Easter BBQ Benefit met top entertainment in Zuidoost

0

De Stichting Liefde Overwint organiseert op maandag 28 maart 2016 (2e Paasdag) een Easter BBQ Benefit van 16.00 – 21.00 uur in de hal van SouthEast in Amsterdam Zuidoost. Het wordt een gezellig samenzijn met live muziek waarbij de gasten worden beloond met een heerlijke BBQ-maaltijd, bereid door topkoks!

Liefde Overwint houdt zich al dertien jaar bezig met projecten op sociaal gebied voor Suriname. Jaarlijks organiseert de stichting, benefiet evenementen, diner benefiet gala’s in Nederland en Suriname om minderbedeelden in Suriname te helpen. Middels hun Easter benefit wil de stichting wederom haar projecten in Suriname realiseren.

Het benefit wordt geopend door Muriél Dagliesh, bestuursvoorzitter van Amsterdam Zuidoost. Onder andere Kenny B, Brace, Denise Jannah, Muriel Blijd, Dwight Dissels en Romeo Olmberg zorgen voor de muziek. De smaakpapillen van de gasten worden beloond met een BBQ-maaltijd bereid door televisiekok Ramon Beuk en BBQ-Koning Patrick Rechards. Gastheer deze avond is Jörgen Raymann.

Kijk voor meer info en kaarten snel op www.liefdeoverwint.nl.

easter-benefit

Bekijk ook: