministers van Buitenlandse Zaken van de Gemeenschap van Latijns Amerikaanse en Caraïbische Staten (CELAC). Deze ministeriële vergadering werd gehouden in de Dominicaanse Republiek, die momenteel verantwoordelijkheid draagt voor het Pro Tempore Voorzitterschap binnen dit regionaal integratie- en samenwerkingsmechanisme. Suriname heeft tijdens de vergadering bereidheid getoond om haar kandidatuur voor 2019 te verschuiven, teneinde de geïnteresseerde landen in de gelegenheid te stellen om afwisselend het voorzitterschap in te vullen.

Bekijk ook:

13 REACTIES

 1. Het geld is op, waarom dan zo’n vergadering bijwonen?leerkrachten kunnen niet gaan werken 3 tabbetje , geld is niet gestort bij de vliegmaatschappij. Kans dat kinderen geen onderwijs krijgen. Ik geef de leerkrachten groot gelijk. Varen in een boot zonder zwemvesten en nog niet kunnen zwemmen met kinderen, terwijl de hoge pieten in een vliegtuig naar daar reizen. Laat Peneau zelf gaan, die heeft altijd een excuus, geen geld vertel het aan de rioolrat. Belangrijker lijkt dat deze tante van buitenlandse zaken een vergadering bijwoont op de Dominicaanse republiek, waar jullie geen moer kunnen. Achterlijke apen


  Maak melding

 2. Hew a kee naar china om lening los te krygen met Telesur als onderpand.
  Blykt dat hy geen bevoegdheid heeft en dat het ook niet mogelyk is dat te doen.
  Wat is je huiswerk dan geweest voor vertrek.
  Wie heeft hier voor getekend.
  Eindstand;weer ettelyke duizenden USD voor niets weggegooid.
  Ik zie het als een ordinaire snoepreisje.
  Zo blykt weer;OVERAL SCHEIT AAN.
  Eerst doen en dan naar de schade kyken.


  Maak melding

 3. “Suriname heeft tijdens de vergadering bereidheid getoond om haar kandidatuur voor 2019 te verschuiven, teneinde de geïnteresseerde landen in de gelegenheid te stellen om afwisselend het voorzitterschap in te vullen.”

  Net als of ze in de regio niet weten dat er geen stuiver meer is! .


  Maak melding

 4. Toevallig, maar toch een goede uitkomst. Als je geen geld hebt, moet je ook geen uitgaven willen doen.
  Stelt die CELAC wel wat voor? Hoeveel pompt een land als Suriname erin en hoeveel komt eruit? Meer of minder?


  Maak melding

 5. @Sabatoe Franse

  Hahahahaaaaa,,,die RobG lijkt verdwenen te zijn .
  Parbo die probeert het in zijn eentje om de dag voor zijn baasje te redden
  . @Parbo
  Hoi Parbo,dan nemen wij aan dat het glas altijd half leeg is bij de ndp?!


  Maak melding

 6. Ik raad mevrouw Badrising aan om eens goed om zich heen te kijken in de Dominicaanse Republiek (wat ook tot de armere landen wordt gerekend) en zien wat daar op infrastructureel gebied de afgelopen vier jaar is verbeterd en veranderd onder president Danilo Medina. Hij wist met zijn beperkte middelen wonderen te verrichten. Dat is pas een echte volkspresident! Niet die demente drank- en drugsverslaafde die ze in Suriname president noemen!


  Maak melding

 7. CELAC is an organizatie van Latijns America en de Caribean landen. Ze houden de US en Canada uit vanwege hun invloed. In dit opzicht moeten ze ook China uitsluiten. Volgens mij is het een babbel club van arme landen zonder veel betekenis voor Suriname.
  Dominican Republic heeft 10 miljoen inwoners. Mooie witte stranden. Veel investeringen van de US voor deze. US dollars van zijn diaspora in de US. Heel grote economie vergelijking met Sur. Export naar Dominican Rep. zou mooi zijn.


  Maak melding

 8. @kevin
  Niermala Badrising is gewoon prive op staatskosten gaan shoppen. Schijt belangrijk. Stom dik wijf is zij.
  Ga lijnen stink trut.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.