Nieuwe procureur-generaal (PG) van Suriname geïnstalleerd

10

Roy Premchand Baidjnath Panday (l) is vrijdag in aansluiting op zijn recente benoeming door president Desiré Bouterse, door het Hof van Justitie geïnstalleerd als de nieuwe procureur-generaal (PG) van Suriname. De vervolgingsbaas maakt zich zorgen om de ongebreidelde groei van vooral de geweldscriminaliteit. Het veiligheidsgevoel in de gemeenschap zou enorm zijn aangetast. Baidjnath Panday struikelt ook over de omvang en de frequentie van onder meer de drugssmokkel, de mensenhandel en corruptie.

Bekijk ook:

10 REACTIES

 1. wat een waardeloze p.g. stelt geen reet voor..
  is slecht een wajong waaier van de moordenaar..

  als deze meneer ballen heeft,pak dan die moordenaar op en sluit hem op..

  laat hij voor het gerecht verklaren wie de 15 vermoord 1982 heeft,alvorens je verder kan gaan..

  om zo door te gaan heeft geen zin in surbo.,.niemand van de lijding v/h land is geloofwaardig..

  allemaal poppenkast spelers..


  Maak melding

 2. Logisch dat de waarnemend PG de nieuwe PG wordt. Hopelijk krijgt hij meer vat op de criminaliteit. Laten wij allen hem aanmoedigen en steunen om moedig en dapper alle criminelen aan te pakken. Zonder steun vaart niemand wel.


  Maak melding

 3. Het zal de PG sieren als hij zonder aanzien des persoon zijn werk naar behoren gaat verrichten. Het wordt tijd dat de president verantwoording gaat afleggen aan de Surinaamse gemeenschap over zijn rol in de moorden die in december 1982 gepleegd zijn . En dat er vervolging zal komen. Ik denk dat de president ook behoefte heeft om de waarheid te verhullen. Zijn verhaal bij Hira was een poging daartoe, echter hij weet zelf dat dit ongeloofwaardig was en zijn toestand op de beelden was er een van neem me niet serieus ^ hij was stoned~.


  Maak melding

 4. Goeiemorgen PG ik heb een klacht van de agenten van santodorp. Jullie moeten beter daar opletten want ze stelen gewoon geld van je.ik heb me srd300 kwijt ze hebben me geld genomen zonder reden ze maken gewoon een palier. Ik heb bewijs hiervan .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.