Surinaamse rockgroep doet mee aan internationale muziekwedstrijd

6

De rockgroep ‘LipsStick’ uit Suriname doet mee aan de internationale muziekwedstrijd ‘Unsigned Only’. Zij moesten twee eigen nummers inzenden. Het gaat om: ‘Will you be mine’ en ‘Disintegrated’.
“Ja we doen mee om te kijken wat we eruit kunnen halen en als we in de prijzen zullen vallen. We hebben het idee dat het wel mogelijk is. Dus we hopen dat het lukt”, zegt zangeres tevens drummer Chavelli Monsanto.

Unsigned Only is een unieke muziekcompetitie gericht op artiesten en groepen over de hele wereld die nog niet aangesloten zijn bij een platenlabel of grote platenmaatschappij. Het doel is om een getalenteerde artiest of groep te ontdekken. Deze wordt dan onder begeleiding van een professionals in de muziekindustrie gezet.

De hoofdprijs is 20.000 US dollars in contanten en een–op–een begeleiding door een groep professionals in de muziekindustrie en platenmaatschappijen. De winnaars worden in september bekendgemaakt. LipsStick is momenteel ook druk bezig met hun nieuw album.

Bekijk ook:

6 REACTIES

 1. sonnyboy
  “ai boi….geen moer te eten,…maar feesten daar zijn ze goed in ….haha”
  Hier niet op z’n plaats.

  Chavelli is leuke meid. Zingen en drummen is erg moeilijk. Good luck guys!


  Maak melding

 2. Mogen onze jongeren aub zich nog bezig houden met hun muziek en andere schone kunsten?? Songwriting en performen is wat anders dan Lolo lek wan guyaba etc. Lipstick ik ken jullie niet maar veeeeel succes!!


  Maak melding

 3. Mijn eerdere post hier was bedoeld voor een ander item nl de avond vierdaagse….er ging iets duidelijk mis…mijn excuses hiervoor….lipstick ga vooral zo door ..!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.