Lid Surinaamse oppositie ziet af van Afrika-trip

40

PARAMARIBO, 15 mrt – Parlementariër Asiskoemar Gajadien (VHP) ziet af van de trip naar Afrika. Het oppositielid stelt zaken principieel. Hij staat vooraan in de rij van critici.

Asiskoemar Gajadien heeft vaker de regering Bouterse onder vuur genomen. De regering wordt vooral verweten geld over de balk te hebben gegooid de afgelopen jaren. Ook is te weinig gedaan om het land te behoeden van een financiële en economische crisis. Gajadien zegt tegenover Dagblad Suriname dat een oplossing van de economische crisis belangrijk voor hem is.

Daar is zelfs een vergadering van het parlement voor aangevraagd. De reis van een parlementaire delegatie naar Lusaka, Zambia, wordt nogal bekritiseerd. De reis kost ongeveer vijf en dertig duizend dollar. Gajadien behoorde tot de vijf parlementariërs die geselecteerd waren. Een ander oppositielid, Marinus Bee (ABOP), heeft nog niet afgezegd. Ook ABOP heeft kritiek op het beleid en wil een crisisdebat.

Bekijk ook:

40 REACTIES

 1. “Parlementariër Asiskoemar Gajadien (VHP) ziet af van de trip naar Afrika.”
  Rijkelijk laat en niet meer dan een poging tot populisme waar zijn partij mee denkt te scoren. Men wist immers al maanden van de voorgenomen trip. Geen enkele objectieve volger trapt in deze nonsens.


  Maak melding

 2. Wat een grote huichelaar is die Gajadien. Tot gisteren was hij van plan om naar Zambia te reizen en ineens neemt hij een ander standpunt in. Wat een loser.


  Maak melding

 3. Is een zet van de vhp om de eer te strijken en scoren en zogenaamd s’landsbelang voorop te stellen. Dat moest vanaf het begin het geval zijn, maar neen zo laag is hij wel.
  De ticket kosten is op rekening van de staat, maar zijn dubbele fucktie voelt hij lekker in zijn zak. Dat probeert hij niet te vermijden, wat er ook gebeurd.
  Ray we zijn inderdaad trots op zijn laagheid.


  Maak melding

 4. Uiteindelijk zal de situatie zodanig zijn dat het volk de
  misleiders ter verantwoording roept. En terecht.
  Het moet het zelf voor ene onzekere R uit Groningen
  Nederland, duidelijk zijn.


  Maak melding

 5. Gajadien jij weet tenminste wat prioriteiten zijn . Die 35.00 $ zijn op dit moment hard nodig voor het land. Bedankt! Helaas je makkers die hebben scheit met het volk , Het zal hun ook niet in dank worden genomen. ze doen maar Jammer maar met Su zal het NOOIT meer goed komen. Een komt en denkt alleen aan zichzelf verrijken. Geen zegen rust daarop


  Maak melding

 6. Waarom moeten deze volksmisleiders die telkens roepen dat de broekriem aangetrokken moet worden, zo nodig buseniss classe reizen? Zijn ze zo belangrijk, wanneer zal het volk afrekenen met dit soort nutteloze figuren, die een moordenaar aanbidden.


  Maak melding

 7. Ze schijten in hun broek voor die moordenaar,iknhad vermoeden dat heel veel DNA leden zijn gewone Surinamer die alleen grote mond hebben verder zijn ze niks losers…zoals minister jospol verklaart oorlog tegen mensen handel terwijl duidelijk met bewijsbare zaken van corruptie doet zij niks ook een big talk mama


  Maak melding

 8. Gajadien had gewoon moeten gaan, de NDPers weten het al jaren en intussen weet Carl Breeveld van DOE het ook; wat Surinaamse politici ook uitvreten, al vermoorden ze het volk door het op de vlucht dood te schieten, door je te wurgen met je eigen broekriem of door je langzaam de nek om te draaien: “NEKS EN DAN OOK NEKS NO FOUT”.


  Maak melding

 9. Als je het commentaar op deze site leest,is zeer duidelijk,dat er niet alleen in suriname koeien zijn, maar ook elders.Hoe in godsnaam kunnen ulo en mulo dpiloma houders een land besturen.Auto tegen stroom-paal,welke koe komt nou eens op het idee om de leidingen onder grond aan te leggen.Schaam mij diep.


  Maak melding

 10. het is in ieder geval een statement in goede zin, in ieder geval heeft hij het zij het laat het licht gezien, het licht waar de anderen van verstoken zijn, maar wat wil je ook met die donkere paarse brillen op, waardoor je de hebberigheid voor hun eigen in hunogen niet kunt zien, en onze vriend Paul vult vanuit zijn belevingswereldje weer de reden in voor een ander,
  ik denk dat jij denkt, zonder andere mogelijkheden open te laten, en dat noemt een ander een flapdrol


  Maak melding

 11. De volgende persoon is zeker ook een loser!!!!!!!Het wordt heet !!!!

  =De parlementarier Carl Breeveld van DOE zal ook niet meer met de DNA-delegatie naar Zambia afreizen. Eerder vandaag deed VHP-parlementarier Asiskumar Gajadien dat ook al.


  Maak melding

 12. goed voorbeeld doet goed volgen, er zijn er nog wel wat die hun hersens en/of geweten volgen
  En als je dat dan ook een flapdrol noemt, dan zijn eigenlijk alle coalitie leden incl. de president flapdrollen , die kwamen toch ook terug van het besluit de toeristenkaart te verhogen tot 90 euro


  Maak melding

 13. De parlementariers dienen het goede voorbeeld van onze volkspresident over te nemen.
  Hij vertikt het om, sinds zoonlief in de VS zit, het buitenland te bezoeken.
  Of het nu is om het land geld te besparen of om welk ander reden dan ook, goede voorbeeld dient altijd navolging.


  Maak melding

 14. Zoveel tripjes zo vaak voor de nietsnutters DNA leden , vraag me af als ze geen staven goud of drugs gaan leveren voor hun corrupte kliek ? Want de parlementariers hebbe toch diplomaten paspoort 😉😉😉😉 ( hun baggage wordt niet gecontroleerd )


  Maak melding

 15. Weer het zoveelste bewijs dat de meeste van deze reizen niets anders zijn dan snoepreisjes.Gaan ze of blijven ze thuis
  het maakt verder niets uit.


  Maak melding

 16. RobG, wat is jw reactie op Breeveld,die niet gaat?ja hij is van idee veranderd. Ben je het met me eens dat hij ook een grote huichelaar is,of zal je weer een of andere smoes verzinnen.


  Maak melding

 17. Luilakken zoals jij die niet werken kunnen het toch sowieso niet betalen arme sloeber go wroko trouwens jij lijkt me een die nooit verder reist als de straat waar je woont monie nahi koemakoisie.


  Maak melding

 18. Soso bullshit ye taki. Gayadien is een opportunist van de bovenste plank. Hij ontvangt ook 2 salarissen. Waarom levert hij niet in. Verbeter de wereld, begin bij jezelf


  Maak melding

 19. Jullie hebben duidelijk geen moer te doen.typische surinamertjes die alleen maar zeiken de hele dag. Werken… ho maar. Constant geouwehoer van een stel wijsnwuzen die niets hebben bereikt in deze wereld.


  Maak melding

 20. @Any one

  Je hebt het helemaal mis en je bent in de war.
  Gajadien weet dat de nood thuis groter is en dat een reis naar Afrika .Gelukkig hebben we Gajadien die laat weten dat hij niet mee doet met de nutteloze reizen waar geen enkele ziel in Suriname voordelen aan heeft. Was het zo slecht wat hij deed zoal jij denkt dan zouden anderen niet zijn voorbeeld volgen.Zou alleen de coalitie op reis gaan geloof me ze zouden gaan ,sinds wanneer geven zeom de bevolkiung?
  De lijder zou hun gaan uitzwaaien en zeggen ‘…daag,doei,ik wens jullie een fijne vakantie toe,slaap lekker liefst op rozen en aan het volk van Suriname wens ik slapeloze nachten toe’,


  Maak melding

 21. Ach en iedereen weet toch wat die reisjes naar China en Turkeye opgeleverd hebben? 0,0
  Waarom zou dit wel wat opleveren voor Suriname, behalve dan dat er nu drie een leuk snoepreisje hebben, die wanneer ze het zelf zoudem moeten bekostigen voor minder dan de helft zouden kunnen doen, tjonge jonge wat houden wij van Suriname


  Maak melding

 22. Verstandig om af te zeggen. Laat een van de ambassadeurs in Afrika Suriname vertegenwoordigen. Dat kost haast niks en je bent toch vertegenwoordigd.


  Maak melding

 23. Armando,

  het is een geplande voornemen geweest om op bezoek te gaan in Zambia. Dit bezoek stond op de agenda. De NDP afgevaardigden hadden echter nog niet besloten om uit te reizen. Men is zich bewust van de nijpende economische situatie van het land. Het was in beraad. Maar de oppositie dacht met een vuilnis-media campagne de NDP afgevaardigden en de regering in diskrediet te brengen. M.a.w. ze dachten te kunnen scoren met populistische retoriek om zo op zo gevoelens van het volk te besmeuren . Zo smerig wordt het spel gespeeld.


  Maak melding

 24. Dyebrie,

  En Dubaai toyboy Mi sie soso ka kaba en Amzad Aghtu ik Abdoel zijn die twee geen opportunisten? Money de! Neks no fout ete 5 jari! Ik schijt nu al paars van het lachen.
  Wacht tot dindsdag dan zal je zien wat er gebeurd tijdens de valutaveilling.


  Maak melding

 25. zg scheelt het $ 20.000,00 dat Asiskoemar Gajadien en Breeveld geen buitenlandse reizen maken. What about de anderen? Die mogen wel. Su heeft geen geld, maar reizen worden gemaakt. Toch hoop ik dat er NIETS terecht komt van een lening. Al het geld gaat weer in hun zakken verdwijnen.
  Su heeft geen geld maar de mensen die zich minister noemen rijden en MOETEN IN NIEUWE auto’s rijden. What a helllll.
  Indien DORA onze ADHIN enz. zonodig nieuwe dure auto’s moeten rijden bekostig het dan toch zelf. Klote ratten allemaal en het volk mag lucht vreten. Salarissen kunnen niet betaald worden. Hoe moeten deze mensen hun kinderen 3x daags een bordje eten toeschuiven . Vuile ratten allemaal. Voor jullie heb ik geen respect . Val toch dood.


  Maak melding

 26. Per persoon wordt de reis nu op $ 10.000 gecalculeerd. bijna $ 6.000 voor de (business class tickets) plus daggeld, plus hotel, plus eten, plus UITRUSTING kosten.
  Surinaamse politici mogen zelfs hun koffer declareren.

  De geschikte hotels in Lusaka kosten in deze periode $ 200/nacht. Laat duidelijk zijn dat de kosten een beetje laag neer gezet zijn aangezien het daggeld ook hoger is dan $ 200/dag en een beetje reisuitrusting zal wellicht ook zo $ 1.000 kosten. taxi, lunch, diner.
  Ik schat dat de reis snel $15.000/persoon gaat kosten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.