Eerste namen van film ‘Tuintje in mijn hart’ bekend

4

Acteur Edwin Jonker(FOTO) en actrice Fockeline Ouwerkerk krijgen een rol in de nieuwe Nederlandse romantische komedie ‘Tuintje in mijn hart’. Dat heeft distributeur Dutch FilmWorks zaterdag gemeld. De rest van de cast wordt dinsdagmiddag a.s. tijdens een speciale presentatie op Schiphol bekendgemaakt.

‘Tuintje in mijn hart’ vertelt over Alex, een Surinamer die al 20 jaar in Nederland woont en getrouwd is met een Hollandse. Alex is al die tijd niet meer terug geweest naar zijn geboorteland. Maar dan nemen zij toch een uitnodiging van zijn familie aan om in Suriname de kerstdagen door te komen brengen. De film komt van de makers van de kaskrakers: ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Toscaanse Bruiloft’, ‘Michiel de Ruyter’ en ‘Sneekweek’.

De film wordt in maart grotendeels in Suriname opgenomen en zal begin 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien is. Regisseur Marc Waltman noemt de film “een ode aan Suriname”. De Surinaams-Nederlandse Edwin Jonker, die o.a. bekend is van zijn rollen in musicals als The Lion King en The Beauty and the Beast, speelt de broer van Alex. Fockeline Ouwerkerk(FOTO onder) speelt zijn schoonzus.
fockeline

Bekijk ook:

4 REACTIES

 1. Het bezoeken van Surinaamse kranten websites met een browser die jouw privacy beschermd, levert steenvast een vreemde vragenlijst op, die je eerst moet beantwoorden om toegang krant website te krijgen.We praten hierover een dood gewone standaard website.Waar is men in Suriname bang voor? Waar zijn de kranten zo bang voor/van? Een samenleving/land die niet openstaat voor kritiek, kan zichzelf ook niet verbeteren.Zie Afrika, 60 geleden door iederéén geholpen, maar toch nu door India, Indonesie etc. voorbij gestreefd. De 35 jaren onder control en leiding van DD kunnen ook als verloren jaren beschouwd worden. Met de juiste snelheid/kennis met de goede landen vooruitkomen is, makkelijker dan een inhaalslag/achterstand van 35 jaren inhalen.


  Maak melding

 2. @Bakhuisgebergte

  Waar gaat dit over.
  Hoezo allerlei vragen beantwoordden?
  Gewoon niet antwoorden of gewoon antwoorden verzinnen.
  Je bent niet verplicht je naam en adres op te geven. Ben jij dan zo onnozel om dat wel te doen ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.