Nieuwe standplaats voor Albina-taxi’s

19

De nieuwe standplaats voor Albina-taxi’s aan de Drambrandersgracht staat al gereed, maar de chauffeurs lusten de locatie niet. De chauffeurs die de route Paramaribo – Albina (v.v.) onderhouden, willen alles doen om de ‘verhuizing’ die in de eerste week van april moet plaatsvinden, te voorkomen. De autoriteiten in Suriname vinden dat de chauffeurs een vlotte doorgang van het verkeer hinderen op hun aloude standplaats bij het oude veerplein aan de Waterkant. Maar, de vervoerders zijn bang dat als ze uit het stadcentrum verhuizen, straattaxi’s met hun klanten vandoor zullen gaan.AlbinaTaxi2

Bekijk ook:

19 REACTIES

 1. De trein routeParamaribo- Moengo-Albina komt dus niet?!Waar ziet men dan graag de trein geparkeerd staan ?Aan de Dominee straat bij Kirpalani’s?!


  Maak melding

 2. @stille,

  Die taxirijders hebben toch een punt? Straks gaan zij elders staan en krijgen geen klanten meer. Je zou eerder denken dat de overheid hier niet goed over heeft nagedacht.


  Maak melding

 3. @ Koko dia,

  Je moet het niet alleen uit financieel oogpunt bekijken maar ook het algemeen belang.De taxichauffeurs zorgen voor een dagelijkse file aan de Waterkant. Bovendien ligt de Drambrandersgracht veel strategischer ten opzichte van de Bosjebrug. Maar ze kijken alleen naar het geld. Hier is echt wel over nagedacht.


  Maak melding

 4. Beste mensen

  De binnenstad van ons geliefde land heeft een nw gezicht nodig.. dat betekend dat onse goeie vrienden die dr hun kost verdienen niet meer welkom zijn.. men heeft een ander bestemmings plan voor dat stukje .. lk vind het een super goed idee..

  We leven in een moderne tyd, ons land hunkert naar een moderne binnenstad die energie uitstraald.

  Ik had deze gasten het liefst over de bossje brug zien staan. Dr lijk me ideaal


  Maak melding

 5. Mensen en mensen kinderen.

  face Realitie

  Als je wil weten hoe een amerikaan denkt .. ga maar eens naar Nw york.. sta je dr op Time Square en Broadway.. heb je gelijk de indruk.

  Als je wil weten hoe een nederlander denkt.. ga maar eens naar Amsterdamse binnenstad leidse Plein… Rembrands plein kijk je om je heen krijg je gelijk de indruk…

  Zo ook Engeland..Frankrijk. zweden . Noem Mr op

  Als men wil weten hoe wij Surinamers denken..
  Moet men rustig op de Hoek Saramaca str.. Dochter Sophi_Redmond str gaan staan… Rustig om zich heen kijken, hft men gelijk de indruk van waar ons Bom_Bastisch manier van denken vandaan kom..

  Gewoon een open boek.

  Dus genoeg reden om die albina taxi van dr weg te halen.. ons binnenstad moet Heringericht worden.


  Maak melding

 6. Jammer, want veel taxis’s op een rij wekken toch de indruk dat het goed gaat met het land, dat er veel gereisd wordt, dat mensen bedrijvig zijn.


  Maak melding

 7. Emancipate yourseleves from mental slavery non but ourselves can free our minds….have no fear 4 atomic energy cause none of them can stop the time

  Citaat Bob Marley Beste mensen


  Maak melding

 8. Het ziet er op de foto gelikt uit! Maar ik denk dat de Albina-taxi’s niet gaan omdat er geen stand is waar drank verkocht wordt! Ze staan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te zuipen aan de Waterkant! Ik wens de mensen die met een taxi naar Albina gaan veel sterkte toe!


  Maak melding

 9. De mensen moeten ook denken aan vernieuwing. Niet alleen de chauffeurs maar ook hun klsnren. De binnenstad is overvol dus moet men aan de rand gaan. Hierdoor is men sneller op de wijdenbosh brug dus sneller in moengo en albina. De mens heeft vrees voor nieuwe ontwikkelingen. Maar zonder ontwikkeling geen voor uitgang.


  Maak melding

 10. lafu deng dong paarse krabitas
  Ze zijn net zo koppig als de lijder van het land.

  De leiders van het continent waar jij woonachtigbent zijn zo eerlijk en braaf dat ISIS regelmatig toeslaat.


  Maak melding

 11. Paraman,

  Goed gezien: het gaat er hier in Europa ook niet zo rooskleurig aan toe (dat vergeten veel Surineds moedwillig), en bij IS gaat het sec om het oprichten van het kalifaat. Velen staan er niet bij stil dat de vluchtelingenstroom vanuit Syrië geluxeerd wordt door de militaire aanvallen van onder andere de Verenigde Staten op Syrië. Uiteraard is de reactie van IS daarop, namelijk wraak, oog om oog, tand om tand, niet de juiste weg om te bewandelen want daarmee wordt het probleem alleen maar groter.


  Maak melding

 12. Leeghoofd je doet je nickname eer aanveel taxi’s op een rij zouden aangeven dat het goed gaat? integendeel het geeft juist aan dat ze weinig tot niets te doen hebben, taxi’s moeten nl. rijden en mensen vervoeren, niet stilstaan


  Maak melding

 13. Een van de klagen van de taxi chauffeurs was dat er maar twee zitbanken waren op de nieuwe station.
  In Nederland op een kleine spoor station is er gebouw waar er een kleine café is en toiletten. Zo als het regent kan men het gebouw in. Als het heel goedkoop moet kan men een open gebouw met een dak plaatsen met houten zitbanken en toiletten.
  Zijn we echt zo arm in Suriname dat we dat niet kunnen veroorloven?


  Maak melding

 14. Kunnen ze niet met een korjaaltaxi de mensen vervoeren van pmb naar albina?

  Wanneer krijgt suriname een metro?

  Bouta heeft beloofd fly-overs a la Dubai.
  10.000 huizen. Hoge snelheidstrein nezzz.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.