Favery en Snijders spelen voor Koning Willem-Alexander

14

Gitarist Robby Faverey en fluitist Ronald Snijders zullen optreden voor Koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en genodigde gasten op het Koningsdagconcert dat op 18 april in theater De Spiegel in Zwolle wordt gehouden. Faverey en Snijders gaan de compositie “Saramaka” van Ronald Snijders spelen.

Het programma, waaraan onder andere ook gitarist Jan Akkerman, het Zwolse jeugdorkest De Vuurvogel en het Dudok Strijkkwartet meewerken wordt op koningsdag, woensdag 27 april van 20.25 – 21.15 op NPO 2 uitgezonden.

Het Koningsdagconcert is traditiegetrouw in de maand voor Koningsdag. Het concert is in 1985 in het leven geroepen door Prins Claus. Tot en met 2013 vond het concert op Paleis Noordeinde plaats. Sinds 2014 wordt het concert georganiseerd in de provincie waar de koninklijke familie Koningsdag viert. Ieder jaar staat een andere combinatie van ensembles en artiesten centraal, die samen de grenzen tussen verschillende muzikale genres verkennen.[Foto: Ronald Snijders]

Bekijk ook:

14 REACTIES

 1. aan meneer sergio akiemboto,,

  beste man,,je hebt een goed bericht geschreven in de ware tijd,,maar sme moet eerst verplicht gezuiverd worden van alle criminelen in het overheids apparaat..

  het lantie apparaat mag / kan nooit en nimmer besmette personen in dienst nemen,dat is niet goed voor de samenleving helemaal niet goed voor de buiten wereld.

  dus dit moet eerst gezuiverd worden..

  verder niet iedereen welke functie hij/zij heeft naar kennis en kunde zijn werk kunnen doen met de nodige precisie en de instelling ,,,tamara,, buiten de deur houden..

  de mensen moeten accuut geholpen worden bij de overheid en snel ook..


  Maak melding

 2. adhin ashwin zegd dood leuk,,,,dat de regering in crisis tijd niet kan plannen..

  dat betekend dus letterlijk dat de regering niet deugt waardeloos is,, kan niet lezen/schrijven geen verstand heeft van zaken..laat staan regeren..


  Maak melding

 3. Die Bolle gaat natuurlijk met die 3 bakroes Ahalia, Azalia en Akalia lekker apen bekijken. Moksi-ma zal natuurlijk niet achterblijven. En thuis gekomen maar lachen…Oh wat hebben we een pret gehad, zegt dikke Bolle, het was beter dan de dierentuin.


  Maak melding

 4. niemand van de hogere klasse durft het te zeggen,,

  ,maar dit probleem kan je alleen oplossen door die hele suri dollar in de Suriname rivier te dumpen en in het hele land Amerikaanse dollar in te voeren..

  het kost wat,maar geen gedoe meer ..

  je zult op de lange duur toch niet anders kunnen..

  die chineze die wij het land rijk zijn,zullen altijd zo niet eeuwig de amerikanse dollar exporteren in ruil van de waardeloze suri dollar..

  dus zullen wij het toch moeten ruilen,,

  bovendien zijn wij suri’s een importerende land wij kunnen éénmaal niks produceren, het bewijs ligt voor je neus..

  dat is de enige oplossing..

  indien dit gebeurt,zullen onze kapitalisten met hun honderden miljoenen in het buitenland,hun kapitaal terug halen en in eigen land investeren..

  denk zelf aan de opperhoofd..

  dan is het ook afgelopen met al die cambio’s money changers ..

  elke mofina kan dan vrij en blij beschikken over dollar en kan vrij naar het buitenland zonder gedoe..

  maar willen onze lijders de hoogste bazen dit wel..


  Maak melding

 5. Heel fijn dat twee Surinaamse muzikanten deel nemen aan dit concert ter ere van onze koning. Heel fijn en echt supercool. Proficiat hoor voor de heer Favery en de heer Snijders. Echt superfijn.


  Maak melding

 6. @ Jesse.

  Wat heb jij eigenlijk tegen de kinderen van Willem-Alexander? Die worden keurig opgevoed, en dat kan je van de lamlendige koters van Bouterse niet zeggen. Die hebben bijna allemaal nu al een strafblad. En als je in de kinderen van W.A. bakroes ziet, zou ik maar eens flink om me heen kijken als ik jou was. Wat een reactie, zeg!


  Maak melding

 7. @stille,

  Dat is een goeie.
  Die Bolle zal zich straks blauw moeten betalen wanneer die bakroe’s Akalia, Azalia en Ahalia de witte jurk zullen aantrekken, Of draait de staat op voor de kosten? Anyway, bakroe’s hebben geld zat dus breek je hoofd daar niet over. Je weet toch dat Bakroe’s altijd iets terug eisen als wederdienst? Wat denk je dat deze bakroe’s zullen eisen? Een lange blonde blauwogige gespierde bakra?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.