Facelift Dienstencentrum Diakonessenhuis

3

Minister Patrick Pengel van Volksgezondheid nam gisteren een kijkje in het uitgebreid Multifunctionele Dienstencentrum (MFDC) van het Diakonessenhuis in Suriname. Het centrum heeft een t ondergaan en is uitgebreid. De officiele heropening was donderdag. De instelling is vast van plan haar bedrijfsvoering onverkort voort te zetten, ondanks de slechte financieel economische situatie waarin het land verkeert.

Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Ah,kijk, straks komt bouta een kijkje nemen en eist alle crediet van face-lift op.Alle mooi-mooi gaat dan naar hem en degenen die ervoor hebben gezorgd hebben het nakijken.Realiteit heeft mij dat geleerd.


    Maak melding

  2. Ronald
    Een likje verf, een gips wandje en kijk nou! Alle bedden hebben een flatscreen TeeVee! En de dokter kijkt naar een verpleegster zo van; waarom sta je daar ons foto moment te bederven? scheer je weg!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.