Werkmissie UNASUR in Suriname

5

Secretaris-generaal Ernesto Samper van de Unie van Zuid-Amerikaanse Naties, UNASUR (l), geeft woensdag tijdens een gezamenlijke persconferentie met Suriname’s minister Nirmala Badrising van Buitenlandse Zaken (r)uitleg over de vorderingen in het regionaal integratieproces tussen de lidlanden.

Het totaal integratieplan omvat oeververbindingen en goede wegen tussen Suriname, Guyana en Venezuela. Daarnaast wordt er in het regionaal lichaam ook gedacht aan een manier om meer inhoud te geven aan het aspect van UNASUR-burgerschap en het collectief groeien naar een gelijknamige identiteit.

Samper eindigt woensdag zijn tweedaags werkmissie aan Suriname. (Foto: Louis Alfaisie)

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Nirmala heeft toch geen flauw idee waar dit allemaal over gaat.
  Als haar nagels maar goed gelakt zijn en ze lekker kan gaan shoppen in Miami, kan het haar geen ene moer schelen. Oef, ze valt bijna in slaap van deze saaie mannen.


  Maak melding

 2. mr. Morenito, wil je aub de berichten goed lezen voor je commentaar levert. De besprekingen worden in Suriname gehouden, er staat niets over MIAMI in het bericht. Bovendien slaat jouw opmerking als een tang op een varken.


  Maak melding

 3. De volgende vergadering van staatshoofden van de UNASUR vindt plaats in Ecuador, ik heb geen glazen bol, maar ik kan met 99,9% betrouwbaarheid voorspellen welk staatshoofd als enige zijn snor zal drukken omdat hij als de dood zo bang is zijn poot buiten de landsgrenzen te trappen.


  Maak melding

 4. dedeede
  Lul. Als er iemand goed hoort te lezen ben jij het wel. Het gaat nietom *waar* die fucking vergadering wordt gehouden maar de *plek* waar Nirmala graag shopt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.