Jubileum met boekpresentatie van Stichting Julius Leeft!

0

Stichting Julius Leeft! bestaat tien jaar. In die periode zijn onder de bezielende leiding van John Leerdam vele theaterproducties in de diverse delen van ons Koninkrijk ontstaan en opgevoerd. Reden genoeg om na tien jaar stil te staan en vooruit te kijken. In samenwerking met De Balie in Amsterdam viert Stichting Julius Leeft! zijn tienjarig jubileum op zondagmiddag 17 april met de presentatie van het boek Tien jaar onverwerkt verleden dat door LM Publishers wordt uitgegeven.

De eerste exemplaren van het jubileumboek zullen worden aangeboden aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, mevrouw Jet Bussemaker, alsmede aan de heren Humberto Tan, presentator programma RTL Late Night en Clayde Menso, directeur van het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Daarna zal de minister de gelijknamige fototentoonstelling met werk van Jean van Lingen,

Ossa Kierkegaard en Joffrey van der Vliet openen. De tentoonstelling is t/m half juni 2016 in De Balie Amsterdam te zien. Gratis entree. Daarbij besteedt Julius Leeft! deze middag extra aandacht aan de mensen door wie de stichting zich al tien jaar gesteund voelt.(FOTO: Coverbeeld Tien jaar onverwerkt verleden/Jean van Lingen klein)

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.