Bouterse voert hartig woordje met leden kabinet

147
President Bouterse van Suriname

PARAMARIBO, 1 mrt – President Desire Bouterse is niet tevreden over de gang van zaken rond het regeerbeleid. Het staatshoofd heeft dit te kennen gegeven tijdens de ministerraad. Bij uitzondering zat hij de bijeenkomst zelf voor.

Doorgaans wordt de wekelijkse ministerraad geleid door vicepresident Ashwin Adhin. Volgens de Times of Suriname vond het staatshoofd het deze keer nodig de raad zelf voor te zitten. Volgens de krant was het een ‘pittige’ bijeenkomst. Bouterse heeft in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt niet tevreden te zijn over de wijze waarop het beleid momenteel wordt uitgevoerd.

Volgens het staatshoofd moet het roer drastisch worden omgegooid. Tijdens de vergadering is ook gesproken over de aanstaande veiling van harde valuta. Aan de orde kwamen ook de dreigende overschrijding van het leningenplafond. Ook het voornemen om de prijs te verhogen van de toeristenkaart voor buitenlanders is besproken. Bouterse had onlangs ook kritiek op oppositie en samenleving.

Bekijk ook:

147 REACTIES

 1. Ah ha ha en zo gaan we door he, hij is niet tevreden . President laat het aan de anderen over , ziet u niet dat u het niet kan. President we kunnen niet volhouden meer . We gaan falliet en onze bezittingen komen op de veiling. Waaraan hebben we dit verdient, van 2.80 naar 5.40 wie straks 6. 30


  Maak melding

 2. Beleid? Dit al wellicht niet lukken!
  Omdat volgens mij is beleid maken vooruit zien en vooruit denken betekend terwijl dit kabinet bestaande uit NDP kabouters en twee overlopende papitodo’s alleen maar uit ahteruitdenkers bestaat en met de broodnodige inspanning maimaal 2 meters vooruit kan denken.
  Sorry maar dat is niet genoeg om beleid te maken dus Bouta je ou ze eerder terug moeten sturen naar huis en naar school om normen en waarden te leren en ontwikkeling te ondergaan in de schoolbanken.
  Maar o ja ook dat kan niet want de tijd ontbreekt om dit ootje bij te scholen.


  Maak melding

 3. Van moordenaar naar press
  Van Beleid naar WANBELEID
  Van M.O.P. (Meer Ontwikkelings Plan) naar een echte mop…

  heb vertrouwen in de veelvuldige moordenaar/drugsdealer/rover

  Nog 5….moro e kong.


  Maak melding

 4. ;’Een hartig woordje’,het moet gewoon zijn een BEDREIGING!!
  En resultaat……de oppositie is monddood gemaakt!!
  Als bouta langs komt gebeuren er rare dingen…dit zeggen we niet zomaar.Hij heeft inderdaad voor wat slapeloze nachten gezorgd,zelfs gaat hij op rozen slapen!!


  Maak melding

 5. Het roer moet drastisch om volgens de president.
  Wat mogen wij straks verwachten?

  Eindelijk een duidelijk en samenhangend aanpassingplan voor de economie ipv adhoc bezuinigingen en tariefsverhogingen zonder enig kader?

  Duidelijke en tijdige communicatie over maatregelen en beleid waardoor de burger niet meer wordt verrast door maatregelen die uit de lucht komen vallen?

  Duidelijkheid over de stand van zaken in de nieuwe onderhandelingen met Alcoa?

  Duidelijkheid over de monetaire situatie en de staat van de overheidsfinancien te beginnen met een goede begroting

  Dat zal wel niet het geval zijn.

  Nu maar afwachten welke minister de uitbrander van Bouterse niet pikt en de eer aan zichzelf houdt


  Maak melding

 6. Maar waar was hij dan ontevreden over? Wat wil hij anders zien? Wil hij meer repressie? De oppositie zit toch al in z’n zak, dus waar maakt hij kabaal over?


  Maak melding

 7. A no mi baka.Een goed kado voor Bouterse zou een spiegel zijn.Wat deze man ook doet hij is nooit verantwoordelijk.
  En als hij mensen slapeloze nachten toewenst word er ook nog geapplaudiseerd.Walgelijk! Dit is een hebi voor dit mooie land.


  Maak melding

 8. Bouterse heeft in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt niet tevreden te zijn over de wijze waarop het beleid momenteel wordt uitgevoerd. Met andere woorden dit is een verkapte bedreiging. Zijn wil is wet. Hoe serieus moet je deze megalomane idioot nog nemen.

  Ipv de revo leider uit te hangen kan hij beter zijn oren te luister leggen bij het IMF. De SRD moet drastisch gedevalueerd worden en de productie moet omhoog. De valutaveiling is een gedrocht. Het gaat Suriname geen klap opleveren. De governor van de Bank weet dat ook wel

  En nee Bouterse hoeft voor mij niet weg. Ze Suri’s moeten maar de gifbeker leegdrinken.


  Maak melding

 9. Ik ben liever ‘duiker’ bij ‘Bronbere’ dan een minister in een kabinet onder leiding van Bouterse, die shit van hem moet aanhoren en doorslikken, terwijl je weet dat hij geen flauw idee heeft waar hij het over heeft.


  Maak melding

 10. @ snipper..”De splinter in de ogen enz..Je bedoelt dat hij de BOOMSTAM in zijn eigen ogen niet ziet..allways the blamegame bij deze man..het is zowaar een narcist ..ligt altijd aan anderen..en dan heb je ook nog halve zolen zoals mr.dr.drs RobG die hem gelijk geven.Ooit heeft deze “volkspresident” gezegd dat al staat heel Paramaribo in de fik, slaapt hij als een roos. En dan praat hij over: wè ski dja in a kondre! It takes one tot know one..de Nederlanders zouden zeggen: “het is te gek om los te lopen”.


  Maak melding

 11. Ho Ho Ho als de President ontevreden is Weet je wat er dan zal gebeuren. Komt er een herhaling van de Decembermoorden of zal dit eerder geschieden April moorden.
  Sorry meneer de president, maar wij leven nu in een andere tijd. Het is beter dat u opstaat, de rug recht houd (voor zover het nog kan ) en ter ruste gaat. Anderen nemen het wel over.

  En Hij ruste in Vrede???


  Maak melding

 12. Hallo president, je hebt toch je beleid uitgewekt in het regeer akkoord, die met 2/3 meerderheid is aangenomen. Gaat u het roer 180 graden omdraaien. Wellicht had ik het verwacht. M.b.v. chitan en sapoen erbij, ben u bezig uw vingers te snijden. Die zijn 0,0 imbibicielen. Geef a.u.b. niemand de schuld, maar ga verder als een kerel met dikke ballen. Benne benieuwd…komende weken..


  Maak melding

 13. helemaal eens. Bouta moet nog een hele jaar zitten. Zodat de nog “5” tot “daar” voelen hoe het is met een duivel vriendschap te sluiten.


  Maak melding

 14. Ja …….. en toen ?
  Is dit de enige journalistieke informatie, die de Times of Suriname boven water heeft getild ?
  Ik zou graag weten, wat dit hartig woordje voeren heeft opgeleverd, maar niets daarvan.
  Zoals zo vaak alleen een droge mededeling zonder verdere informatie.
  Misschien vraag ik wel teveel van de Surinaamse journalistiek.


  Maak melding

 15. Is er überhaupt wel sprake van een beleid of hebben de ministers dit verkeerd geïnterpreteerd. Het kan toch niet zo zijn dat alle ministers het beleid (of wat daarvoor moet doorgaan) niet begrijpen? Rare situatie.
  Ben benieuwd wat het omgooien inhoudt en welk resultaat dit zal opleveren.


  Maak melding

 16. @robg,

  De president heeft gelijk. Het moet eens een keer afgelopen zijn met die leugenachtige oppositie.

  De oppositie heeft een puinhoop gemaakt van het land en nu moet de coalitie alle zeilen bijzetten om het land van deze economische malaise te redden.

  Zelfs in Nederland zijn er 600.000 mensen die onder de armoede grens leven, in suri is het niet anders. Ook suri moet geloven aan de gevolgen die de Internationale crisis wereldwijd veroorzaakt.

  De goudprijzen zijn vanaf Bouterse1 gedaald tot een dieptepunt.
  De olieprijzen zijn ook drastisch gedaald.

  Kortom de president heeft helemaal gelijk, de oppositie moet geen leugens vertellen, maar aan de slag. De Front adepten moeten nu eindelijk toegeven dat ze de verkiezing hebben verloren.

  @robg, ik ben je voor geweest, je hoeft geen reactie meer te plaatsen, ken je vandaag in bed blijven liggen, het vriest.

  Aardig hé


  Maak melding

 17. Esmerald, very well done!! Dat was exact wat je van hem,de bruin neuser,had kunnen verwachten.
  De verdediging van zijn God; de veroordeelde drugsdealer en aangeklaagde moordenaar.


  Maak melding

 18. Hij was effe vergeten, het kabinet de opdracht te geven, om zijn guerrillapak uit de mottenballen te halen, dus moest het dna het doen met zijn tenue de ville.

  Met kloppend hart, angstige ogen, trillend over hun lijf, liet de coalitie het geraas en getier over zich heenkomen.
  Het zweet guste in rap tempo van hun voorhoofd, en stortte bulderend neer op de lessenaars; het leek wel het geraas van de watervallen in Minimi, zo oorverdovend stil was het in de zaal.
  Uiteindelijk droop de coalitie met de staart tss de poten, angstig om zich heen kijken, huiswaarts.

  “ik hou van jullie, al houden jullie niet van mij, maar ik waarschuw jullie, blijf met jullie poten van mijn land af, want ik wil s’avonds rustig kunnen slapen.
  Het einde van die ketting is ge-doro, jullie zijn ziek in dit land.
  O wee, owee, owee.
  Woeiiiiiiiiiiiiiiiiiii, whahahahahahahahaha


  Maak melding

 19. “Een stelletje muilezels voorgezeten door een Ezel”
  Wat zal het resultaat zijn. Even raden, o ja ik heb ‘m al.
  “Tide Tamara we sakka go moro Fara”

  Jagteraho.


  Maak melding

 20. Bouterse is zoals altijd alweer bezig zijn handen in onschuld te wassen, maar het is nu wel duidelijk dat het moeilijker voor hem wordt om met zijn vingers te blijven wijzen naar de oppositie en Vene.
  De oorzaak van de precaire sutiatie in ons land, ligt nu aan het kabinet die hijzelf heeft samengesteld.
  Overschrijding van het leningenplafond, veiling harde valuta, toeristenkaart en alles wat fout gaat in het land, Bouterse weet er zoals altijd niks van.


  Maak melding

 21. Hoorde net van Kesho dat de president wetsdienaren zei,die erop uittrokken om mensen te liquideren.De pres.heeft niet politie agenten gezegd.Wat een slimme kerel en de journalist die hem maar niet corrigeerde..
  Kesho moet zich een keertje afvragen waarom dan de politie ongewapend[ongekleed] moest zijn bij de beediging van Daniels.
  Deze mensen maken je goed ziek in het land.


  Maak melding

 22. Zeker een tip van likker en adviseur Robg.

  Hopelijk dat het nu eindelijk goed zal gaan en dat de doelen zoals Dubai, treinen, snelwegen, woningbouw bereikt zullen worden.


  Maak melding

 23. @Esmerald,

  Ik vind het heel leuk van je om het PAARSE GRAS voor de voeten van RobG weg te maaien. Onze Econoom gaat echt iets anders verzinnen. Ik ken RobG als mijn Broekzak, let op mijn woorden!!!

  Soms kan ik mij kostelijk vermaken met RobG!!


  Maak melding

 24. Bouterse had onlangs ook kritiek op oppositie en samenleving.( Inclusief al die paarse oerdomme stommelingen). De hele wereld is getuige van de paarse verdoemenis die aan de gang is, veroorzaakt door de lijder en zijn gang in de misdaadstaat Suribabwe. En zoals tijdens de mislukte revo jaren, krijgen zijn ja knikkende marionetten, alsook het volk de schuld die is veroorzaakt door deze onberechte baas der misdadigers en corrupte boevenbende. Oma nanga opa taki, a echte revo e kong ete, en door zijn eigen paarse oerdomme jonge stommelingen, maar eerst moeten ze het gevolg van hun keuze eerst ervaren voordat het zover komt en dat zijn de jaren tachtig, zevenmalen erger. Wacht maar af, paarse oerdomme burikies van baas, terecht worden ze aangeklaagd door de paarse lijder der misdaad. Te beklagen zijn alle paarse oerdomme stommelingen incl de drie awarie domries, die krijsten soso lobi baas, wiens sa e kong in 2010 en 2015. Wahahaha, na soso paarse hel.


  Maak melding

 25. De president is in het nauw gedreven en uit dreigende taal. Mijn team heeft echter een duidelijke boodschap. Leidt de republiek of verdwijn! We hebben geen tijd meer voor “oude mannen” met geheime agenda’s. Maak plaats voor een nieuwe generatie beleidsmakers die geen historische bagage hebben. De republiek is veerkrachtig en rijk. Ga weg! En blijf weg!


  Maak melding

 26. Morenito,

  Ik heb een hartig woordje met Bouta gesproken en hem gevraagd, waarom hij niet opstapt.
  Hij legde zijn hoofd in zijn handen en zei: mi no sabi, me no sabi.
  Ik heb hem verteld, dat een prachtig schaduwkabinet klaar staat, dat de huidige club zo kan vervangen.
  Hij veerde op en zei, dat hij die suggestie heel graag wilde bestuderen.
  Toen hij na ons gesprek naar de deur liep, zei hij: eindelijk rustig aan mijn Blue Label.
  Kortom: er is hoop voor ons nieuwe team.


  Maak melding

 27. Cochise
  De republiek heeft helaas geen tijd over voor zelfreflectie. Hij gaat nu of hij gaat nooit. Van mij krijgt hij een handvol aandelen Diageo, dan kan hij dagelijks de voortgang bijhouden terwijl hij op de bank ligt. Met jouw goedkeuring natuurlijk! Het is tenslotte “inheemse progressie”


  Maak melding

 28. Sorry, ik snap de manier van leiding geven van deze president niet. Eerst krijgen ze bergen geld. Zoveel zelfs dat ze niet meer weten wat ze daarmede moeten doen. Natuurlijk eerst hun eigen zakken vullen. Dan neemt het geld af. Er wordt dan gelogen dat het goed gaat met Su. Voor de tweede keer gekozen en dan met de billen bloot om te gaan zeggen dat het toch niet zo goed gaat met Suriname. Dat noemt men kiezersbedrog. Nu wordt je weer president en je benoemt een kabinet bestaande uit amateurtjes. Je geeft ze een halve begroting en verwacht dat ze het volle beleid punctueel uitvoeren. Dan houd je een speech op het Revo plein om jouw problemen over jouw kiezers uit te storten over een touw dat eindigt en de slapeloze nachten. En dan ga je ook de Surinamers die in het buitenland wonen tegen jou in het harnas jagen. Nu zijn we met zijn allen niet alleen boos maar ook teleurgesteld in jou. Ten einde raad ga je ook jouw eigen ministers uitfoeteren omdat jij niet meer in staat bent leiding te geven. Man, ik ben geen arts, maar ik maak me zorgen over je. Je bent niet alleen aan het dementeren, maar je wordt ook gek. Laat je a.u.b. door een psychiater nakijken. Vergeet één ding niet. Jouw bijltjesdag nadert met rasse schreden. Ik wens je daarom ook slapeloze nachten toe. Jij was in staat om Suriname ten goede te veranderen, maar je hebt gefaald. Tijd om op te stappen en de eer aan jezelf te houden. Je maakt de situatie van kwaad tot erger. Er is een verschil. De Surinamers in de diaspora zijn boos en die had je juist te vriend moeten houden.


  Maak melding

 29. Damsco,

  Als je posting (ook) aan mij is gericht, denk ik dat ik vanuit de oorsprong van ons land veel meer Sranangmang bent, dan jij.
  Je moet altijd oppassen met dit soort postings, die je doet.
  Daarnaast moet je ook de humor kunnen inzien van bepaalde postings.
  Mang er is al ellende genoeg in ons land.


  Maak melding

 30. Bouta hoeft me geen slapeloze nachten te bezorgen, ik kan niet slapen zonder Waterkant te lezen.
  Ik amuseer me kostelijk hier, naar de reactie van sommige medelanders.

  Jacko


  Maak melding

 31. Goed dat de baas hen persoonlijk aan hun oren trekt en als het nodig is een stevige schop onder hun kont. Ding fredi now. Zo hoort dat.


  Maak melding

 32. President Bouterse heeft de kabinet raad deze keer zelf voorgezeten? Een echt leider komt met oplossingen en gaat toch altijd voorop in de strijd! Dit is toch zijn grondwettige taak om altijd de vergaderingen zelf voor te zitten.De President heeft aan de kabinetsleden verteld dat hij niet tevreden is met het gevoerde beleid? En dat het roer om moet? Dit beleid is toch door de President zelf goed gekeurd! De eerste indruk is voor 100% altijd de goede.In 1980 stond Desire Bouterse niet zelf op als leider van de militaire vakbond, om te onderhandelen voor meer salaris en beter arbeidsvoorwaarden, maar werd hij hiervoor gevraagd.Als je als vakbondsleider goede argumenten heb, ben je niet bang en wacht je gewoon de over een maand geplende verkiezingen af, en ga je vol zelfvertrouwen voorop in de strijd de gesprekken met een nieuwe regering aan! Een maand voor de verkiezingen van 1980 een militaire coup plegen, is duidelijk een teken dat het om de eigen salaris belang ging, en niet dat van het land Suriname.(Desire is trouwens een meisjes/vrouwen naam) Alle acties van Desire Bouterse na die coup van 1980 vertonen steeds hetzelfde beeld; eigenbelang, eigenbelang! Na december 1982 werd het verdedigen van zijn eigenbelang met alle middelen, de nieuwe te volgen koers! Ook uit de gevangenis blijven werd hieraan toegevoegd.Afgelopen februari had President Bouterse als boodschap voor de Surinaamse bevolking; geen verhaal hoe hij als leider ze uit deze crisis zou brengen, maar dat de bevolking vooral niet meer en verder moesten klagen, dan dat hij ze zou toestaan! Anders zouden er klappen vallen; net als in 1980 en 1982. Dit is dezelfde langspeelplaat/CD die vanaf 1980 steeds opnieuw wordt afgespeeld. In andere landen durven ze wel te protesteren! En spelen ze niet steeds opnieuw de wij zijn bange lafaards CD af! Met deze twee tactieken tegenover elkaar is verwachten dat er iets in Suriname gaat veranderen een utopie! Grow some balls and stand up.


  Maak melding

 33. Damsco, Ik heb niks te zoeken in de Bijlmer en zeker niet bij leeghoofden als jij. Ga liever wat beltegoed verdienen in de kelderboxen . Dat doen leeghoofden zoals jij toch in de Bijlmer? gebruik het tegoed voor zinvolle dingen in plaats van onzin uit te kramen op wtkn.


  Maak melding

 34. Esmerald,hartelijk dank dat je even voor mij het woord wilde voeren. Ik zou het zelf een beetje meer hebben aangescherpt. Wat zou de wereld toch saai zijn als iedereen hetzelfde zou denken als de oppositie. Ik ben daarom zeer blij dat ik niet tot de oppositie wordt gerekend.


  Maak melding

 35. RobG.

  Hele simpele vraag: kun jij aan nog iets anders denken, dan alleen de oppositie ?
  Mang hou daar nu eens mee op.
  We leven in het nu en hebben te maken met een regering op dit moment.
  Wat interesseert mij het hoe andere regeringen het 10 of 20 jaar geleden hebben gedaan.
  Ik word er zo langzamerhand zo moe van.


  Maak melding

 36. De waterkant kampeerders zijn wanhopig. Klaplopers als Molenaar, Henry, Ray, Motjonito, Koosje, Esmerald, Snippi, Bigi Sma en consorten zijn wanhopig. Ook in deze moeilijke tijden staat de bevolking achter de president. Jullie kunnen schreeuwen wat jullie willen, het help geen ene ka moer. Als het moet komt er een tweede revolutie en dit keer maken we de job af. Soso lobie sranang.


  Maak melding

 37. Damsco
  “Goed dat de baas hen persoonlijk aan hun oren trekt en als het nodig is een stevige schop onder hun kont.”
  Aan je oren trekken is het minst wat je gaat overkomen sukkel! We gaan een trein trekken over je gat minkukel. Je gaat gillen van genot als we je eindelijk laten zien wat voor een slet je bent, en de republiek voor eens en vooraltijd je plaats toont. Mijn team heeft geen last van faalangst!


  Maak melding

 38. Parbo
  Onwillige ezel. Zie je dan niet dat we jullie uit de stont proberen te trekken? Hoe komt het toch dat je je comfortabel voelt in de afgrond?


  Maak melding

 39. Ik zou het passend vinden om het over de  problemen te hebben inplaats van persoonlyke vetes hier uit te vechten.
  Zo leren wy niets van elkaar.
  Ook ik heb n meening maar ben het vaak eens met n ander,hoef ik dan niet nog n keer te benadrukken.
  Het nederlands van bepaalde reacties is zo slecht en onsamenhangend dat t niet te begrypen is.N tip lees je reactie goed voordat je het verstuurd.
  Beetje nadenken mensen.


  Maak melding

 40. Bouterse is ontevreden over het beleid?

  Welk beleid dan?

  Kan hij dat uitleggen misschien?

  Waarschijnlijk niet.

  Dit land wordt geregeerd door amateurs en graaiers. Een levensgevaarlijke combinatie.


  Maak melding

 41. Parbo
  Smerige onwillige ezel! Een fles Rombauer, Silver Oak of Clarendon is moeilijk goedkoop te noemen flip. Wat is je objectief idioot? Buig je hoofd voor de nieuwe meesters van de republiek!


  Maak melding

 42. Hee ik heb wel tevreden met mijn post. Mijn eerste wet wordt: alle zinkplaat weg uit het straatbeeld van Paramaribo. De aktie is : fris en schoon Paramaribo in het tropische regenwoud. (Wat is er erger dan zinkplaat? Verroeste zinkplaat. Daar hebben wij ook veel te veel van).


  Maak melding

 43. bouterse is door God gekozen en dit blijft recht overeind. ondanks economen en vele deskundigen is Hij degene die gekozen is, omdat hij is een geboren leider, niet eentje die opgeleid is tot leider; hij is ermee geboren.


  Maak melding

 44. koos, morenito, esmerald, henk molenaar en anderen, Houden jullie je bezig met jullie eigen leven en jullie eigen toekomst. dat is betere investering in jullie leven. jullie zijn er pas, jullie zijn komende, nog niet voortgekomen. je bent pas in leven. groentjes.


  Maak melding

 45. alles wat de president zegt; de hele land is in discussie. zo zie je hoe belangrijk deze man is. anderen kiezen ervoor om hun tijd hier door te brengen met reacties, spenderen al hun energies op reacties geven. bouterse is echt belangrijk om zoveel mensen hun energies hier te laten verspillen met reacties. anderen brengen slapeloze nachten alleen maar om hier te kunnen reageren. zo zie je dat bouterse woord is powerful.


  Maak melding

 46. Bless,

  Volgens mij zit er een steekje bij je los.
  Niemand is gekozen door God.
  Dat is heel erg veel te veel eer voor Bouterse, hoe je ook over hem denkt.
  Hij is gekozen door de Assemble.
  Ik ken niemand op aarde die is gekozen door God.
  Je zou je woorden een beetje moeten matigen, want je weet niet waarover je het hebt als je dit soort dingen post.


  Maak melding

 47. Dre
  “zinkplaat weg uit het straatbeeld van Paramaribo”
  Bij deze! De excellentie heeft gesproken.

  Minister van schoonhouden `Rode loper` in Suriname. Afschuwelijke Chinese communistische Mao era architectuur kunnen we niet gebruiken


  Maak melding

 48. @bless.

  Inderdaad, hij is door God gekozen om Lijder en verlosser te zijn. Neks no fout in jou optie, maaaaaar je bent helaaaaas niet alléén op de wereld.


  Maak melding

 49. bless
  Ik snap dat je sollicteert naar een opening in het team, maar vijf onbegrijpelijke uitingen achter elkaar maken je een waanzinnige freak waar we speciale aandacht aan moeten schenken.


  Maak melding

 50. het feit dat je mijn boodschap hebt gelezen, geeft aan dat mijn doel is al bereikt namelijk het lezen ervan. ik hoef in geen enkele team te komen zitten. ik ben mezelf genoeg. ik heb een hoge zelfwaarde over mezelf.
  God zelf komt niet op aarde om mensen te kiezen, Hij gebruikt mensen als zijn instrumenten.


  Maak melding

 51. Damsco, Fawaka
  Baas is geen Suriname wn Suriname is geen baas. Van wie hou je meer ?? Van baas of van Suriname?? P.s iedereen negeert reacties 🤔


  Maak melding

 52. bless
  “God zelf komt niet op aarde om mensen te kiezen,”
  Lieve schat, deze zin alleen maakt dat de republiek je afdoet als een volwassen idioot die nog geloofd in sprookjes. Hoe zie je eruit in strakke kleren?


  Maak melding

 53. Jij geloofd zeker in God ipv dat je zeker weet dat God bestaat . Van wie hou ke meer……? Van Suriname (onderdeel van God) of van Bouta ??


  Maak melding

 54. Als je maar 1 keer had geposed zou t ook gelezen worden hoor. K snap dat t moeilijk voor je is om alles in 1 samen te vatten….


  Maak melding

 55. Djoe Boi Bouta..
  Met een Coup is het niet gelukt, met een stroman als president is ook niet gelukt en nu lukt het Pa Bouta ook niet.

  Ik krijg het gevoel dat Bless een van de profiteurs is van het Bouta mafia en coca imperium…

  Tips voor de volgende vergadering Pa Bouta:
  * Al het kwik weg uit de Surinaamse natuur
  * Voor elke gekapte boom een nieuwe planten
  * Ons “echte” kader (Artsen, leerkrachten…) beter betalen i.p.v. miljoenen in Zwitserland onderbrengen.
  * Elke persoon van Surinamaamse origine een perceel van 1000m2 geven, niet die poptjie percelen om stemmen te winnen. Je kameraden en hun aanhang hebben half Su onderling al verdeelt.
  Wake Up


  Maak melding

 56. bless
  bouterse is door God gekozen en dit blijft recht overeind. ondanks economen en vele deskundigen is Hij degene die gekozen is, omdat hij is een geboren leider, niet eentje die opgeleid is tot leider; hij is ermee geboren.

  Bouterse is door de duivel gezonden.( moordenaar, couppleger, drugscrimineel, vader van 2 criminelen zonen),

  En Bless, jij moet je weer melden bij kamer 6 afdeling zwaar gestoorden.


  Maak melding

 57. Beste Bless, ben jij wel helemaal oke in die bovenkamer van je, met je Bouterse is door god gezonden, er is ook nog zo’n bijbeltekst als
  “en de duivel zal in verschllende gedaantes verschijnen”,
  die is hier meer van toepassing
  of zit je gewoon de boel hiet een beetje te fucken?


  Maak melding

 58. Bless gelijk heb je met deze oedoe lossos ze zijn geen echte Surinamers ze zien in hun blinde haat tegen de president liever zien dat het land kapot gaat. Echte landverraders zijn deze ratten.


  Maak melding

 59. Aftreden en zorgen voor herverkiezingen anders gaat het land op korte termijn ten onder. We willen nooit meer de jaren 8o situatie.


  Maak melding

 60. Verdeel en heerst
  “Naar n jonko zoals jij dat noemt ……😉”
  I smoke more weed than a nigga in Los Angeles! If it aint about money miss me with your shit son!


  Maak melding

 61. Als je niet beter wist dan geeft hij leiding aan een groep idioten. Het omgekeerde is juist: een idioot geeft leiding aan een stel halfwas personen.


  Maak melding

 62. Damsco
  Je durft me niet direct aan te spreken want je schijt in je broek van angst. Mooi! Ik vertegenwoordig de republiek die luizen als jij zat is. De jeuk die je veroorzaakt gaan we krabben tot we ervan verlost zijn. Wat is jouw rol in de renaissance ezel?


  Maak melding

 63. HENK MOLENAAR. De grootste clown hier op het forum. Lult maar wat.altijd dezelfde retoriek ie no WEERIE noh.tak wang belangrijk San noh volgens mij heb jij een IQ van 0,0 zwakke broeder.


  Maak melding

 64. Het lijkt een opname van “De Bunker” waarin Her Hitler een
  ieder de schuld geeft van zijn falen.

  Mark me words, dit is het laatste jaar van de Moordenaar alias Keizer Bigi Mofo I.


  Maak melding

 65. -Een waardeloze man die zich president noemt. Zo vader, zo zoon en zo kleinzoon.
  Allen hebben het zelfde gemeend:::agressief gedrag vertonen en anderen in elkaar slaan of vermoorden.


  Maak melding

 66. Kijk eens! De meest talentvolle managers hebben absoluut niks van zich laten horen maar zijn hopelijk gefixeerd op de enorme toekomstige opdracht. Mannen en vrouwen met vurige ambitie (en Twitter en InstaGram profiel (sexy kleding vooral) doen nu hun motivatie sturen. Godverdomme! Dit is het team dat het shijthol Suriname voor altijd uit de modder gaat trekken.


  Maak melding

 67. De narco narcistische bejaarde volkspresident Bouterse heeft sedert zijn coup van februari 1980 het zelfde gedrag getoond zoals nu op 1 maart 2016.

  “Bouterse heeft in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt niet tevreden te zijn over de wijze waarop het beleid momenteel wordt uitgevoerd”. Ja hoor. Hij heeft de constitutionele macht om ministers te desavoueren en te vervangen. Tel maar op hoeveel mannen en vrouwen de functie van minister hebben moeten afbreken zodra de schurkenbaas heeft gebruld. Hij zelf is nooit de schuldige. En elke keer trappen de arme zielen erin. Hij kan de hele ministerraad rechtmatig vervangen behalve de vp ASH (hol) Adhin. Maar vandaag heeft Bouterse hem toch gedesavoueerd; hij moest toekijken hoe het moet!


  Maak melding

 68. Damsco
  Kom nou man! Val de man aan op zijn estetische beslissingen maar niet op persoonlijke en uiterlijke kwaliteiten. Toon respect!
  Het is tenslotte de Minister van Rode Lopers.


  Maak melding

 69. Breaking news!!!

  Zojuist in de wandelgangen van het paleis van Keizer Bigi Mofo I vernomen, dat de toegewenste slapelosenachten voor
  de Nationale Debiele Personen bedoeld zijn.
  Het gaat namelijk zo slecht in het land dat de TRAM naar
  Para ZEER binnenkort ontspoord. En dan heb je de poppen
  aan het dansen.


  Maak melding

 70. @Morenito,

  Als DIE HARD KUMAKOISI HATER is er geen plek voor mij in het nieuwe kabinet. Is het misschien omdat RobG en ik mekaar niet zo goed liggen, ik begrijp dat je geen interne spanningen in jouw kabinet kan veroorloven.

  Ik ben ook tevreden met het directeurschap op een van de Directoraten.


  Maak melding

 71. Henry
  Ga je akkoord met coordinator “de bezem halen door EBS en SWM”? De republiek heeft een rechtvaardige maar harde manager nodig. Massa ontslagen horen bij het leven. Voor diva’s hebben we geen plek. Indien akkoord, is de baan van jou.


  Maak melding

 72. Het tijdperk DDB is afgelopen. Een kwestie van tijd, de omstandigheden in Suriname spreken voor zich en het moment is dichterbij dan u en ik denken.

  25 februari 1980 de wettig gekozen regering Henk Arron werd met een coup aan de kant gezet en de macht overgenomen door DDB en de gangsters, gevolg, dictatuur, sranan skeer!, lege winkelschappen, ontwaarding van de Surinaamse gulden, geen valuta, wissel, wissel, wissel, geen toiletpapier om je poepgat en andere delen af te vegen, angst, mensen die massaal een veilig heen komen zochten voor zich zelf, gezin, familie, mensen werden afgeluisterd, milities, heel grote armoede onder Surinamers, een en al ellende,
  zie 8 december 1982 moorden, sranan skeer!, DDB en de gangsters trekken de macht nog meer naar zich toe, grote groepen Surinamers die een veilig heen komen zoeken in het buitenland voor zich zelf, gezin, famiie door de gevolgen van: dictatuur, avondklok, vermoord konden worden, geen samenscholing, mensen werden afgeluisterd, geen toiletpapier om je poepgat en andere delen af te vegen, enz een en al ellende
  zie de Wajongwaaier als President in de jaren 90 van de vorige eeuw, die werd ook weggejaagd door het Surinaamse volk, een vorm van dictatuur, sranan skeer, lege winkelschappen, ontwaarding van de Surinaamse gulden, geen valuta, wissel, wissel, wissel, heel grote armoede onder de Surinamers, geen toiletpapier om je poepgat en andere delen af te vegen, een en al ellende,
  25 mei 2010, 25 mei 2015 lukt het toch niet, zie de vele beloften/luchtkastelen, anders denkenden vijanden te noemen, bedreigen, intimideren, geld over de balk smijten aan allerlei nutteloze zaken, zelf verrijking, de rijkste man van Suriname met het meeste geld us-dollars op een Zwitserse bankrekening, list en bedrog, sranan skeer, lege winkelschappen, ontwaarding van de Surinaamse gulden, geen valuta, wissel, wissel, wissel, heel grote armoede onder de Surinamers, een en al ellende.

  Surinamers: DDB en de gangsters zijn vervloekt.
  Zie 8 december 1982 de onschuldigen die DDB heeft vermoord e/o standrechtelijk heeft laten vermoorden en voor verantwoordelijk is;
  zie November MoiWana86 van kinderen, (zwangere) vrouwen, weerloze mensen die DDB heeft laten vermoorden;
  zie de vele anderen Surinamers, die in opdracht van DDB om het leven moesten worden gebracht sinds hij op 25 februari 1980 een staatsgreep heeft gepleegd in de democratische rechtsstaat tot heden;
  zie mensen die DDB ondersteunen en de gevolgen die dit over de democratische rechtsstaat republiek Suriname (inter)nationaal heeft gebrach en ook financieel,-economisch, sociaal, families verdeel en heers, mensen die vroeger vrienden waren, elkaar nu vermijden, zelf in gezinnen, families, enz, verdeel en heers van DDB.

  Het gedrag die DDB nu vertoont is precies hetzelfde als dictators aan het eind van hun latijn, zie youtube de laatste dagen van Muhammad Muammar Gaddafi van Libië, zie de laatste dagen Saddam Hoessein van Irak, zie de laatste dagen Hosni Moebarak van Egypte, enz. Ze spraken allemaal wartaal, zie ook de taal die je de laatste dagen uit en waarop anderen te moeten corrigeren.

  Ook deze wolf die in schapenkleding door het leven in de rondte ging, zal kleur moeten bekennen. Hij voelt de nattigheid van vrouwe justitia (inter)nationaal, en krijgt het spaans benauwd. Heeft slappeloze nachten, slaat wartaal uit, zie dat de amnestie aan de kant is gezet door de rechtbank/krijgsraad in Suriname, enz. Zal voor de krijgsraad in Suriname moeten verschijnen voor de 8 december 1982 moorden, is al door de rechtbank in Nederland veroordeeld voor 11-jaar gevangenisstraf in Nederland, Ook de rechtbank in Miami wil hem verhoren in verband met drugtransporten naar de USA.

  DDB, jij en je nageslacht, mensen om je heen die zich verrijken en ondersteunen zullen niet ontkomen aan gerechtigheid voor de misdaden tegen de menselijkheid die jullie hebben gedaan, als jullie uit het machtscentrum, de politiek, de democratische rechtsstaat enz, (inter)nationaal zijn verdreven, gearresteerd worden, veroordeeld worden, opgesloten worden, of what ever. Jullie misdaden tegen de menselijkheid is verschrikkelijk.

  Pas als DDB en de gangsters zijn veroordeeld zal er weer rust, orde, veiligheid, normen en waarden, respect, de grondwet van de republiek Suriname, trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, en internationale verdragen/mensenrechten, grondrechten van de mens, oa, vrijheid, eigen mening, recht van vergadering, vereniging, enz weer hersteld zijn.

  Het tijdperk van DDB is nader in zicht. Zie alle dictatoriale landen hoe deze dictators aan hun einde komen en dat zal DDB en de gangsters niet bespaard blijven. DDB en de gangsters kunnen nationaal en internationaal hun straffen niet ontlopen. Zij zullen voor de rechtbanken, krijgsraad moeten verschijnen (inter)nationaal. Het zij zo. Een dictators, amnestie of president zijn kan dat niet tegen houden, ja toch?!.

  DDB en al de gangsters om hen heen kunnen nergens naar toe. Zie hoe het andere dictators of andere lijders is vergaan.

  Laat dit een wijze les zijn voor alle gewapende machten in Suriname: eens maar nooit weer!

  Een democratische rechtsstaat is het beste systeem, waaronder de burgers van een land het beste tot zijn/haar rechten en plichten komen en in kunnen wonen en leven.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname


  Maak melding

 73. Al die jaren een Front regering die met de economische wind mee en wat spaarcenten uit Nederland niet in staat zijn geweest Suriname om te vormen tot een robuuste economie. En nu heeft Suriname er last van. En is het de schuld van de NDP. Hoe kortzichtig en vol haat moet je zijn om niet te willen begrijpen dat de racist Venetiaan al die jaren zijn vrienden voorzien heeft van geld en goeie banen. En ondertussen de kont likken van Nederland in ruil voor wat extra centen.


  Maak melding

 74. Morenito, maak je grapjes hoor, want jij zal de eerste Surinaamse president zijn, die een kogel gaat krijgen, waar ij je ook mag bevinden.


  Maak melding

 75. Bless, wat is er fout aan om iemand met leiderskwaliteiten eerst een gedegen universitaire opleiding te laten volgen waardoor hij weet wat de vereisten zijn om een land goed te kunnen besturen? Het zou toch goed zijn als zo iemand met leiderskwaliteiten b.v. bestuurskunde, economie, politicologie, psychologie enz. gestudeerd zou hebben, zo iemand is toch te verkiezen boven iemand met leiderskwaliteiten die als vooropleiding slechts stand up comedy of sportinstructeur heeft gehad, zo iemand mag een voetbalteam of A Sa Go leiden, maar zeker geen land. Jij stapt toch ook niet in een vliegtuig dat bestuurd wordt door iemand met technisch inzicht, die alleen zijn grote mond heeft ontwikkeld en verder nooit een opleiding tot piloot gevolgd heeft?


  Maak melding

 76. De grootste ellende dat ben jij SUKKEL das duidelijk halve gare misbaksel. Jij kraait alleen maar bullshit uit. Ik ga een boekwerk uitgeven van al jou clowneske reacties daar valt veel geld mee te verdienen die onzin.


  Maak melding

 77. MOE VAN? Meldt je dan bij de “IK BEN MOE “club op het plein, die steeds kleiner wordt.jij hebt het verstand ter grootte van een erwt zielige papegaai.


  Maak melding

 78. Jij en je domme collega’s oen lassie a stree kba er komt nooit meer een plaats vrij voor anties in Suriname knoop dat maar eens goed in je nog steeds achterlijke oren.


  Maak melding

 79. Die morenito blijft toch altijd een domme creatuur hè omg van een Ezel kan men jammer genoeg geen slimme vos maken helaas. Blijf maar zo hor.


  Maak melding

 80. Damsco
  Maar liefst negen afzonderlijke en incoherente misbaksels. Probeer ihvv je gedachten in een paragraaf te vervatten.

  Roy
  Roy, Rat, Rat, Roy. Ik heb schutters die je zeiknat maken knaagdier.


  Maak melding

 81. Damsco joe dong kaw. Zeker al genoeg verdient als bruinwerker in de kelderboxen van de bijlmerflats.
  En nu kraam je weer onzin uit op dit forum joe takroe fes lowe poite. Go sribie joe sanga banga lelekoe


  Maak melding

 82. Samengevat desi de nep president lult. bouta is een incompetente kloot en criminele psychopaat. Hij kan zich alleen handhaven door medewerking van criminelen inclusief zijn familie.


  Maak melding

 83. Bouterse kom je nu pas tot de ontdekking dat de regering een wanbeleid voert.Dat had ik al lang gezien omdat ze geen economische kennis hebben.Het volk huilt maar het is hun eigen schuld want die hebben op jouw partij gestemd.Of zijn ze omgekocht.Jammer voor zo een mooi land dat onder jouw leiding naar de kloten gaat.Ik had al geschreven dat je geen verstand hebt van economie en dat je adviseurs alleen maar hun zakken vullen.


  Maak melding

 84. Damsco, die Whome spoort niet. Een paar jaren terug liep hij stage in Suriname.Zijn stage werd een grote mislukking.Reden? Zijn grote arrogantie. Deze kalkoenhoofd dacht het beter te weten dan de Surinamers die er jaren wonen.

  Say it loud! W.Whome is een kalkoenhoofd.


  Maak melding

 85. @Morenito,
  Qoute: Ga je akkoord met coordinator “de bezem halen door EBS en SWM”? De republiek heeft een rechtvaardige maar harde manager nodig. Massa ontslagen horen bij het leven. Voor diva’s hebben we geen plek. Indien akkoord, is de baan van jou.

  Dankjewel; deze baan is van mij. Ik ga met BEZEM,ZWABBER,CHLOOR,STOFFER, BLIK, en STOFZUIGER door de EBS en de SWM heen.

  Je gaat als LEIDER trots op mij zijn, want nog NOOIT is de SWM of EBS zo schoon geweest. Die KUMAKOISI GEUR zal ik met alle middelen bestrijden.

  I`m GONNA KEEP SWM AND EBS SHINING!!!!


  Maak melding

 86. Geachte President
  Hoe kunt u boos worden op uw regeer ploeg. U heeft ze geroepen om de puinhopen van uw vorige regering op te ruimen zonder ze een bezem en blik te kunnen aanbieden.

  Uw regering moet een kuil graven om een gat te dichten.

  Veel beloven, Weinig doen en ondertussen de rekeningen opstapelen resulteert dat uw regering slecht slaapt.
  Uw regering ziet wat er gaat gebeuren en wat het IMF van haar gaat eisen.
  Ook U heeft duidelijk gebrek aan nachtrust. ook u ziet achter elke klapperboom een buitenlandscomplot of een politie agent die binnen kort uw minister van financiën moet uitnodigen zich met een tandenborstel bij Justitie te melden.

  Beste President neem van uw Schaduw aan dat het het beste voor u is een Visum aan te vraag voor Equatoriaal Guinee en de rest van uw dagen daar op een veranda door te brengen.
  U krijgt u regering niet meer op orde en uw regering krijgt het land niet meer op orde.

  Mijn voorstel is zoek een stel wijzere mensen zoals mevrouw Conzalves, de heren Boksteen, Eersteling en nog wat en laat die een overgangsregering leiden. Mensen met ervaring en vooral onafhankelijkheid, zonder mensen die zij moeten faciliteren


  Maak melding

 87. Ik zie hier zulke lange betogen. Waar haalt men de tijd vandaan?
  Ik ben met een paar zinnen klaar.
  Of zijn het werklozen hier.
  Ik ben aan het werk en zo nu en dan kiek ik effe op waterkant en daarna ga ik weer aan het werk


  Maak melding

 88. Qimbojo
  Fijne vent. Je bent een gouden pik maar niet allemaal van ons doen “manueel” werk. Het vuil moet opgehaald en de straten moeten schoon, je weet wel.


  Maak melding

 89. Hola Morenito,

  Je bent een gouden pik maar niet allemaal van ons doen sexueel werk. Dan ben ik een uitverkorene !!!!!
  Thanks bro, Succes met handenarbeid morenito chiquito


  Maak melding

 90. Qimbojo
  Sorry. “Gouden pik” is een Amsterdams jordanese uitdrukking. Ik bedoel daarmee dat je een prima vent bent. Nothing sexual. At all. Ik ben een ICT programmeur dus verdien ik mijn boterham door veel en lang te tikken. Snap je het nu?
  No hard feelings man.


  Maak melding

 91. jojo en al de schreeuwende kalkoenhoofden.Dommies vertel de gemeenschap geen onzin meer. Denken jullie dat de politieke leiders die jullie begeren van VHP,NPS,ABOP,PL de prijzen voor grondstoffen,aardolie en goud weer verhogen? Begin maar te vertellen waar de goudopbrensten van 2007 t/m 2011 zijn.Zijn jullie deze informatie vergeten.De kranten stonden er bol van.De echte dieven zitten bij VHP,NPS,ABOP,PL.


  Maak melding

 92. Hilley Dors
  “jojo en al de schreeuwende kalkoenhoofden.”
  Ik nog geen enkele keer gezien dat JoJo SCHREEUWDE.
  Alles wat je wil weten is al talloze keren in vrij lange posts beschreven, en over gediscussieerd.

  Hier is een tip:
  Stap 1. Ga naar Google.com
  Stap 2. Typ in de zoekregel http://www.waterkant.net JoJo

  Graag gedaan. Stop ook ajb mensen op Internet dom te noemen. Je komt daarmee zelf niet slim over.


  Maak melding

 93. Beste Hilley Dors

  Ik verlang helemaal geen VHP,of NPS en vooral geen ABOP en PL.

  Ik hoop op ongebonden mensen met hersens zoals mevrouw Consalves. Ik weet dat zij niet het goede paspoort heeft. Maar ik zie haar als coach en een voorbeeld voor rede en redelijkheid.

  Een goede regering zal ook NDPers moeten kunnen omvatten maar dan wel mensen die redelijk zijn en geen meepraters en ruggengraatloze roeptoeters zoals Parmessar, Doekhie, Abdoel en Misiekaba.
  Ook Brunswijk en Somohardjo zouden uit het openbare leven verbannen moeten worden. Waarbij de eerste ook nog eens goed onderzocht moet worden ten aanzien van onrechtmatig verkregen bezittingen.

  Ten aanzien van de goudprijzen (inkomsten van de staat) moet allereerst gesteld worden dat ze een met een jaar vertraging binnen komen.
  Het eerste jaar dat de marges opgingen lopen was 2008 ofwel de regering Venetiaan heeft 2 jaar enigszins kunnen profiteren van mooie goud prijzen De hoogste marge was $ 400/troy ounce. Dus er is niet zoveel te verklaren.Gezien jaar cijfers ongeveer $ 200.000.000

  De regering Bouterse heeft tot begin 2015 (winst belasting/ dividend worden pas in het volgende jaar zichtbaar) de wind in de rug gehad met gemiddelde marges op goud van $ 800/troy ounce.
  Dat betekend dat Bouters de revenuen van 2009 feitelijk gecashed heeft in 2010 etc. Dat de marges toen 2 maal hoger waren de de periode waar op deze marges gescoord zijn 2 maal langer was dan Venetiaan heeft mogen genieten van goud als inkomsten bron.
  Vergeet aub niet dat de goudprijs nu hoger is dan het hoogste niveau onder Venetiaan terwijl de productie kosten enigszins gestegen zijn. Dat laatste zou minder het geval geweest zijn indien Bouters de Roma pit niet had laten leegstelen door zijn zwakke optreden.

  Beste Hilley Dors ik hoop dat u wat aan deze informatie heeft.
  Ik hoop dat er in Suriname mensen opstaan met de hersens, de ratio, het geduld van mevrouw Conzalves

  Ik ben er van overtuigd dat dat soort mensen kunnen roeien met de riemen die er zijn. Voor hun is regeren voor uitzien en niet populistisch uitdelen wat er niet is en niet verdiend kan worden.
  Zij zullen de olie en goudprijzen niet kunnen verhogen. Maar het is fout on te denken dat daar de welvaart en WELZIJN van Suriname afhankelijk is. Welvaart en WELZIJN komt nooit van buiten maar van binnen uit.

  Mensen als Consalves (zij is een referentie beeld) hebben internationaal aanzien, weken vertrouwen en kunnen goede deals maken met internationale partijen.
  Alcoa zal op deze mensen heel ander reageren dan op Sardjoe want ze weten dat indien mevrouw Conzalves bij een internationaal tribunaal binnen komt er iemand met een staat van dienst en status binnen komt vergelijk haar eens met Kanhai die naar New York moest voor de coordinatie van de Dino zaak.

  Beste Hilley Dors dit is geen schreeuwen maar een roepende in de woestijn die helaas keer op keer gelijk krijgt.


  Maak melding

 94. Bouterse strooit zand in de ogen van het volk die niet weet dat Suriname al jaren failliet is.Bouterse heeft met zijn beleid het land kapot gemaakt en nu weet hij niet meer wat hij moet doen om het land vooruit te krijgen omdat hij geen economische kennis heeft en zijn adviseurs weten dat hij een domkop is.Ik heb altijd geschreven dat het niet goed ging in het land.Maar de massa werd omgekocht om voor de NDP te stemmen.Nu zitten ze in de problemen.Het beste voor Suriname zou zijn Bouterse opstapt en zijn mandaat terug geven aan het volk met de mededeling dat hij het land niet kan besturen.Hij heeft gefaald als President.Zolang hij in Suriname is komt het land nooit meer vooruit.Dat is mijn mening als Surinamer.


  Maak melding

 95. Wat Bouterse moet doen is opstappen want hij weet geen bal van economie.Door zijn beleid is Suriname in zo een situatie terecht gekomen.Ik zou mijn schamen als President van het land dat je het land naar de kloten geholpen en die domkoppen die op de NDP hebben gestemd weten het niet meer wat ze gedaan hebben.Brunswijk en Somohardjo zijn ook schuldig geweest de afgelopen 5 jaren met hun steun in de regering.Sital zal zich rot lachen en denken zie je dat de president er niets van kan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.