Minister bij stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Centre

2

Minister Soewarto Moestadja van Arbeid (m) woensdag op bezoek bij de stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC). Hij is van plan om het bestuur van de stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Centre dat sinds 2014 demissionair is, conform de statuten spoedig te vervangen. Moestadja en Rabin Boeddha (l), voorzitter van de stichting, tevens de waarnemend directeur van het trainingscentrum, hebben tijdens het bezoek een kort onderhoud gehad.

2 REACTIES

 1. Kijk hem staan. Nog zo’n zelfklever. Van zijn WikiPedia profiel:
  Soewarto Moestadja (Peperpot, 30 november 1949) is een Surinaams politicus van Javaanse afkomst. Hij komt uit een gezin van twaalf kinderen, van wie hij de oudste is.

  Wat heeft deze man in godsnaam nog aan veerkracht en doortastendheid te bieden in de 21ste eeuw? Ik durf te wedden dat hij nog nooit een email heeft verstuurd en daar ook nog trots op is. 67 jaar oud en nog steeds niet uit functie getreden. Alle Surinaamse politici van boven de 60 jaar horen vervangen te worden, maar helaas zijn deze dinosauriers zijn stuk voor stuk van plan in het zadel te sterven.


  Maak melding

 2. @Morenito,

  Dat heb je goed verwoord. Het zijn deze mastodonten die Suriname gegijzeld houden. De surinaamse politiek moet snel een verandering ondergaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.