Zangeres Rochelle neemt clip op in Suriname

5

Vandaag brengt de Surinaams-Nederlandse zangeres Rochelle haar nieuwe single ‘All Night Long’ uit. De bijbehorende videoclip is heel bijzonder geworden. De 23-jarige zangeres is namelijk speciaal naar Suriname, het geboorteland van haar vader, afgereisd voor de opnames van deze clip.

De in Helmond geboren zangeres Rochelle Perts won in 2011 het vierde seizoen van het programma X Factor. Rochelle werd tijdens de liveshows gecoacht door Eric van Tijn en werd op 10 juni 2011 de winnares met 73% van de stemmen nadat ze samen met de popgroep Adlicious in de finale stond. Ze won een platencontract bij Sony BMG en een Fiat 500.

Na haar overwinning werd een door haar gezongen cover van het nummer No Air van Jordin Sparks uitgebracht. Zowel deze als het nummer Strong – dat ze gedeeltelijk zelf schreef – behaalde goud. Op 18 juni debuteerde Rochelle in de Nederlandse Single Top 100 op de eerste plaats met No Air en Strong belandde op de zesde plek. In 2013 bracht de zangeres in samenwerking met Yellow Claw een nieuwe video uit voor het nummer Shotgun. Deze clip is al meer dan 74 miljoen keer op Youtube bekeken.

De clip ‘All Night Long’ opgenomen in Suriname:

‘Shotgun’:

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. ja mimi dit wil ik wel even kwijt hoor: is rochelle in nederland opgevoed of in suriname . je kan zien dat ze niets weet over suriname want die hele clip is gewoon zwart gerelateerd. En o ja voor de de mensen die gaan lopen schreeuwen: dit heeft helemaal niets te maken met discriminatie. . KIJk maar het clipje! k weet een ding er wonen verschillende rassen in su met alle kleuren.


  Maak melding

 2. Wat is er mis mt dit clip, Je ziet genoeg Surinaamse videoclip en programma’s waar er haast of geen donkere Su in voorkomen.
  En trouwens de clip is nt zwart gerelateerd maar Surinaams gerelateerd.
  En ja je bent aan ht discrimineren.


  Maak melding

 3. ik zie alleen maar afrikanen in deze clip……dacht dat suriname multiculti was…..en maar klagen dat er in nederland te weinig zwart op tv is …maar de afrkanen doen precies het zelfde in suriname….de pot verwijt de ketel dat het ZWART is…Nu komt de ‘AAP” uit de mouw….hahaha


  Maak melding

 4. Ik had niets faarvan gemerkt hor ik genoot van de beelden en mooi muziek dat gepaart gaat daarmee verder niets ma jullie moeten wel merken dat creolen er in voorkomen wat maakt dat nou uit jullie verstand is eenmaal ingrprint met racisme het maakt nooit uit welke kleur het zijn mensen klaar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.