zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit Suriname"SLM tevreden met 'nieuwe' A340-313 Airbus"

“SLM tevreden met ‘nieuwe’ A340-313 Airbus”

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 jan – “De ‘nieuwe’ SLM Airbus A340 is nu precies een maand in operatie en de SLM is zeer tevreden met haar operationele performance en de vele positieve feedback van het reizend publiek”. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Daarin staat ook vermeld dat de SLM directie en haar personeel volledig achter het besluit staan m.b.t. tot het leasen van de A340-313 voor een periode van vier jaar.

“De stoelen in de businessclass stellen passagiers in de gelegenheid bijna geheel languit te kunnen liggen tijdens de vlucht (zgn sleepers) en zijn voorzien van een personal Inflight Entertainment (IFE) systeem. De stoelen in de economy class zijn zeer comfortabel en het IFE systeem in de economy class is gebaseerd op het cinema systeem” meldt de Public Relations afdeling van het bedrijf.

Met betrekking tot het onboard entertainment systeem meldt de SLM dat zij werkt aan het toepassen van een modern systeem waarbij passagiers op hun eigen smart telefoon, tablet of laptop entertainment kunnen streamen. “De passagier reist in een comfortabel en veilig passagiersvliegtuig en mag rekenen op de bekende gastvrijheid van het cabine personeel en de alom geroemde overheerlijke maaltijden aan boord. De SLM zal met de A340 haar product blijven verbeteren en zich blijven inzetten om alle passagiers steeds een kwalitatief goede service te blijven aanbieden” aldus Surinam Airways.

opening
Fernandes Express
BODO Party

30 REACTIES
 1. Wat een gelul. We zijn terug bij af in palulu had de zgn economie klasse reiziger een eigen flyentertainment system. Nu weer een grote televisie. We gaan weer naar de jaren 80. Foei slm, heeft Ewald H het geld voor de flyentertainment system in TROPICANA casino vergokt.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 2. Jammer dat het Zika virus dat verspreid wordt door een smerige muskiet en de even smerige verspreider van het ‘a no mi’ virus de afgelopen weken zoveel antireclame maakten voor de SLM.


  Maak melding
 3. Die films die ze aanbieden en muziekprogramma’s zijn niks. Allemaal oud materiaal. Dan kun je beter je eigen DVD-films meenemen als je toch gebruik gaat maken van je laptop. Alleen moeten ze dan wel een standaard maken om je laptop fatsoenlijk op kwijt te kunnen en van stroom te voorzien.


  Maak melding
 4. Ok , ben benieuwd hoeveel vrienden kennissen en vooral fam hiervan gebruik zullen maken. Zou ze nu eindelijk een beetje winst gaan maken. Ik ben benieuwd Baja!


  Maak melding
 5. Wat een lariekoek.

  Dit is echt iets proberen goed te lullen. Dat streamen vind ik zo een goedkoop idee. Niet iedere passagier heeft een smartphone of tablet en daarbij moet de apparatuur aan bepaalde eisen voldoen. Plus hoe ga je opladen>
  De SLM heeft gewoon erge steken laten vallen.

  Ik begrijp dat de nieuwe directie niet anders kan want geld voor een oplossing is er niet.


  Maak melding
 6. Vorige week werd het toestel van de SLM door de media door het slijk gehaald. Ik vraag me daarom af uit welke bronnen de leugens afkomstig zijn en waarom heeft men zonder verificatie deze gemene leugens gepubliceerd? Ik vind de media zeer onbetrouwbaar. Als ze niet voor je zijn, dan zijn ze zwaar tegen jou vooal als er een NDP regering in Suriname aan de macht is. Ik hoop dat de webmaster (de censor) dit bericht ongemoeid laat. Het is me opgevallen dat wie voor de regering Bouterse is, door de webmaster zwaar wordt gestraft.


  Maak melding
 7. RobG

  In december ontsloeg de President de top van SLM vanwege fouten bij de aankoop (lease/ huur) van dit toestel.
  Nu zitter de vrienden van de President in de top en is het Toestel plotseling ok, prima.

  Hoe schizofreen is de top van Suriname geworden.

  By The Way. Voor vluchten van 8 uur en meer mag een consument die hoge prijzen moet betalen (AMS-PAR-AMS = een geheel begrijpelijk een dure route) best een goed actueel entertainment systeem verwachten dat regelmatig geactualiseerd wordt. Het hoeft niet op het niveau van Emirates of Ethidad of Singapore Airlines te zijn maar ook niet dat het versleten programma;s bevat.


  Maak melding
 8. Bouterse is echt ziek, eerst mensen ontslaan, omdat zij een nieuwe vliegtuig hebben aangeschaft en nu is men heel erg blij met de nieuwe aankoop.

  Ik ben benieuwd wat Limbo, de pers van Bouterse hierover te zeggen heeft.
  Ik zorg ervoor de SLM even te vermijden.


  Maak melding
 9. Insuline gebruikers als diabetes,opgepast want met dit
  toestel kan je je insuline niet kwijt,helaas geen koeling.
  Voor een 8-9 uur durend vliegreis is dit een pre.
  Maaltijd is prima,personeel is wel onvriendelijk.
  Voor de rest is dit toestel echt een verbetering,vergelijken
  dan de Portugese.


  Maak melding
 10. RobG, niet de media hebben het toestel afgekraakt, maar de belangrijkste NDPer, zijne excellentie Desire Delano Bouterse. Hij vond het toestel zo slecht dat de directie van de SLM meteen eruit mocht vliegen. Hadden de media deze weldoordachte, daadkrachtige beslissingen van zijne excellentie president Desire Delano Bouterse dan niet moeten publiceren?


  Maak melding
 11. Inderdaad een mooi toestel. Maar als passagier is het zeer ongepast en onverteerbaar wanneer bij aankomst op Zanderij dit vliegtuig wordt geclaimd door bouterse die bezoeken aflegd bij duistere vrienden.
  Sta je daar dan met extra kosten voor de terugreis naar de stad.


  Maak melding
 12. Henkes enn Jojo, ge bent van de oppositie en gij zijt totaal verwikkeld in een elkaar versterkende spiraal van negativiteit over de regering.Dat noem ik ook de grillen van de menselijke geest die zich bij jullie openbaart. De werkelijkheid gaat aan jullie voorbij.

  De vooringenomen standpunten die men in jouw kamp inneemt verkleuren bewust en onbewust de oordeelsvorming over de Surinaamse politiek. Wat in de pers werd geschreven over de kritieken over het toestel was een grove leugen uit de kokers van journalisten uit jouw kamp. De mensen die bij de SLM uit hun functie werden ontheven zijn om andere redenen ontheven en niet om falend beleid.


  Maak melding
 13. Hallo SLM-directie houden jullie toch op. Geen zand in de ogen van de mensen strooien. Jullie hebben het alleen maar over positieve feedback. Het vliegtuig voldoet niet aan de huidige eisen die een passagier stelt. Ik heb er onlangs zelf mee gevlogen. Het geluidssysteem is echt slecht (0,0). Je hoort helemaal niet wat er om geroepen wordt. Het IFE systeem voldoet evenmin niet aan de eisen. Je wordt als passagier helemaal niet geïnformeerd over de vliegroute, etc. etc. Het scherm hangt te ver weg. Het eten was matig.

  SLM let op: de klant is koning. En de Surinamers worden steeds mondiger. Ik ga in het vervolg met KLM.


  Maak melding
 14. RobG “De mensen die bij de SLM uit hun functie werden ontheven zijn om andere redenen ontheven en niet om falend beleid”

  Dus ontslagen om prima beleid?

  Snap jij jezelf nog wel, Paarse Aarslikker?


  Maak melding
 15. Ik vlieg niet meer met slm sindsdien ze een gehuurde euro atlantic met een waakvlam Door hebben laten vliegen, stel je even voor slm islam defect zonder te melden staat zo een toestel en je moet daarin vliegen, geen keus!!
  Neem ik geen kans fly KLM! !!


  Maak melding
 16. RobG, welke reden gaf Bouterse dan wel om de zoon van Derby te ontslaan als directeur van SLM, als ik me niet vergis zei Bouterse letterlijk dat die oen een afgedankt vliegtuig uit de woestijn had gekocht (let op, gekocht en niet geleased).

  Zie Starnieuws van 28 december 2015.


  Maak melding
 17. @
  Beidi
  Aloha… Weer zo,n iemand als Beidi die zeker labiel is met z,n onzin te lullen over de Islam. Waarover heeft hij nou???.Hier gaat toch over de affaire SLM. Che.


  Maak melding
 18. RobG.

  De mensen die pro Bouterse zijn op dit forum, ik noem ze niet bij naam, maar we kennen ze allemaal, gebruiken dit forum alleen om te schelden.
  Ze reageren niet inhoudelijk op artikelen op de Wtk, maar alleen op wat iemand vindt van een bepaald bericht.
  Het is heel terecht, dat de mensen geen of minder toegang meer hebben tot dit forum.
  Jij bent een van de weinige Bouta-aanhangers op dit forum, die inhoudelijk reageert op wat de Wtk te melden heeft.
  Hoewel ik het meestal met je oneens ben, krijg je van mij absoluut de credits, dat je met jou wel in discussie kunt gaan.
  Tenslotte wil ik je zeggen, dat ook lang niet alle postings van mij worden geplaatst.


  Maak melding
 19. Aaaaaw Cochise & RobG wat cool! Dit is coöperatie. We hebben onze eigen belangen en prioriteiteten maar dat betekent niet dat we geen concessies aan elkaar kunnen doen
  in het algemeen belang. Samenwerking met een gezamenlijk doel – en een ieder zijn specialiteit – is wat dit spectaculair land naar grote hoogten kan duwen.


  Maak melding
 20. Volgens een persbericht van de SLM wordt vermeld “dat de SLM directie en haar personeel volledig achter het besluit staan m.b.t. tot het leasen van de A340-313”

  O ja ! waarom moest de vorige directie vertrekken ? En nu is het vliegtuig wel ok. Die hadden volgens desie b. toch erg geblunderd. En het cabinepersoneel is helemaal niet blij met dit minder comfortabele toestel. Immers hun comfort is ook minder op geworden. Daarom dat ze er ook vaak sjagerijnig bij lopen. Maar in haar hoogmoed en leugenachtigheid tbv een positieve pr-campagne praat de SLM directie ongevraagd namens het cabinepersoneel.

  Bah. Dat heb je met incompetente leugenaars die zich laten gebruiken voor wat geld en een directie functie waar ze geen kaas van hebben gegeten.


  Maak melding
 21. De slm directie zit te kwaken over hoe geweldig de stoelen in de businessclass zijn en dat er een IFE entertaintment system aanwezig is. Dus iedereen zijn eigen tv scherm.
  Maar het overgrote deel van de mensen vliegt 2e klas. Moeten ze met hun prehistorische entertainment system (1 scherm per tig stoelen) en minder beenruimte meteen gaan ejaculeren als ze vernemen hoe geweldig het in de eerste klas is?

  “De SLM zegt dat zij werkt aan het toepassen van een modern systeem waarbij passagiers op hun eigen smart telefoon, tablet of laptop entertainment kunnen streamen.”
  Ja ja neem je eigen scherm maar mee om aan boord heel oude troep te gaan bekijken.
  Mensen dit is tijd rekken. Geloof het maar. Deze belofte komt nooit van de grond.
  Daarvoor moeten ze fast-wifi aan boord installeren. Gaat niet gebeuren. Het geld is op. Maar passagiers betalen gewoon het volle bedrag.
  Als je het monopolie hebt dan pluk je, je klanten kaal. Zo werkt dat tegenwoordig.
  SLM voor straf vliegen mijn familie, kennis sen en ik voortaan KLM.


  Maak melding
 22. Beste RobG

  De president heeft de directie op zij gezet omdat ze geblunderd hadden met de aanschaf van het nieuwe vliegtuig. Dat is verklaard.
  Nu gaat u het weer omdraaien. U draait harder dan een draaitol.


  Maak melding
 23. De persoon die deze informatie heeft gegeven liegt gewoon weg. Ten eerste is het vliegtuig een miskoop, ten tweede is het vliegtuig niet comfortabel. Er is minder ruimte in dan het vorige vliegtuig. Ten derde is het in slechtere staat dan het vorige vliegtuig. Gaan jullie onderzoeken van welke maatschappij het vliegtuig komt dan zal je begrijpen waarom het zo beknopt is.
  En de SLM is helemaal niet tevreden met haar operationele performance, als t ware weten ze niet wat ze doen. Het bedrijf heeft zogenaamde “professionals” die slechts basis kennis hebben van de luchtvaart industrie of helemaal niet. Waarom denken jullie dat er steeds weer fouten worden gemaakt????
  Een directeur die geen specialisatie heeft in luchtvaart kan onmogelijk het bedrijf sturen, want hij zal alle rapporten van lager management accepteren omdat hij geen weet heeft van technische termen, dus alle leugens kunnen aan hem verkocht worden zonder dat hij weet dat het bedrijf ten onder gaat.
  Ze weten niet eens dat je een markt onderzoek moet doen voordat je een vliegtuig leased. Wat willen mijn passagiers? Zijn het Chinese passagiers die kleiner van gestalte zijn en allemaal kunnen passen in zo een beknopte configuratie? Hoe lang moeten de passagiers met hun knieën tegen de stoel aan zitten? Is een oud IFE systeem genoeg om mijn passagiers te entertainen voor negen uren plus?
  Alleen maar nonsense met dit bedrijf, alleen maar grapjassen die zich voordoen als professionals. Natuurlijk zijn er sommigen die t beste voor hebben met het bedrijf, maar hun handen zijn gebonden.
  Ten slotte weet ik dat het iets geweldigs is voor Suriname om vier vliegtuigen te hebben. Heel veel Surinamers zijn nog nooit in een vliegtuig geweest, dus is het voor velen geweldig. Begrijpelijk.Maar het is niet zo geweldig meer wanneer deze vliegtuigen (die geen inkomsten brengen in de staatskas worden onderhouden door dezelfde arme belasting betalers die nooit het geld zullen kunnen opbrengen om een vliegticket te kopen van de SLM. Want elke maand worden deze vliegtuigen voor duizenden dollars onderhouden, maar er is geen geld. Dus lieverds, het is jammer, maar de Surinaamse bevolking staat elke dag vroeg op om naar het werk te gaan om zo belasting te betalen om de SLM te onderhouden. Maar voor het zelfde geld kunnen die belasting gelden gebruikt worden om de hoge prijzen in de winkel en de medischezorg te drukken. Maar ja dan zien we weer wat de prioriteitvan de regering is: SLM.
  Ik weet dat een vliegtuig zo een geweldig ding is voor Surinamers, maar zullen we sterven om een non-profit vliegmaatschappij ( voor 50 jaar) in leven te houden? K’ba nana spotoe hor.
  Laten we hulp zoeken van een andere maatschappij die vluchten voor ons kan uitvoeren, gebruik makende van onze faciliteiten en dan betalen ze ons daarvoor. Maar nee, we zijn zo trots en te groot om toe te geven dat we het bedrijf niet aan kunnen.


  Maak melding
 24. Hier een inside blunder van de vorige directeur: De SLM had een onderhoudscontract bij de KLM. In december 2015 heeft de directeur van de SLM de zaak abrupt gestopt en overgestapt naar Lufhansa, terwijl er een opzegtermijn van 2 maanden in acht moet worden genomen. Voor die 2 maanden moet de SLM een paar ton betalen aan de KLM. Ze hadden het geld kunnen besparen door het op tijd op te zeggen. Zo wordt geld van de belastingbetaler over de balk gegooid. Dit is mismanagement van de hoogste orde.


  Maak melding
 25. Je hebt gelijk. EIGENLIJK betaal je zo duur dan horen ze alles bij te houden ik vindt persoonlijk voor kids eigen tv echt handig zijn ze afgeleid en is de vlucht gezellig. Maar slm neemt een toestel met degradatie in comfort is toch ezel werk


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES