woensdag, april 24, 2024
HomeFotoNieuwjaarsreceptie Nederlandse ambassade Suriname

Nieuwjaarsreceptie Nederlandse ambassade Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Ambassadeur Ernst Noorman van het Koninkrijk der Nederlanden (l) heft vrijdagavond jl. het glas met de Surinaamse ministers Patrick Pengel (Volksgezondheid), Sieglien Burleson (Handel en Industrie) en Niermala Badrising (Buitenlandse Zaken), tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse ambassade. Noorman zei tijdens een toespraak waarin hij terugblikte op 2015 en vooruit keek op 2016 dat het duidelijk is dat Suriname het economisch gezien zwaar te verduren krijgt. Hij verwacht evenwel dat alle zeilen zullen worden bijgezet om deze periode te overleven. De onderlinge samenwerking tussen Suriname en Nederland blijft actueel en Noorman ziet uit naar samenwerken op gebieden die voor beide landen relevant zijn.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. t Is gratis vandaar de drukte. Aanwezig zijn ook (schaamteloze) surinaamse functionarissen met hun ziel onder de arm die medeverantwoordelijk zijn voor de groeiende binnenlandse vuilnisbelt.


    Maak melding
  2. Waar is debiel bouterse nergens te bekennen, zeker een jungjarie loesbere aibaja zijn er geen goeie maag darm artsen in suriname!

    Amerika en nederland hebben top artsen hoor.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES