DJ Chuckie tekent contract met Sony/ATV Music Publishing

11

Muziekuitgeverij Sony/ATV Music Publishing en de wereldberoemde Surinaams-Nederlandse DJ Chuckie zijn afgelopen week een overeenkomst aangegaan. Het contract werd in het kantoor van het publishingbedrijf in Amsterdam getekend. “We zijn verheugd om Chuckie te mogen verwelkomen”, zegt managing director Niels Walboomers in een verklaring. “Hij is een unieke en hardwerkende artiest die ook oog heeft voor nieuw talent. We kijken uit een samen met hem te samen en vele succesvol projecten te mogen vieren.”

Chuckie (Clyde Narain) groeide op in Suriname en werd door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Toen één van zijn vrienden dj werd, begon zijn interesse voor dit vak. Vanaf zijn dertiende begon hij thuis te experimenteren met het remixen. Langzaamaan bouwde hij zijn eigen platencollectie op. Eerst draaide hij op feesten en partijen van zijn vrienden en familie.

Tegenwoordig behoort hij tot de top van wereld. Op zijn toerprogramma staan voor 12 en 13 februari optredens in Chili. “Het is erg spannend om met een partner samen te werken die begrijpt wat je met je muziek wilt bereiken”, vult Chuckie aan. “Ik kijk ernaar uit om met Niels en zijn team samen te werken.”

Bekijk ook:

11 REACTIES

 1. Wereldberoemd? Hij staat niet eens in de internationale DJ-top-50. Kom op! Als je een willekeurige Amerikaan vraagt of hij DJ Chuckie kent, kijkt hij je aan alsof hij water ziet branden.


  Maak melding

 2. @stille,

  Waarom ik bespeur een enige stinkende geur van jaloezie. Wees gewoon blij voor hem!!!. Dat zou je sieren als mens. Enne voor jou info. Heel veel dj’s kennen hem en respecteren hem doe je onderzoeken goed en kraam alsjeblieft geen onzin uit!!

  @ Dj Chuckie alleen maar probs !!!!! Keep up the good work!!!


  Maak melding

 3. @ Bella,

  Dat jij hem kent, wil niet zeggen dat de rest van de wereld hem moet kennen! Ik hou alleen niet van die Surinaamse grootdoenerij. Je bent disk-jockey en misschien heb je de competenties wel, maar wereldberoemd? Kom op. Ik ben niet jaloers hoor. Ik weet dat veel DJ’s nauwelijks schooling hebben gehad. En als je niets kunt, kan je altijd nog DJ worden. Dat heeft de praktijk wel uitgewezen.


  Maak melding

 4. Wie is dj Chuckie ,wat betekent hij voor Suriname?Wat zijn zijn helden daden voor Suriname?Waarom moeten wij jaloers zijn op de chuckie die niks voor Suriname betekent?
  @Bella


  Maak melding

 5. Stille, stille, stille toch. De domheid en bekrompenheid van jouw reactie. Druipt er vanaf. Pfff Ten eerste wereldberoemd betekent niet dat iedereen in de wereld je kent hoor. Alleen peuters denken dat :p hahaha
  ==
  Wereldberoemd betekent dat je over de hele wereld bekend bent en dat is deze beste man. Ten tweede In een vorige artikel van eind 2015 las ik nog: Op de internationale DJ Top 100 lijst staat hij op nummer 77.

  “Er zijn miljoenen DJ’s op de wereld om bij de beste 100 te horen is mooi”, reageert de in Suriname geboren Chuckie. De Dj Top 100 lijst wordt elk jaar samengesteld door het blad DJ MAG van Engeland.

  Dus als je wil meepraten komt met goede argumenten want je schrijft (weer) een hoop ka! kusje x


  Maak melding

 6. @stille en ray. Erg jammer hoor zoveel negativiteit rondom Dj chuckie en de mensen die hem wel kennen en gunnen. Maar ja jullie kunnen het ook niet helpen dat je een hersenkwab heb van een olienootje en misschien helpt het ook om onder je steen vandaan te komen . Vergeet niet Dj chuckie is een surinamer en zet Suriname met zijn positiviteit wel op de kaart.


  Maak melding

Comments are closed.