Braziliaanse minister onlangs in Suriname

7

De Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mauro Viera (l) en president Desire Bouterse (r) dinsdag tijdens een onderhoud in Paramaribo. Het eendaags werkbezoek van de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken (BuZa), Mauro Viera, dinsdag aan Suriname heeft onder meer geresulteerd in de ondertekening van zes overeenkomsten met zijn Surinaamse ambtgenoot Niermala Badrising. De samenwerkingsgebieden bestrijken onder meer de gebieden: Volksgezondheid, Landbouw en Natuurlijke Hulpbronnen (NH). De ondertekeningen vonden plaats op het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

- Advertentie -

7 REACTIES

  1. Zodat er nog meer Brazilianen uit de beruchte favela’s visumvrij in en uit blijven reizen. De schade die zij in het Surinaamse binnenland veroorzaken is voor rekening van het volk. Volksoplichter en rover Wijdenbosch is in de negentiger jaren de aanstichter van deze ongecontroleerde import onder het mom van economische stimulans. Spreidingsbeleid voeren was niet aan de orde waardoor zij Tourtonne vrij en blij hebben omgedoopt tot Brasjongwijk.

  2. Ray.

    Misschien als onderduik adres, (land) als dat in toekomst nodig is voor bepaalde figuren !!!

  3. Suriname solliciteert misschien om de noordelijkste provincie van Brazilie te mogen worden. Zou dat eigenlijk slecht zijn? Heel slecht, want die gierige lichtgekleurde Brazilianen vreten hun eigen Amazonegebied helemaal kaal. Alles moet er kapot. Carrgill en Monnsannto vergiftigen de wereld met hun genetisch gemodificeerde soja en verdrijven de kleine boeren door hen te bedreigen en hun grond goedkoop op te kopen. Als dat soort bedrijven hun oog laat vallen op Suriname, dan is het einde zoek.

  4. Dilma en Lalu hebben pech dat zij hebben sterke onfhankelijk aanklager in land. Bouterse heeft geluk dat heeft hij zwakke manipuleergevoelig angstig prosecuter.
    Maar vandaag dag, wie is niet angstig en manipuleergevoelig in Soerinaam?

  5. Ik was vorige week nog een paar dagen in BaziliĆ«, maar daar heeft geen woord van in de kranten gestaan……!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.