Samenwerking op gebied van irrigatie en drainage Nickerie

9

De samenwerking tussen de ministeries van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Openbare Werken (OW) en Regionale Ontwikkeling (RO) op het gebied van irrigatie en drainage in Nickerie, is onlangs geformaliseerd met de ondertekening van een intentieverklaring (MoU) voor het District Irrigation and Drainage Coordination Working Group (DIDCWG). De MoU werd ondertekend door de de regiocoördinatoren Guido van der Kooye van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (l), Charles Perk van het ministerie van Openbare Werken (r) en de districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh (m) als vertegenwoordiger van het ministerie van Regionale Ontwikkeling in Suriname.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Erg vreemd dat er een formele intentie verklaring nodig is tussen partners in een coalitie. Let wel er is nog niks gebeurd, want men heeft het voornemen om dat te gaan doen. Dan de naam: District Irrigation and Drainage Coordination Working Group (DIDCWG), met een onbegrijpelijk acroniem in een land waarvan de voertaal nog steeds Nederlands is.

 2. No Spang ,morgen is dit project over. Niets duurt lang in Surinamer,en als NDPers anders beweren dan …hooo maar…

 3. Ik heb nu wel genoeg foto’s gezien van ondertekening van verdragen en intentieverklaringen die HELEMAAL NIETS opleveren.

 4. Suriname = too many chiefs only one indian…

  WTF is een regiocoördinator…..

  In Suriname heeft de chauffeur van een directeur van een ministerie nog een assistent. Iedereen heeft een functie met dure naam maar kan niks en produceert niks.

 5. Zelfs aan Internationale verdragen wordt niet gehouden, dus blijf lekker verdragen ondertekenen die toch niet uitgevoerd worden, alleen om interessant over te komen, Ndp kliek.

 6. Dit zijn toch de reguliere taken van het waterschap. Waarom wordt er met veel gedoe van alles afhankelijk gemaakt van agenda’s van managers die geen idee hebben waar het overgaat.

  Het gaat namelijk over:

  1) het niet laten dichtgroeien van irrigatie infrastructuur.
  2) het onderhouden van pompen en water inlaten en water uitlaten.
  3) het betalen van de brandstof voor de pompen.

  Regulier werk waar reeds bestaande instanties verantwoordelijk voor zijn.

 7. JoJo
  Ik vermoedt dat men nu eens gaat proberen om “samen te werken”. Er is kennelijk ook (weer) een persconferentie tegenaan gegooid getuige de microfoon op tafel.

  OT: Mijn vriend Mahinder Kumar Jogi (Berra) is onlangs overigens weer tekeergegaan in de DNA. Let maar niet op het geschreeuw van Edward “de kippenboer” Belfort.

  apintie.sr/vidi.php?vid=14583

 8. Drainage in Nickerie heeft toch al lang geleden plaats gehad. Nickerie levert geen intellect meer, vanweg de brain drainage lang geleden. Thans is er geen enkele knappe kop in Nickerie en met de brain drainage wordt het nog erger.

 9. gast poelepantje: door alle Nickerianen te beledigen wil je gaan schoren o wat zielig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.