Nieuwe ambassadeur van India in Suriname

12

Satendar Kumar, de nieuwe ambassadeur van India in Suriname, heeft afgelopen week een kennismakingsontmoeting gehad met de lokale pers. Hij koestert de bilaterale relatie tussen Suriname en zijn land. Kumar zegt dat de warme banden een goede basis vormen voor ontwikkelingen op het gebied van cultuur en onderwijs. Hij wil zich de komende periode onder meer inzetten voor het beschikbaar stellen van studiebeurzen in India voor Surinamers. Kumar volgt Subashini Murugesan die in december terugkeerde naar India.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. Is het niet ironisch? India en China twee ontvangers van miljarden aan westerse ontwikkelingshulp schenken allerlei basale (hulp) goederen aan Suriname dat als een kreupele bedelaar zijn handjes ophoud. Wat een vertoning. Dat allemaal voor een gegarandeerde slaafse stem in de VN.

 2. Ik wenste dat PREET BHARARA de ambassadeur was.
  Hij zou pappie bouta naar zijn juiste plaats doorsturen en dat is ALCATRAZ!!

 3. @Ray
  Ik neem aan dat je weet dat Preetinder Singh een Indiase – Amerikaan is. Zomaar wat roepen is behoorlijk onzinnig.

 4. @Gwabe
  Groot gelijk kerel. ZA, Nigeria, Kenya en Ghana hebben Suriname veel meer te bieden dan China.

 5. Wat gaat deze amabassadeur doen tegen de massale kerstening van de hindostanen en tegen de low self esteem van de hindostanen?

 6. @Morenito
  Laat me je 1 ding vertellen.
  Preet baharara is Indier ,geboren in India en genaturaliseerd als Amerikaan.
  Dombo,lees goed wat ik geshreven heb en daarna pas je zinloze commentaar geven ,okay?!
  Ik wenste …..ik wenste dat preet Bharara de ambassadeur was…er staat niet geschreven dat Preet bharara de ambassadeur moet zijn!!
  Morenito jij bent gewoon een grote dwaas hier,uilskuiken!

 7. @Ronald

  Kijk,netzo een idioot als Morenito deze Ronald.
  ga jij en Morenito eerst leren te werken als de hindostanen.Ga de handen niet omhoog houden en hopen op smartegeld jullie lowlife paarse imbecielen!!De hindostanen ,javanen en chinezen die hebben traliewerk voor hun ramen en deuren.,moet ik dan ook nog zeggen voor welke groep ze zich moeten beschermen?!

 8. Ray,

  Hard werken is voor ezels, beasts of burden.
  Zijn hindostanen ezels? Is dat wat jij zegt?
  Slim en efficient werken, daar moet je het over hebben. Dat kunnen blanken en chinezen veel beter dan de ploeterende hindostanen.

 9. @Ronald
  Laten wij mekaar niet voor de gek houden.Werken is voor iedereen maar niet iedereen die het zo ziet Nu,de chinezen ,de blanken die ploeteren even hard netals de hindostanen. Werken en ploeteren is geen taboe voor deze mensen,.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.