Parlementariërs Suriname aan het woord bij Natraj TV

11

De Surinaams-Nederlandse zender Natraj TV is deze maand gestart met het uitzenden van het programma ‘Talktime Natraj TV’. Hierin komen Surinaamse parlementariërs aan het woord. Het is volgens de zender voor het eerst in de geschiedenis dat alle parlementariërs op deze manier in een talkshow aan het woord komen.

Programmamaker en presentator Rumi Knoppel (Freedom Vibez) gaat in op actuele onderwerpen en voelt de politieke gasten uitvoerig aan de tand. Daarbij wordt de actuele situatie van de republiek Suriname niet uit het oog verloren. Zo was het thema van de meest recente aflevering ‘Schadeloosstelling parlementariers DNA Suriname’.

Natraj TV is opgericht nadat er in de jaren negentig een behoefte ontstond voor actuele berichtgeving in de media, vooral over Suriname en de diaspora. Het programma Talktime is te zien via het kabelgebied:
Publieke Omroep Amsterdam (Ziggo Cable) digi kan 37, elke Zaterdag van 18.00-19.00 uur
Open Podium Rotterdam (Ziggo Cable) digi kan 32, elke Zondag van 18.30 -19.30 uur

De aflevering van 7 februari is hier bij Open Rotterdam terug te zien.(FOTO: parlementariër G. Rusland met Shanti Prakash van Natraj TV)

Bekijk ook:

11 REACTIES

 1. @DE OPPOSITIE
  Dit is de kans van jullie leven! Niet bang zijn maar je meningen aan de weredl bekend maken zonder enige vrees.Jammer dat er geen programma nog is voor de rechters van Suriname!Zij konden dan onbevreesd hun echte vonissen die ze niet durven uit te spreken, op deze wijze wel aan de wereld bekend maken zonder bang te zijn dat ze zouden verdwijnen de volgende dag. Iedereen houd Suriname in de gaten en de lijder weet dat hij zijn mistake van eerder niet kan herhalen heden! Go for it oppositie..wij willen niet horen ..hoe gaat het met jullie,met ons gaat het goed,,,,,WIJ WILLEN DE REALITEIT HOREN ,zoals gebeurd in Suriname!!


  Maak melding

 2. Ray de echte realiteit wordt iedere dag verkondigd,alleen je bent hardleers net als somo je wil j eigen realiteit horen,want als een staatsgeleerde komt vertellen dat somo weinig kans van slagen had met zijn aktie,en dat zijn advocaat als hij de materie zou beheersen hem dat zou afraden die weg op te gaan,nu moet somo zich afvragen is die man een kundig advocaat of hij is er van op hoogte dat somo over veel geld beschikt aangezien hij zoveel grond de afgelopen jaren geroofd heeft,En somo finaal wil uitkleden,want hij heeft al lang door dat hij met een boeritjie te doen heeft.


  Maak melding

 3. Forummers/Reageerders, Odi odi.

  Wordt het volgende bericht ook uitgezonden via Natraj TV?
  Vonnis zaak terugroepen Sapoen en Chitan beschikbaar.
  Bron: (starnieuws.com)

  Ik ben SAPOEN en SOMO is een ‘OEN’.


  Maak melding

 4. @sjang: onzalig zijn zij die nooit zullen sterven en over de aarde zullen rondzwalken en nooit rust zullen kennen.

  die nooit de eeuwige rust, Amen zullen meemaken.


  Maak melding

 5. Sjang,

  Je lult weer uit je nek of je hebt teveel gesnoven.
  Voor alle duidelijkheid: er is maar 1 Heer en niet meer.
  Sinds je weer op dit forum actief bent, kraam je vanuit Nederland alleen maar onzin uit.
  Kom deze kant eens op om te ervaren, hoe het leven van alle dag hier nu is.
  Ik denk, dat je dan veel wijzer wordt, maar die ballen heb je niet.


  Maak melding

 6. @Dagoebal
  Wij willen niks horen van amnestie en vergiffenis.Wij willen de naakte waarheid horen en niet is ‘alles is goed’ .Wij zijn die spookjes van je baasje moe!


  Maak melding

 7. Ray-tje, jij bent echt een schatje van Santhoki.Begrijp me niet verkeerd. Bij de volgende verkiezing heeft Chan misschien een of hooguit twee zetels.en mag jij hem bewaken. Want dan betekent hij helemaal niets meer. Hij zal Somo misschien weer bedelen om een zetel zoals hij dat nu doet. Baj, niemand wacht op Chan. Hij is gewoon een slappeling. Geef me liever Monorath.


  Maak melding

 8. Ray het probleem bij jou is dat j stil bent blijven staan in de jaren tachtig ,en daar is geen kruid tegen opgewassen,terwijl Suriname bezig is te transformeren naar een nw tijdperk waar wij niet afhankelijk willen zijn van niemand en het geloof in eigen kunnen gestalte krijgt ,er gebeurt zoveel qua ordening van het overheids apparaat het is ongekend in de Su geschiedenis ,Su wordt klaar gestoomd voor de toekomst,en jij wil terug naar goejaba Teng vraag mijzelf af of j de hele dag onder invloed van daroe bent (marienburg rum 90%)time to wake up ray anders wordt j een zielig verbitterd oud ventje


  Maak melding

 9. @oom Ramdat en Dagoebal
  Hahahahaaaaaa..jullie 2 gaan nooit afhankelijk worden van bouta. Jullie zijn AFHANKELIJK van hem. Wij,de rest willen hem hebben waar hij thuis hoort en dat is de gevangenis. Wees jullie 2 bij dat hij geen familie lid van jullie kapot heeft geschoten en jullie 2 te broko baka heeft uitgenodigd om jullie niks anders dan de leugen te vertellen.
  Hoe lang nog gaan jullie achter deze crimineel blijven aalopen ,36 jaaar is meer dan genoeg . Het is tijd voor een verandering en als het een Somo kost om de strijd te winnen dan maar Somo. Hij vraagt tenminste niet om amnestie noch smeekt hij om vergiffenis. Jullie 2 moeten aan het idee gaan wennen dat ook jullie baasje een verval datum heeft .Ik wil jullie 2 niet huilend van verdriet om een crimineel in LPI zien belanden .
  Wij willen af van je hallucinerende en krankzinnige bouta..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.