Ismael Londt maakt debuut bij Glory Kickboxing

8

De 30 jarige Surinaamse Rotterdammer Ismael ‘Mr.Pain’ Londt heeft een contract van een jaar getekend bij Glory Kickboxing. Londt zal op 16 April in Kopenhagen zijn debuut maken in een viermans toernooi tijdens Glory 29. Zijn eerste gevecht is tegen de Kickboxer Anderson Silva, de nummer 4 van de wereld.

Vorig jaar kwam Londt voor Suriname uit tegen de Marokkaan Badr Hari. De twee namen in de Russische deelrepubliek Tsjetsjenië deel aan het AKHMAT Fight Club tournement en kwamen voor het eerst tegen elkaar uit. Badr werd toen ‘winner by technical knock-out’.

Ismael Londt, die in 2011 en 2012 Heavyweight Champion was, is van plan om deze titel dit jaar van huidig regerend Kampioen Rico Verhoeven af te pakken.[FOTO: Glory/Londt(m) en Silva(r)]

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. Lonny mi boi, succes ik ben er bij…en denk erom brada, jij bent het voorbeeld die de zelfde steen niet voor de tweede keer zult trappen.
  badr had steroïde gebruikt, jij bent pure nature nigga brada van mij.


  Maak melding

 2. @ROBERTO, denk je echt dat steroïden alleen voldoende is om vechters te verslaan? Bekijk alle partijen van Badr Hari op YouTube en je zal en kijk wie hij allemaal brut heeft verslagen.


  Maak melding

 3. Aan ‘Djoeka Joe’

  Lekker makkelijk om een martial artist uit te maken voor mishandelaar. Het vergt veel discipline om op zo’n niveau mee te kunnen doen.
  Je moet ook klappen kunnen incasseren, regelmatig trainen, op je voeding letten, ‘pieken’ op de juiste moment, een goede manegement en trainingspartners hebben en ga zo maar door. Wat dacht je van sponsers en een leven na een actieve carriere.

  Blijkbaar heb jij geen verstand van gevecht sporten en ook een gebrek aan discipline gezien jouw reactie.

  Respect en veel succes aan Londt, kan genieten van je wedstrijden, mis alleen een klein beetje ‘killer instinct’. Je hebt de potentie om je wedstijden af te maken (K.O/ TKO) maar hebt een te ‘grote hart’ (te sportief en te veel respect voor je tegenstanders).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.