donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVolledige cast van de film 'Tuintje in mijn hart' bekend

Volledige cast van de film ‘Tuintje in mijn hart’ bekend

-

Does Travel

Zojuist is de volledige cast van de film ‘Tuintje in mijn hart’ onthuld. Beppie Melissen, Edwin Jonker, Leo Alkemade, Pip Pellens, Juvat Westendorp, Fockeline Ouwerkerk, Mike Libanon, Sanne Langelaar, Jörgen Raymann, Sanne Vogel, Sergio Romero IJssel, Jetty Mathurin, Prem Radhakishun, Jade Olieberg, Glenn Durfort, Lucretia van der Vloot, Oscar Aerts, Aisa Winter, Ronnie Ormskirk en Eric Schröder spelen in de nieuwe Nederlandse romantische komedie.

‘Tuintje in mijn hart’ vertelt over Alex, een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en getrouwd is met een Hollandse. Alex is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Maar dan nemen zij toch een uitnodiging van zijn familie aan om in Suriname de kerstdagen door te komen brengen.

De film wordt in maart grotendeels in Suriname opgenomen en zal begin 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien is.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

7 REACTIES
  1. Jaco
    Hahahaha… treffende observatie. In dit geval speelt er geen je-wel-wat mee dus verwacht ik eerlijk gezegd geen commentaar van die functioneel analfabeet. Ook gemerkt dat Godsdienst waanzinnigen de site hebben gevonden?


    Maak melding
  2. zelfde koppen altijd daarom zijn films over suriname niet meer geloofwaardig en interessant,krijg je weer de eeuwenlange zwart wit discussies,ik zal wel niet naar de bios gaan!


    Maak melding
  3. Vooral dezelfde talentloze witte koppen.
    Weet niet wie er geld steekt in zulke flut films. Zal zwaar aftrekbaar zijn van de belastingen. Er moet weer zo’n witte dealer zijn geld witwassen.
    Kan middels het financieren van films.
    Er is ook geld te verdienen aan geflopte films.


    Maak melding
  4. Nu de toeristenkaart met meer dan 100 procent is verhoogd, vraag ik me af of dit de manier is om toeristen aan te trekken in swietie Sranang. Met zo een film bevorder je juist het toerisme, maar met deze verhoging verhoog je de drempel om een ticket richting suriname te kopen. Waar blijft het logisch denken van onze beleidmakers. Minder cocaïne en vriendjes politiek zou misschien verhelderend werken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES