Sharon Jagesar nieuwe Miss India Holland

21

Student HBO-rechten Sharon Jagesar(m) is zaterdagavond in het Atrium van het Stadhuis in Den Haag gekroond tot de nieuwe ‘Miss India Holland’. Op de tweede plaats eindigde Ashvita Jakhari(l) uit Rotterdam. Nummer drie op de Miss India Holland verkiezing, die dit jaar voor de dertiende keer plaatsvond, werd Rachana Dwarka(r).

De titel Miss India Holland opent voor de 21-jarige Surinaams-Hindoestaanse Jagesar verschillende deuren. “Mijn interesse ligt bij het opkomen voor rechtvaardigheid en gelijkheid. Ik denk voornamelijk aan ouderen. Wie wij nu zijn en wat wij nu hebben, hebben wij deels te danken aan de generaties voor ons. Jongeren zijn onze toekomst, maar wij moeten ons ook inzetten voor ouderen.”

Haar ambitie is om vooral mensen te laten zien dat zij ook mooi is van binnen. “Alles wat mij laat stralen komt van binnen. Zonder mijn persoonlijkheid had ik nu niet gestaan waar ik sta. Ik wil de lat voor de meiden in onze samenleving hoger leggen, zodat zij nog meer hun best doen om het beste van zichzelf naar voren te brengen” aldus de Leidschenveense. [FOTO: Raúl Neijhorst]

Bekijk ook:

21 REACTIES

 1. Ik zou met ze een weekend weg willen, meisjes gefeliciteerd
  met jullie titels, ( en niet naast jullie schoenen gaan lopen hoor ! )

  B.Wakoef

  Bewaakt ze goed, voordat je weet trouwen ze met een andere ras, dat zal voor jou persoonlijk een klap van je welste zijn.


  Maak melding

 2. JZwartmans
  “Ik zou met ze een weekend weg willen,”
  Waar naartoe smeerlap? Ik ben ervan overtuigd dat je ze alledrie lekker zou laten shoppen in Milaan en ze daarna in een bed van rozen zou ontvangen met een werkende cocholade fontein en gesuikerde aardbeien. Niks speciaals.


  Maak melding

 3. Cochise.

  Dan heeft B Wakoef een groot probleem, want hij is pertinent tegen een gemengd huwelijk !
  Trouwens het was maar een geintje van mij, ben reeds al jaren getrouwd.

  Odi odi.

  Jacko


  Maak melding

 4. ““Mijn interesse ligt bij het opkomen voor rechtvaardigheid en gelijkheid. Ik denk voornamelijk aan ouderen. Wie wij nu zijn en wat wij nu hebben, hebben wij deels te danken aan de generaties voor ons. Jongeren zijn onze toekomst, maar wij moeten ons ook inzetten voor ouderen.””
  Standaard platitudes van een oppervlakkige BS show winnaar. Maak me wakker wanneer een Surinaamse schoonheid een Nobel prijs wint.


  Maak melding

 5. Miss India Nederland die Sharon heet. Zal toch niet een Joodse zijn? Of waren de ouders beschonken toen ze een naam moesten kiezen?
  Persoonlijk had ik Kwakoe Jagesar of Abaisa Jagesar ook mooi gevonden.


  Maak melding

 6. @ Madie

  Ik en de andere hierboven, hebben er geen moeite mee wie en met wie gaat.
  Maar een zekere B. Wakoef is pertinent tegen een gemengd huwelijk.

  Jacko.


  Maak melding

 7. @wakoef

  Nee hoor wakoef ik ken blanke kinderen met indiase voornamen. Maar vaker geven Hindoestaanse ouders hun kinderen westerse namen. Chinezen doen dat ook vaak. Dus niks schaamte of traditie.
  Zulke ouders zijn gewoon modern bezig.
  Ze leven niet in het verleden.


  Maak melding

 8. @ Nol.

  Nol ; neem B. Wakoef niet kwalijk, hij kan een beetje met de pc omgaan, maar zijn denkpatroon is op het rijsveld van Nickerie blijven steken. Trouwens ik vraag me zelf af, wat de B. voor zijn Nickname betekent. Is het Bisoendath of Banderpersad of bla bla blaa ?????

  Jacko.


  Maak melding

 9. @Madie,

  Is duidelijk dat heb jij misschien niet goed door wat is liefde.
  Voor jou liefde is aantrekking van fysiek. Maar fysieke liefde is soort van laagste vorm van liefde. Is niet verheven. Daarom jij ziet dat is zoveel echtscheiding tegenwoordig. Omdat lage vorm van liefde geeft maar geluk voor korte tijd. Daarna, die mensen beginnen te haten elkaar en begint ellende. Vooral voor die kinderen. Daarna ze gaan ook nog vechten om die kinderen en haat groeit nog meer. Allemaal gevolg van die lage fysieke aantrekking dat noem jij liefde.
  In goed huwelijk, man en vrouw hebben zelfde doelen in leven, ze dienen zelfde God en hebben gelijksoortig spirituele opvattingen. Tegenwoordig, ze vragen niet eens elkaar wat is spirituele opvatting.
  Hoe kan hindoe trouwen met christen of moslim wanneer christen zegt dat is hindoe een tweederang heiden en zegt moslim dat hindoe is een ongelovig beeldvererend varken?
  En toch dit gebeurt. Amazing!


  Maak melding

 10. @ B. Wakoef.

  Als je goed kan lezen dan zie je dat ik mijn posting, altijd met Jacko eindigt. Maar als te dom bent, dan kan je dat niet zien noch lezen ! En wat betekent het letter B. bij jou ?
  ” Zeker B. van Boeler of Ghandu Bhai.”
  Ga eens beter Nederlands leren schrijven, dan mag je terug schrijven. En stik maar in je geloof en rassen scheiding,pagel wa. Ik weet niet waar je woont, woon je in Nederland ? Zo ja, ze geven gratis Nederlandse lessen aan buitelanders. Ik weet dat je alles gratis wilt zoals jullie soorten (Ras) de goede daar gelaten natuurlijk.

  Jacko;

  Ps. Jacko afkorting van Jacques
  Namasté Banderpersad.


  Maak melding

 11. @ Hairyuppa.

  Het antwoord is heel simpel, het gaat bij deze miss verkiezing specifiek om het Hindustaanse ras.
  Als het om miss Surinam gaat, dan kan iedere Surinaamse meisje als deelneemsters inschrijven ongeacht etniciteit !

  Jacko.


  Maak melding

 12. Aan Zwartmans,

  Beste Jacko er hebben vaak miss hindustani’s meegedaan in Suriname voor miss Surinam, maar nooit heeft er een gewonnen omdat men de jury naar een bepaalde gezicht kijkt !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.