Wandelgroep Tuberoos winnaar Wandelmars Suriname

3

De wandelgroep Tuberoos is door de jury van de 52ste editie Fernandes/BVSS Avond Vierdaagse in Suriname uitgeroepen tot winnaar van zowel de Super- als de Publieksprijs. Parbo Brass Band(foto onder) legde beslag op de eerste prijs in het Algemeen Klassement, terwijl het ’s Lands Hospitaal met de eer streek in de Bedrijven Groep. Prefuru en NAKS kwamen elk in aanmerking voor een speciale culturele prijs, maar Fiamba werd de uiteindelijk winnaar in de Culturele Klasse.wandelmars-Parbo

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Hadden ze met zn allen de keus gemaakt om naar het onafhankelyksplein te gaan om Hofwyks te steunen in zyn eenmansactie dan had die stomme wandelmars nog ergens voor gediend.
    Waarvan akte


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.