Klacht tegen Van Bommel bij Surinaamse politie

45
Portret Harry van Bommel

PARAMARIBO, 31 mrt – Bij de Surinaamse politie is een aanklacht ingediend tegen het Nederlandse Tweede Kamerlid Harry van Bommel. Volgens de Ware Tijd heeft een vrouw een aanklacht ingediend wegens seksueel molest. Het molest wordt stellig ontkend.

Van lichamelijk contact kan wel sprake zijn geweest, maar dat was onvermijdelijk. De vrouw, echtgenote van de Nederlandse oud-militair Willem Koenes, zou bijna zijn gevallen. De politicus ving haar op, meer niet. “Er heeft zich niks onbetamelijk voorgedaan. Ik heb aangifte gedaan en wacht het onderzoek af”, zegt Van Bommel. Hij voelt zich stevig in zijn eer getast, een goede daad die niet op waarde wordt geschat.

Van Bommel ontmoette het echtpaar Koenes in Suriname zelf. Het was tijdens zijn bezoek in februari. De politicus wilde onder meer zijn boek Surinamers in de Polder promoten. Het incident met mevrouw Koenes moet zich op vijf en twintig februari hebben voorgedaan, Suriname’s Dag van de Revolutie. Toen ontmoette hij het echtpaar bij hotel Torarica. Een vriend van Van Bommel, RR, was erbij en ontkent ook.

Bekijk ook:

45 REACTIES

 1. Die vent ( Willem Koenes ) lult, toevallig was hij erbij,misschien heeft zijn vrouw al een geheime relatie met Harry v Bommel. Ik heb hem op tv gezien; die man is al oud man, misschien krijgt hij kleine Jantje niet meer omhoog.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Ray.

  De meeste vrouwen houden van 🙁 of beter gezegd.)
  Willen 4 dieren hebben.

  1 Een jaguar ( in de garage )
  2 Een nerts ( in de kast )
  3 Een tijger ( in bed )
  En …..een…….
  Ezel die alles betaald !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. @JZwartmans
  Hahahahaaa..gelijk heb je !
  En nu hopen dat van Bommel zal terug vechten en juist zal ontvangen van die Koenes voor smaad en laster!!!


  Maak melding

 4. @ Koos.

  Wanneer heeft dat plaatsgevonden dan ?
  Nou als dat zo was : dan, mag hij van geluk spreken want, in dat land zou hij ter plekken gecastreerd worden.
  Dus( die) Harry is geen gewone Harry, maar een geile Harry !
  Ben ik effe blij dat hij geen pedofiel is, anders hadden we nog een grotere probleem met geile Harry als hij in Su komt.
  Soso lafu nanga sari dja mang.

  Jacko.


  Maak melding

 5. JZwartmans

  Op 13 juli 2007 hadden Van Bommel en collega-Kamerleden Martijn van Dam (PvdA) en Mariko Peters (GroenLinks) een gesprek met vertegenwoordigers van Hamas in de Syrische hoofdstad Damascus.

  Andere Kamerleden die in Damascus waren, gingen niet mee naar dit gesprek, omdat Nederland officieel geen contact onderhoudt met organisaties die door de Europese Unie als terroristisch worden beschouwd.

  In de zomer van 2007 kwam Van Bommel in het nieuws omdat hij zich moest verontschuldigen tegenover een medewerkster van de Nederlandse ambassade in Jordanië. Volgens eigen zeggen had hij gezegd dat zij er ‘sensationeel’ uit zag. Minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen (CDA) nam de kwestie hoog op. In eerste instantie gaf van Bommel aan dat het om ‘een non-item’ ging, later gaf van Bommel echter aan dat hij terecht aangesproken was op zijn gedrag.

  Als de man een slokje op heeft gaat hij los.


  Maak melding

 6. Koos:
  Koos, wij zijn er beide geen getuige van geweest maar de officiële uitkomst van het geval in Jordanië was dat hij tegen betreffende mevrouw had gezegd dat zij er “spectaculair”uit zag! Van fysiek contact was dus klaarblijkelijk geen sprake!


  Maak melding

 7. Koos

  Bedankt het is me effe ontgaan, bedankt voor je info.

  @ Roy.

  Ja mang ; het is bij me nooit opgekomen, ik zal het in de kroeg vertellen, vanavond bij het kaarten met mijn stanko´s .

  Soso lafu naga fatu

  Jacko


  Maak melding

 8. Die dame wilde gewoon zelf wat met bommel, het is niet gelukt en nu denkt zij, het is mij niet gelukt hem de bed in te krijgen, dan zal ik zijn porttomennee wel leeg halen, (de balzakken van Bommel leeg halen is niet gelukt dame.)
  Jhonny en met vriendelijke groeten


  Maak melding

 9. Jammer dat mevrouw Koenen de Nederlandse politicus van Bommel beschuldigd heeft en niet de Amerikaanse politicus Trump, die zou meteen een foto van mevr. Koenen geplaatst hebben, zodat we zelf konden vaststellen of een niet blinde man het de moeite waard gevonden kan hebben haar aan te willen raken.


  Maak melding

 10. Nou van Bommel is niet aan het lijf van deze jordaanse vrouw gaan zitten en bovendien heft hij zijn verontschuldigingen aangeboden en niet om vergiffenis gevraagdHij moet gek zijn om die grap een tweede keer uit te halen .
  Laten we even op zijn surinaams bekijken,
  bijna elke dag hebben meisjes last van kerels die hun aanfluiten we noemen het ‘schijnen ‘en onaangenaame voorstellen doen .Dan hebben we de verkrachters die tot in je slaapkamer ongewenst verschijnen en na hun daad stilletjes weer verdwijnen en de politie,,die weet geen raad,\
  Nu nog mooier..je zegt dat crimineel A je heeft verkracht en crimineel A zegt nee hoor ik ga nu als persoon B .A NO MIE!!!!


  Maak melding

 11. …..surinamers hebben gelijk hoor ..de vrouw niet opvangen maar gewoon kijken hoe ze neervalt. Als je helpt krijg je een politiezaak aan je broek.Soms moet je de surinamers gelijk geven,


  Maak melding

 12. Volgens mij had Harry last van de warmte of de drank, dat mens ziet er niet uit net als die tokie van een Koenis.
  Daarom geloof ik die onzin niet.
  Nederland staat er weer fraai op in den vreemde, door zulke figuren als deze tokies.


  Maak melding

 13. Als SP lid knik Dhr Harry v.Bommel als een zeer integere en nette man.Zulk soort geintjes zal hij dus nooit uithalen.En als die bewuste mevrouw op schadeclaim uit is zal ze dan bot vangen omdat ze niet op de juiste plek zit daarvoor want Suriname kent volgens mij het woord schade vergoeding niet eens laat staan over het uitkeren daar van.Neem maar een voorbeeld van de SLM ramp in het verleden.Ook kan zij Harry v.B zijn naam niet schaden.Daar kent de Nederlandse burger die op zijn partij stemt hem te lang voor.Succes.


  Maak melding

 14. de meeste suri vrouwen zijn van nature al geil vooral onder de omstandigheden in het land..

  deze mevrouw ruikt al euro s en wil graag zo één man kaal plukken,wetende dat het kan..

  en ze is in het nieuws..

  kijk maar hoe druk het is,bij al die geile short time huizen..

  vele vele gezinnen zijn al kapot gegaan door al die rot-zooi..

  de kasinoos zijn een voor portaal voor de opvang van deze vrouwen mannen die zich al daar verzamelen..


  Maak melding

 15. en ja hoor, de vrouw krijgt weer de schuld.
  blijf met je met poten van iemand af
  deze man staat er bekend om, net als lubbers
  de getuigen zullen het antwoord geven
  en als het deze vrouw de waarheid spreekt moet die linkse gluiperd ontslagen worden voor eens en voor altijd.


  Maak melding

 16. Ik heb hem van behoorlijk dichtbij meegemaakt hij flirt totdat het hem lukt jou het bed in te krijgen. Ik heb hem bij de deur van de hotelkamer koud laten staan. Komt naar Su en denkt dat alle vrouwen voor wit vallen….lulll


  Maak melding

 17. Harry heeft veel javaanse dames die hem aanbidden ,dus het lijkt logisch dat hij altijd een lege ondro bere heeft. Maar door de Surinaamse temperatuur KAN iedereen heel snel krasie worden!


  Maak melding

 18. Vroeger stonden veel dames in de rij om gedekt te worden door een blanke, want dan stond haar dogla kind hoger in de rangorde. de gekleurden..


  Maak melding

 19. Marcel, die mevr. Koenes is een witte Nederlandse (een bakra dus) en zeker geen Surinaamse, ze kwam van Bommel in hotel Torarica tegen omdat ze (toevallig?) in hetzelfde hotel logeerden. Als ze vanwege geilheid met hem in bed wilde kruipen, kon ze dat toch in Torarica doen, waarom zou ze naar een goor short time hotel willen gaan?


  Maak melding

 20. Mevrouw Koenes viel en werd toevallig opgevangen door Van Bommel. In ieder geval viel mw. Koenes niet voor de charmes van Van Bommel; te oud en onaantrekkelijk en niet vlezig genoeg.


  Maak melding

 21. Alle zieke geesten met hun commentaar dat mijn vrouw voor deze viezerik is gevallen, moet ik helaas teleurstellen ze was bang voor deze man. Mijn vrouw is geen Surinaamse en heeft zich ook niet financieel gesteld. Met andere woorden er is door haar geen eis tot schade vergoeding ingediend. Euro’s hebben wij niet nodig die hebben wij zelf en veel belangrijker wij zijn gezond.

  De daden van jullie Matti van Bommel hebben plaatsgevonden in de aanwezigheid van vier getuigen, die ieder voor zich een verklaring bij de politie in Suriname hebben afgelegd. Ik zal niet op verdere details ingaan dat is aan mensen als die hier boven reageren niet besteed.

  Mijn vrouw is slachtoffer geworden van een vent die zijn handen niet thuis kon houden en jullie maken van haar een dader, volgens de Nederlandse en Surinaamse wet noemen ze dit aanranden. Of is het tegenwoordig normaal dat je aan een vrouw haar lichaam zit.

  Het kenmerk wel het karakter en de mentaliteit van diegene die dit over deze vrouw, moeder en oma durven te schrijven. Geen van jullie waren op 25 februari op de pier van het Torarica hotel aanwezig maar weten wel te oordelen en te veroordelen. Laat dit aan de rechter over die bepaald wie er in deze fout is geweest.

  Naast de aangifte gedaan door mijn vrouw heeft mijn advocaat in Nederland een aangifte namens mij tegen van Bommel gedaan, wegen smaad, smaadschrift en laster. Ook hier zal de rechter zijn uitspraak geven.


  Maak melding

 22. Ik zal een paar dingen vertellen of die koenes.

  Hij doet wel zo onschuldig is . Maar dat is hij niet !!!!!!

  Weten jullie dat hij een strafblad heeft in Nederland.

  En zo een goeie marnier ook niet eens was hij heeft zich zelf laten afkeuren zodat hij geld krijgt en niet meer hoeft te werken ervoor zoals andere dat wel moeten doen werken voor je geld

  En wilde altijd al scheiden van zijn vrouw en in Suriname wonen met het geld dat hij krijgt elke maand Omdat zijn vrouw Suriname wel leuk vond maar heimwee heeft naar Nederland en terug wil maar hij niet.
  Heeft die plan bedacht om van haar af te komen.

  Vertel eens getrouwde mannen, als een man je vrouw haar bil knijt zoals hij dat overal in Nederland en Suriname in de media aan vertellen is. Doe je dan het volgende toch niet!!!!

  Dan ga je toch niet je vrouw op de eerst volgende vlucht uit Suriname zetten en direct scheiden.
  Wie gaat er op deze werld van zijn vrouw schieden hiervoor.

  Harrry van Bommel was gewoon een makkelijke prooi voor Koeners om van zijn vrouw af te zijn.

  En met zijn buitenvrouw in Suriname te blijven.
  Ja beste lezers. Denk je dan een Blanke Nederlander in Suriname in zijn eentje achter wil blijven om alleen van het weer te genieten daar klopt al weer iet niet van dat verhaal !!!

  Hij probeerd het zo op deze manier te spelen

  En denk met veel media aandacht en hun gek maken elke dag dan kom hij er wel…

  Harry van Bommel een bekende in Suriname en Nederland dus heeft hij hem dan gebruikt om van zijn vrouw te scheiden.


  Maak melding

 23. Anand Yaram vermoedelijk vriend van Ramsoedith of van van Bommel(misschien wel van Bommel zelf) hoeveel doekoe heb je gekregen om dit verhaal te schrijven.

  Als oud marinier ben ik overgestapt naar een ander onderdeel van de koninklijke marine. Tijdens de dienst kreeg ik een dienstongeval en werd helaas in 1993, 15 jaar nadat ik de mariniers verlaten had, voor 100 % afgekeurd.

  Als je naar Suriname wilt emigreren moet je een bewijs van goed gedrag, afgegeven door de Nederlandse minister van justitie, kunnen tonen heb je die niet dan kan je niet emigreren naar Suriname. Laat ik nu vorig jaar zo’n bewijs van goed gedrag van de minister van justitie hebben gehad. Dus je verhaal dat ik een strafblad heb klopt niet. Je matti van Bommel heeft dat ook al gezegd, hij zal deze uitspraak bij de rechter in Nederland moeten verantwoorden want ik heb mijn advocaat opdracht gegeven om een aangifte tegen hem te doen, wegen smaad, smaadschrift en laster.

  Tussen haakje waar jij ook nu dicht tegen aan zit want denk niet dat je fake name je beschermt knul, misschien ben je Harry zelf wel die nu reageert onder deze naam.

  Mijn vrouw is niet op de eerste vlucht zoals jij dit beweert terug gegaan naar Nederland maar op 4 maart dus 9 dagen na het trieste incident op de pier. Reden na de aangifte stonden wij buiten het politiebureau en werd ons geen hulp niks aangeboden en hulp had mijn vrouw nodig. Deze hulp krijgt ze nu van slachtofferhulp Nederland.

  Deze blanke bakra zou dit hebben opgezet om hier in zijn eentje te blijven spelen. Simpele ziel deze bakra vliegt op 16 mei vanuit Suriname naar Nederland. Waarom niet eerder omdat ons hondje Bailey die wij vanuit Spanje hier mee naar toe genomen hebben niet eerder dan 15 mei mag vliegen. Mijn vrouw was tot 25 februari j.l. druk bezig met dozen inpakken en op zoek naar een huis in Spanje. Je hele verhaal van buitenvrouw of wat dan ook zuig je uit je duim of dat ding wat een meter onder je kin hangt, ja die dat kleine dingetje.

  Harry van Bommel is inderdaad een bekende in Suriname in Nederland valt dit wel mee daar is hij gewoon 1 van de 150 volksvertegenwoordigers. Een volksvertegenwoordiger die zich hier in Suriname schandelijk misdragen heeft. Tot die avond 25 februari waren mijn vrouw en ik bezig op ons vertrek op 16 mei a.s. wij zouden omdat zij heimwee had gekregen terug gaan naar Spanje. Helaas heeft deze viezerik jouw matti dit verstoord.

  Helaas geen buitenvrouw en nu mijn vrouw hier niet is ook geen binnen vrouw. Alleen ik en mijn kleine vriend Bailey die moeten wachten tot 16 mei tot dat wij terug kunnen vliegen naar Tatta.

  Oh Yaram wist je dat van Bommel hier een Hindoestaanse vriendin heeft met een kind of dat kind van hem is geen idee. Maar als je het over normen en waarde hebt zoek dit dan maar uit. Maar dat hoef je niet want je weet meer, je gebrekkige manier van schrijven en verwijzingen naar dingen die allen de politie, van Bommel en ik weten geeft al duidelijk aan dat je niet zomaar iemand bent die reageert op dit verhaald. Of je bent Harry zelf of één van zijn vriendjes die zich net als de ziel die zogenaamd de hele avond bij het gesprek aanwezig was zich heeft, laat lijmen om voor hem te getuigen.

  Zo genoeg gereageerd zeg je matti van Bommel of je zelf dat naast mij er nog 4 getuigen waren die gezien en verklaard hebben wat hij heeft gedaan, niet alleen naar mijn vrouw maar zijn hele gedrag die avond.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.