Samenwerking CCS en Amerikaanse ambassade

7

De ambassadeur in Suriname, Edwin R. Nolan (l), en voorzitter Nadia Becker van het bestuur van het Cultureel Centrum van Suriname (r), hebben dinsdag een intentieverklaring ondertekend ter verlenging van een bestaande samenwerking. Hierdoor is de huisvesting van de American Corner Paramaribo in het centrum, tot eind 2017 gegarandeerd.

Bekijk ook:

7 REACTIES

 1. @ Morenito,

  Vanuit het CCS? Die Amerikanen hebben wel andere plaatsen om this little tin pot dictator in de gaten te houden! Recht onder zijn neus, en hij weet er niets van!


  Maak melding

 2. Stille
  Hij doet wat iedere carrière diplomaat volgens de Amerikaanse grondwet hoort te doen. Zich inspannen om cultuur, commercie, bilaterale samenwerking, politieke en andere zaken waaronder ook feestjes met de VS te bevorderen. Ze noemen het beleid projecting American soft power.

  En idd hij heeft geen idee met hoeveel info de NSA hun diplomaten over de wereld inlicht. Als ze Agela Merkels mobiel kunnen afluisteren wat is dan die van de Surinaamse president voor moeite?


  Maak melding

 3. The Surinam Culture in three bullits: ( use google translate):

  1. Sociale cultuur: Zoveel mogelijk Grond jatten
  2. Politieke cultuur: Familieleden inzetten als top adviseurs
  3. Arbeids cultuur: Soliciteren; strafblad = CV.


  Maak melding

 4. @Ronald,

  de amerikanen hebben genoeg van zulke figuren in hun achter tuin en het moet een keertje ophouden, trouwens edmunt muntslag is behoorlijk aan het lullen om zijn kont te redden.

  A mang ka!


  Maak melding

 5. De amerikanen wisten bliksemsgoed wie de volgende president zou zijn. En heel preventief en goedkoop hebben ze hem erin laten trappen en voor altijd geelimineerd. En mijn geliefde CCS kan dat extra geld goed gebruiken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.