Bouw kant-en-klare huizen in Suriname hapert

62

PARAMARIBO, 26 mrt – Het lukt nog niet met het plan om kant-en-klare huizen te bouwen. De fabriek uit China is startklaar. Het probleem is dat de bouwgrond maar niet beschikbaar komt. De fabriek dreigt met een schadeclaim.

Weliswaar heeft het ministerie van Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer, RGB, al een lap grond aangewezen. Maar daar zitten burgers steeds illegaal op te bouwen. Onderhandelen met de bezetters levert niets op en laatst moesten weer bouwsels worden afgebroken. Het lijkt nu welletjes, de mensen moeten definitief weg. “Dat staat als een paal boven water”, zegt minister Steven Relyveld tegenover de Ware Tijd.

Het gaat om ruim tachtig bezetters. Onderhandelen over alternatieven leverden niets op. Intussen ging het illegaal bouwen door. De overheid treedt nu kordaat op, ook omdat de tijd dringt. “We zijn hiermee begonnen, maar dit wordt voortgezet, omdat we al jaren praten met de mensen”, zegt Relyveld. Hij wil vijfhonderd gezinnen voorzien van een stuk grond. Die moeten dan een huis kopen bij de fabriek.

Bekijk ook:

62 REACTIES

 1. Wat een dictoriaal gedrag van die paarse meelopers en jaknikkers zoals Relyveld, door te stellen dat hij 500 gezinnen wil voorzien van een stukje grond, maar moeten dan wel een huis kopen bij die fabriek van kant en klare woningen, waar blijven die 18.000 woningen, die zijn baasje in 2010 had beloofd te gaan bouwen, loze beloften, waar die domme paarse volgelingen ingetrapt zijn.


  Maak melding

 2. wat mij opviel op de foto slechts 4 mensen hebben een veiligheidshelm op. Maar waarom de rest niet. Het geeft een raar gezicht. Zou het niet beter zijn om iedereen van een helm te voorzien.


  Maak melding

 3. Yep….China en delegatie moeten deelnemen aan een valuta veiling.
  Hahahahahaaaaa…..
  Een schadeclaim?!…waar gaan we het geld lenen om deze schadeclaim dan te betalen?!Van China zeker niet nu zij zelf aan een valutaveiling event in Suriname moeten meedoen.
  Er komen 18000 woningen schreeuwden de paarsen .Hoe en waar dat weten de paarsen ook niet…WELKOM in het BELOOFDE land van de paarsen!!


  Maak melding

 4. @Manu, dictatoriaal in welke zin dan?? Het is irritant dat occupanten zo koppig zijn als een ezel en totaal niet luisteren!!! Gewoon keihard optreden tegen deze gasten, niets mis mee!!!


  Maak melding

 5. Een huis kopen bij het fabriek ?

  Het was Bouterse die in zij jaarrede aan gaf dat iedere surinamer de broekriem moet halen.

  Sranang is skeer. Welke bank gaat er nu geld lenen voor de aankoop van een huis.


  Maak melding

 6. Bouta, uw schip is helemaaaaal gezonken
  Zeg!!!!! Uw dgn als pres zijn geteld.
  1kg knoflook naar srd 24
  1 baal toiletpapier naar srd 35
  $ daar buiten is 5.50.
  Geen $ te vinden.
  Bouta sampsa joengoe.
  Na duidelijk karma ey mit joe.
  Saka safri.
  Ingi als bouta hebben geen visie
  En kunnen alleen zuipen en feesten!
  Bouta rot op!!!


  Maak melding

 7. Een jaar geleden is met veel tamtam een fabriek in bedrijf gesteld die jaarlijks 3.000 woningen zou produceren.
  Nu is men startklaar voor 150 woningen en heeft men nog steeds geen grond.

  Wie gelooft de fabels van de president nog.

  Deze woningen zijn By The Way vooraf betaald dus Suriname betaald reeds de rente en heeft nog geen huis geleverd gekregen.
  Slimme planners.


  Maak melding

 8. Waarom MOET je een huis van de Chinese fabriek kopen?
  Je kan toch zelf met hulp van vrienden en familie goedkoper een huis bouwen?
  Dit is winkelnering ten voordele van de Chinezen en de banken en een regelrechte aanslag op het schamele inkomen van deze personen


  Maak melding

 9. @BigiSma

  Deze woningen zijn al heel duur betaald (2 maal de Surinaamse prijs) en kunnen dus zometeen weg gegeven worden aan ????? !!!! vrienden en bekenden.


  Maak melding

 10. Baas: “a no mi dat die 18000 woningen de afgelopen vijf jaar niet gebouwd zijn, het is de schuld van de 80 illegale bezetters, die hun krotten niet willen afbreken, terwijl ik ze allemaal stuk voor stuk één van mijn vele kastelen heb beloofd, ik snap echt niet waarom deze ondankbare wezens mij niet op mijn woord geloven”.


  Maak melding

 11. Hoe zit het met mensen die egendoms percelen hebben die geoccupeerd worden?

  Suriname is wild wild west, op elke laag.

  Van top tot teen.

  Van der San schrijft een stuk in starnieuws over een journalist die hem vroeg over zijn aangekondige afbouw van werkzaamheden.

  Het antwoord van van der San op deze eerlijke vraag over zijn eigen uitspraken was niet mals.
  Dit soort hufterig, Django, wild wild west,wet van de sterkste, korte termijn denken, en opportunistisch gedrag is de hele sfeer die deze regering draagt met hun godfather aan het roer.
  Terugkomend op huidig artikel, mensen hebben opeens geen grond om op te wonen maar precies een jaar geleden was Relyveld elke week in het nieuws met uitgifte van grond. En deze man beweerd glas hard dat het geen verkiezings stunt was. Na de verzieking was hij nog een paar keer in de krant met uitgifte van grond en zei dat dit bewees dat het geen verkiezings stunt was. Die paar keer tegen over die ontelbare keren voor de verkiezing zijn zeker overtuigend?

  Deze paarse bende mag van mij na deze vijf nog eens vijf jaar regeren. Bouta mag van mij in zijn presidents stoel heen gaan en waardig staatsbegravenis krijgen met monument.
  Maar weet je wat niet zal veranderen? De onderlaag zal generatie na generatie in de onderlaag blijven mede dankzij het verwilderen van Suriname waardoor slagings kansen alleen maar zullen afnemen.
  Gegroet.
  Aan damsco en robg, geef mijn bericht door aan jullie baas als hij jullie even buitenlaat.


  Maak melding

 12. Lieve Surinaamse meiden een vraagje:
  Ziet Desi er op de foto niet uit als een gereanimeerd lijk en Ingrid alsof ze net een “Red Bull” heeft gedronken en klaar is om weg te vliegen? De Chinezen denken “waarom ben ik hier?”

  Kant en klare huizen my arse.


  Maak melding

 13. -Allereerst zal men een wet moeten aannemen om occupanten strafbaar te stellen. Wel moet ik zeggen dat dit toen gebeurd was, maar Brunswijk heeft het tegengewerkt, omdat hij vond dat zijn mensen eronder zullen lijden.

  -Brunswijk heeft steeds mensen overgehaald om illegaal ergens te gaan wonen en met de achterliggende gedachten dat niemand ze weg kan halen.
  Deze groep mensen wonen in familieverband en een ieder pakt een stuk grond.

  -De overheid zou keihard deze wet moeten doorvoeren, omdat het om grote problemen vraagt. Ook zal de overheid ervoor moeten zorgen dat de mensen in het binnenland beter opgevangen worden als de kinderen verder gaan studeren in de stad.

  -Vele Surinamers houden zich niet aan wetten en regels vandaar dat het land ook achter loopt met verdere ontwikkelingen. Zie de taxie chauffeurs die niet weg willen in Albina. Een ieder doet maar wat hij of zij hebben willen.

  -Deze groep mensen zijn gedoemd te mislukken in landen waar er regels zijn en zij zich aan moeten houden. Gewoonte afleren is vreselijk.


  Maak melding

 14. @ Counter

  Dictoriaal in die zin van, ik geef je een stukje grond, maar daar staat tegenover, dat je wel verplicht wordt een kant en klare woning te kopen van die nieuwe fabriek, dat vind ik dictoriaal gedrag, en keur het occuperen helemaal af.


  Maak melding

 15. Nou, welke zaken HAPEREN NIET in Suriname, is de vraag ?????!!!!!***##%%!

  Wat betreft het fenomeen ” occupatie ” in Suriname moet men niet vergeten dat ” André Mi KA KEBA “, een wezenlijke rol hierin gespeeld heeft.

  ” ZWARTE Kromosoeto “, zoals hij door een OCCUPANT in de volgende video van 7 september 2012 genoemd wordt, heeft tijdens de regering Venetiaan een BEHOORLIJK GROTE GROEP uit de rimboe AANGEMOEDIGD om zich VRIJ en BLIJ te NESTELEN op andermans goed.

  http://www.apintie.sr/vidi.php?vid=5630#search

  Ze werden natuurlijk gebruikt als STEMVEE maar hadden dat niet door.
  Steven, de UNIE van PAARSE VEEDRIJVERS vond het toendertijd GEEN ENKEL PROBLEEM om ILLEGAAL haar vee te laten grazen in de grazige weiden van anderen !!!!!

  Hälsningar ! CHAVÉZ


  Maak melding

 16. de bouw hapert van alle kanten in sme..

  alles wat deze man aanraakt hapert van alle kanten,alleen al als hij er naar kijkt heb je al problemen..

  die hele bende hapert ook al van alle kanten en gaat maar door en door..

  het land is ook al failliet ligt in coma het is al bijna eind van de maand,na het week-end zal blijken of de salarissen worden uit getaald..


  Maak melding

 17. Mie gado!!!!! Bouta waar zijn die 18000
  Huizen?
  Waar zijn die fly overs?
  Waar is die treinverbinding?
  Waar is die moderne zeehaven?
  No mang
  Wie gelooft nog in deze man jonge??????
  Donder op!


  Maak melding

 18. De paarse occupanten hebben wel gelijk, neem ik aan. Al die lappen grond zijn d.m.v. een beschikking al uit gegeven, niet rekening houdende dat ze een deal hebben met china. Dit stom scenario moet het volk in ernstige mate overwegen.
  Wat mij opviel in saramacca en coronie is dat onlangs uitgegeven beschikking reeds 1 of zelfs 2 eigenaren al hebben. Sommige waren die van een somo aanhang.
  Het surinaamse volk mag zelf de belofte van de 18.000 woningen gaan oordelen met het boven genoemd scenario al dan niet in twijfel te trekken.
  het is dus een puur paarse stunt geweest om zoveel mogelijk ezels achter zich te trekken, terwijl de gronden reeds al uitgegeven zijn aan partij gelieerde loyalisten die de ndp kast spekken.
  Heden ten dage is de corruptie vrijwel transparant dat een blinde individu het zelf opmerkt.
  By the way : is suriname op schema om niet te geraken in the blacklist…


  Maak melding

 19. Je krijgt een perceel en moet bij het fabriek uit China een huis kopen. Ra ra hoe gaat men dit aflossen. Geen werk iedere maand de touwtjes aan elkaar knopen en dan komt de aflossing erbij. Hoe dan? Met andere woorden op den duur gaat het perceel en huis in handen van de Chinese huizen fabriek. Heeft iemand erover nagedacht?


  Maak melding

 20. Hoe komt het toch dat Bouta, zijn NDP en zijn 18000 gedroomde huizen me zo sterk doen denken aan the Donald, de Republikeinse partij en de utopische muur tussen de VS en Mexico?


  Maak melding

 21. Is toch niet te geloven dat 164.000 km² grond uitgegeven is.Wie heeft dat allemaal gehad?
  Laat de fabriek maar dan de toffee maken nu er geen bouwgrond is.Zo als gebruld werd dat er geen toffee maar huizen zou de fabriek leveren.


  Maak melding

 22. who the hell wil er nu een chinese woning hebben ?
  als ik iets moet kopen en er staat made in china op dan hoef ik het al niet meer.
  de kwaliteit van chineze producten die rechtstreeks uit china naar suriname komen , laat te wensen over.
  als chinezen rechtstreeks uit china komen om hier huizen te bouwen , alla mare traite mall , dan wil ik niet eens een huis gratis hebben , laat staan kopen.


  Maak melding

 23. Met betrekking tot de grondbeschikkingen vergeten veel mensen dat het om grondhuur gaat en dat daar voorwaarden aan verbonden zijn. Ofwel het zijn waardeloze papiertjes als men de voorwaarden niet nakomt.

  Men mag er van uitgaan dat 90% van de jubelende ontvangers geen idee hebben van de voorwaarden en ze ook niet na kunnen komen.


  Maak melding

 24. Er zijn makkelijke manieren om huizen te bouwen met Surinaamse Bouw Bedrijven en goed koper ook .

  Maar de geleerde Nationaal listen van de Domste partij gaan helemaal in China een Fabriek halen om huizen te bouwen en te verkopen in USD geen SRD .

  Dommer kant je niet zijn , NDP zie woningbouw projecten van jaren 60 70 80 dat door NPS en VHP zijn uit gevoerd als voorbeeld .


  Maak melding

 25. Gij Zult niet Occuperen & Gij Zult ook niet Stelen.
  Maar Gij Zult ook niet Liegen.

  Honderden nemen stuk land in
  14 augustus 2014 | 23 reacties

  PARAMARIBO, 14 aug. 2014
  Honderden burgers zijn neergestreken op een stuk land in het ressort Santodorp, in Wanica.
  De illegale bezetters beweren niet meer met twintig personen of meer in één huis te kunnen leven.

  Het stuk land zou vrije domein zijn en wordt nu opgeëist, uit pure nood.
  “We willen geen huizen, maar een stuk grond”, zegt bezetter Regillio Bandison tegenover de Times of Suriname.
  Het stuk land zou al tientallen jaren onder wied staan.
  Nu wordt er vanuit gegaan dat anderen het harder nodig hebben.
  De groep is al driftig aan het ontwieden en wil zo snel mogelijk beginnen met bouwen.
  Ook wordt geëist dat president Desiré Bouterse langs komt.
  Dat geldt ook zijn coalitiegenoot Ronny Brunswijk.
  Dan kunnen de noden worden aan gehoord. Aan vertrekken wordt sowieso niet gedacht.

  De politie heeft intussen wel aangedrongen op opbreken.
  Er zijn ook burgers die beweren legale aanspraken te maken.
  De regering en parlementsvoorzitter Jennifer Simons hebben kenbaar gemaakt geen nieuwe illegale land inname te tolereren.
  Alleen voor oude gevallen wordt een oplossing gezocht.


  Maak melding

 26. De Chinezen willen nu van Baas Desiderius geld zien.
  En liefs ($-usd).

  PARAMARIBO – Prefab-huizenfabriek ‘Broad Homes Industriaal International Co’ dreigt een schadeclaim tegen de Staat in te dienen, omdat het bedrijf nog niet over grond beschikt om 150 woningen op te zetten.
  De overheid en de Chinese huizenfabriek, die in maart 2015 is geopend, hadden een overeenkomst getekend, waarbij de overheid voor grond zou zorgen.

  Want de geldschieters uit China hebben wat problemen.
  Er is dus haast geboden bij deze bouwactiviteiten.

  Gisteren, 25-03-2016
  AMSTERDAM – De Chinese overheid heeft de sluiting van onrendabele olieraffinaderijen aangekondigd.
  Daarnaast worden de lonen beperkt van personeel en directie in alle oliebedrijven waarin de Chinese staat een belang heeft.
  Prijsdaling
  De sluitingsvoorwaarden betreffen volgens buitenlandse analisten vrijwel alle traditionele oliebedrijven en dat biedt zicht op prijsstijgingen.
  China behoort tot de grootgebruikers van olie en gas.
  Met deze ingreep volgt zijn oliesector sluitng van duizenden zwakke staal- en oliebedrijven.
  Afwaardering
  PetroChina, de genoteerde olieproducent die vorig jaar 67% van zijn winst zag verdampen, nam recent een afwaardering van $3,8 miljard op olievoorraden die niet meer gewonnen worden.
  Topman Yang Wilin anticipeerde op het voornemen: voor het eerst in zeventien jaar beperkte hij de productie.
  Olievelden van PetroChina die geen zicht op winst hadden, zouden worden gesloten.
  Onrust:
  De aankondiging van Peking was vorig jaar verwacht, toen olie rond $25 stond. China zou toen echter onlusten verwachten.

  China en olie stemmen belegger somber
  Gisteren, 25-03-2016
  AMSTERDAM – Beleggers geloven niet in een paasrally op de financiële markten.
  De vrees dat de olieprijs daalt en China de markt in onrust stort is aanzienlijk groter dan het optimisme.

  Chinese onrust
  Een vijfde van alle deelnemers verwacht dat de paasrally kan lukken, omdat de VS economisch de kar zal gaan trekken.
  Daar tegenover stond een stevige meerderheid met somberaars. Rond 18% voorziet dat de Chinese onrust weer komt bovendrijven.
  En nog eens 49% voorziet een hernieuwde neergang vanwege lagere olieprijzen.

  En dat geeft Baas Desiderius & co. bij stagnatie van deze kant-en- klare-huizen (slapeloze nachten).


  Maak melding

 27. De paarse aanhangers moeten duivel bouterse & co aantrekkelijker maken zodat de chinezen hun flink kunnen boelen en letterlijk ook.
  Stelletje oplichters bij mekaar.


  Maak melding

 28. @mane
  Bouta is geen indiaan. Hij hoopt dat mensen dit geloven. Dan komt hij mysterieus over. Vooral bijgelovige mensen dichten hem een aura van onkwetsbaarheid, bonoe nonsense toe.
  In feite is Bouterse een gewone boerenlul die nu in het nauw zit en al deze hokuspokus nonsense lanceerd.
  Mensen hou op met dit domme gedoe. Ga demonstreren, staak en leg alles stil.


  Maak melding

 29. Als nu een bulldozer dat terrein oprijdt en alles plat plet, zgn omdat hij toevallig van z’n baas het verkeerde adres kreeg, is het toch opgelost.


  Maak melding

 30. Ik ben van mening dat de stagnatie de schuld is van incompetente ambtenaren. Dat krijg je eenmaal met laag opgeleide ambtenaren die geen verantwoordelijkheid willen kunnen dragen.


  Maak melding

 31. @RobG

  “Ik ben van mening dat de stagnatie de schuld is van incompetente ambtenaren.”

  1) De bestuurder is altijd verantwoordelijk en moet weten wat zijn of haar ambtenaren uitvreten of na laten te doen.
  2) Indien ambtenaren niet competent zijn zal de bestuurder zo competent moeten zijn ze te vervangen.
  3) Hoefdraad heeft miljoenen betaald aan adviseurs all over the world. Ofwel Hoefdraad heeft een eigen beleid kunnen voeren en dat schijnbaar na gelaten waardoor hij toch echt verantwoordelijk is.
  4) Dat er te korten ontstonden was reeds duidelijk in 2012 er is genoeg gelegenheid geweest (4 begrotingsronden) om bij te sturen.

  Een partner en ik hebben gesproken op niveau van de ministers, adviseurs van de President en directeuren. Laat ik hier bij de indruk over gehouden hebben dat de minister en adviseurs alleen maar uit waren op Baksjish/fee’s en dat de directeuren de enige waren die de realiteit onder ogen zagen maar geen kant op konden omdat het geen voorgelegd word interdepartementaal was. Probeer ministeries die schijnbaar eigendom zijn van PL. PALU, Abob en NDP plus de adviseurs maar eens op 1 lijn te krijgen terwijl alles nog eens aan Baas Bouterse voorgelegd moet worden.

  Leg eens uit wat de echte competenties zijn van Jozefzoon, Alibux, Abrahams, Herenberg, Wijdenbosch, Boerenveen, Limburg, etc., behoudens dat zij aan een dop kunnen ruiken water in de fles zit of zat.


  Maak melding

 32. RobG
  “Ik ben van mening dat de stagnatie de schuld is van incompetente ambtenaren. “
  Je beheerst een fantastische kunst in slachtoffer veroordeling. Leiderschap motiveert Robert. Er ontbreekt een cascade van behoorlijk leiderschap in de republiek. Natiewijd. Men runt de trotse republiek Suriname als een vlooienmarkt. En dat van hoog tot laag.

  JoJo
  Zonder in detail op je post in te gaan zijn twee dingen duidelijk:
  – Er is geen competent leiderschap in de Surinaamse politiek
  – Iedereen is corrupt en is daar even “trots ” als schaamteloos over.

  Chanel
  Ik heb je gezien liefje. Ontdekte vandaag nog een half flesje “Egoiste” in m’n (badkamer) kabinet. Fijne pasen. Dikke kus.


  Maak melding

 33. Chinezen bouwen het Ark van Bouta.
  Als het land wegzinkt naar de aardbodem kan hij nog wegvluchten en de Chinezen gaan terug naar het konijnenland waar ze geen kinderen mogen baren.


  Maak melding

 34. Django
  “Chinezen bouwen het Ark van Bouta.”
  Een van de grappigste zinnen van het w/end. Twee van wat precies mogen erop mee denk je?


  Maak melding

 35. Django
  “Chinezen bouwen het Ark van Bouta.
  Als het land wegzinkt naar de aardbodem kan hij nog wegvluchten en de Chinezen gaan terug naar het konijnenland waar ze geen kinderen mogen baren.”

  Hahahahaha fucking hell! Dit is perfecte Internet komedie! SMDH: Ik kom letterlijk niet meer bij.


  Maak melding

 36. 1 ding mag wel gezegd worden dat bouta su
  Letterlijk naar de afgrond heeft gebracht
  Echt verschrikkelijk zo!!!!!!
  Bouta time will tell!!!!
  Ingie na fisie!!!!!!!
  Rot op!!!!!


  Maak melding

 37. broeja
  Er is letterlijk NIKS om trots op te zijn in Suriname De naam wordt ook langzamerhand synoniem voor Benny Hill faalhazerij. Hoe zeg je Suriname in het Chinees?


  Maak melding

 38. wanneer gaat vader bouterse een bezoek brengen aan zoon lief in Amerika..

  laat ik hopen,,, heel gauw.

  ik wil hem financïeel l ondersteunen..


  Maak melding

 39. Ai baja. Ik wil bouterse ook graag onder-
  Steunen wanneer ie zoonlief gaat bezoeken
  Hopenlijk arresteren ze deze vloek v su
  Ook gelijk daar!
  Opgeruimd staat netjes!
  Sinds wanneer heeft een indiaan visie???


  Maak melding

 40. Raar he, in een land groot 160000 Km2 (16 miljoen ha) met slechts 600.000 inwoners moet men vechten om een stuk grond. Elke burger zou probleemloos 25 ha mogen hebben bij wijze van spreken.


  Maak melding

 41. Kijk wie occupeert en dan schreeuwen “wie na sranang sma dus oenoe mag habi wang pies gron”.
  Deze lieden hebben geen schaamte gevoel. Stelen, nemen wat niet van jou is.
  Er word hier iets gezegd over de Chinezen, gelukkig zijn het deze mensen die jullie nu, al is het een aalmoes, nog te vreten durven te geven.
  Een gegeven paard mag je niet in de bek aankijken.
  Djie den don boeriki “if joe kies wan sani foe wan sma dan joe no mag tak dat a no boeng want dang joe no moes tek a sani”


  Maak melding

 42. @Jojo, @Morenito

  De minister is politiek verantwoordelijk, maar er zijn ondergeschikten die na hem en zijn staf verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. In de praktijk zien we dat het bij de uitvoering gaat stagneren. In de organisatielijn naar benden, dus de structuurlijn na de minister en zijn stafmedewerkers gaat het een en ander behoorlijk fout. Er zitten mensen/functionarissen op posten die daar helemaal niet thuis horen. Deze mensen zijn niet competent om de kar te trekken.Zij missen de inzichten vaardigheden om met de uit te voeren werkzaamheden te navigeren van punt A naar punt B en verder.


  Maak melding

 43. ” RobG
  Ik ben van mening dat de stagnatie de schuld is van incompetente ambtenaren. Dat krijg je eenmaal met laag opgeleide ambtenaren die geen verantwoordelijkheid willen kunnen dragen.

  zondag 27 maart 2016 om 19:19 uur.”

  Met dank aan de militairen (De moordenaars dus) 1980.


  Maak melding

 44. Beste RobG

  Een kenmerk van ambtenaren is dat iemand de richting moet bepalen. Nadat de richting bekend is zijn het loyale uitvoerders van het vereiste werk.

  U draait de zaken om.

  Kijk eens mee in de DNA en luister en ui zult moeten ervaren dat de mensen die de richting moesten bepalen en nu moeten bepalen geen idee hebben wat ze daar aan het doen zijn.

  Het was kolderiek toen bleek dat een minister er wijzigingen aanbracht op het verkeerde wetsconcept en dat hij nog de coalitie dat in de gaten had. De coalitie heeft het 5 minuten bestreden waarna pas na 45 minuten schorsing het dubbeltje viel/

  Welke VP kun je serieus nemen als deze zegt dat je in een crisis niet kunt plannen.

  Welke minister van Financien neem je serieus als deze geen idee heeft dat de actuele stand van zaken is en hij geen plan heeft en ten aanzien van de valutaveiling stelt het kan goed gaan het kan fout gaan.

  Ho kun je denken dat een president met een leger mentaliteit (volgen of anders ben je gezien) luistert naar de mensen met wat meer verstand van zaken.

  Beste RobG de vis begint te rotten aan de kop en de trap maak je van boven af schoon.

  Lagere ambtenaren kunnen competenties missen. Het is dan aan de leiding dat te onderkennen, herstelprogramma’s te initiëren en de resultaten te monitoren.

  bestudeer aub de het meer jaren plan 2011 – 2016 en de begrotingen eens en zie alle wilde ongefundeerde plannen. Hoeveel is er gerealiseerd. Het zou de leiding eens moeten opvallen dat er iets mis is.


  Maak melding

 45. Wat heeft deze regering gepresteerd enkel maar loze beloftes!!. Sinds haar aantreden is het land steeds dieper gezakt financieel. Het is wachten op onlusten, tikkende tijdbom.


  Maak melding

 46. @basmatie,

  Jouw baas is tuk op chinees geld. Durf je jouw baas te vertellen dat chinees geld en chinese spullen slecht zijn, ik denk het niet. Dan hangt hij je op aan je ballen (of borsten, afhankelijk of je man of vrouw bent).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.