Uitvaartplechtigheid Max Nijman te volgen in Nederland

18

Vandaag wordt de onlangs overleden populaire zanger Max Nijman begraven in zijn geboorteland Suriname. De uitvaartplechtigheid is te volgen in Nederland via het TV kanaal RTV7. Dat maakte de zender bekend. Nijman wordt vanmiddag met staatseer begraven op de begraafplaats Hodie Mihi, Cras Tibi aan de dokter Sophie Redmondstraat in Suriname.

Gisteravond konden mensen in Nederland ook al kijken naar de live uitzending ‘Ode aan Max Nijman’, een singi neti(FOTO) welke gisteravond vanuit het KKF gebouw in Paramaribo werd uitgezonden op de lokale zenders ATV, STVS en SRS en RTV7:

Volgens RTV7 is de uitzending vanavond te zien vanaf 19.30u Nederlandse tijd op de kanalen 71 (bij KPN) en 75 bij Ziggo.

12631376_10153393555032883_3131275170477116522_n

Bekijk ook:

18 REACTIES

 1. Max Nijman is ook erg bekend in Curacao met zijn mooie liederen in het sranang tongo, wij zullen hem missen, maar de schat die hij voor ons heeft achter gelaten kunnen wij altijd beluisteren. Max rust zacht, de engelen wachten nu op u met u mooie liederen en stem. We love you Max Nijman.Aan de familie van Max Nijman wens ik jullie allemaal heel veel kracht, liefde, en vergeet niet Max zal altijd bij ons zijn.
  Heel veel liefde toegewenst.

  Familie Damberg Curacao


  Maak melding

 2. Met alle respect voor de familie.

  van der San, een van de adviseur van het kabinet van Bouterse heeft al aangegeven de familie te ondersteunen.

  Als Max in Nederland begraven zou worden betekent dit dat Bouterse alle kosten op zich moet nemen, inclusief de tickets die betaald zijn. Hij wilde graag een staatsbegrafenis voor Max.

  Het is wachten wat alles gaat kosten en wie voor dit moet komen opdraaien. Ik hoop op transparantie zodat de familie hiermee geen last krijgt.


  Maak melding

 3. Met heel veel pijn in mijn hart. Moet ik nu afscheid nemen van een waarde broeder Max Nijman. Uw muziek gaf ons inspiratie in onze dagelijkse problemen.
  Vaarwel broeder.


  Maak melding

 4. jullie die reacties geven, julliie kunnen geen nederlands tijpen. Ik versta geen bal, waar over jullie srchijven/tijpen. Schrijf/ tijp nederlands en leesbaar.


  Maak melding

 5. Max heeft meer dan 50 jaar in Nederland gewoond.
  Is daar gestorven.
  Het gesleep met zijn lichaam slaat nergens op.
  Max draaide vroeger filmpjes in het Beatrix theater in Moengo.
  Daar ken ik hem van.
  Geen praatjes en geen flauwekul.
  Voor Bouterse is hij optijd gevlucht.
  Bouterse schaam je.

  En nog wat.
  Het was de blanke staf van Moengo die hem hielp met zijn carrière . Zij bezorgden hem werk. Vandaar ook zijn werk als operator.


  Maak melding

 6. Ja gek he, zijn dochter en kleinkinderen zijn Allen in Nederland geboren en blijven er wonen. Wellicht de open deur. Waren er ook foto’s zonder desie?


  Maak melding

 7. Roy, lees jouw eigen reactie eens goed na. Vraag je dan af of jouw kritiek op anderen terecht is. Jouw Nederlands stelt ook niet veel voor.


  Maak melding

 8. @ Roy.

  Verbeter de wereld begin bij je zelf !

  @ Tante Bep.

  Wijlen Max Nijman heeft niet zo lang in Nederland gewoond.
  Ik denk zo rond 40-42 jaar, alhoewel het maakt geen …. uit !
  Moge zijn ziel in vrede rusten .

  Jacko.


  Maak melding

 9. Max heeft vanaf 1968 in Nederland gewoond. Toen hij vertrok kwam ik in aanmerking van zijn woning te Moengo bernarddorp vierde straat.
  In dezelde straat staat of stond zijn ouderlijke woning.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.