Makers film ‘Tuintje in mijn Hart’ op verkenning in Suriname

4

De voorbereidingen van de bioscoopfilm Tuintje in mijn Hart zijn in volle gang. Sinds een week is de art director en locatiescout Ruben Schwartz, door heel Suriname aan het zoeken naar geschikte filmlocaties voor de opnames van de romantische multiculturele comedy ‘Tuintje in mijn Hart’. De opnames vinden plaats in maart en april van dit jaar.

Dinsdag arriveert de gedelegeerd producent Bernard Tulp in Paramaribo. Hij zal een week door Suriname rondreizen en de nodige voorbereidingen treffen voor de opnames. Beide heren hebben eerder samengewerkt aan de zeer succesvolle Nederlands bioscoophits ‘Michiel de Ruyter’, ‘Toscaanse Bruiloft’ en ‘Verliefd op Ibiza’. Hun laatste bioscoopfilm ‘Sneekweek’ waar de mannen aan hebben gewerkt gaat maandag 18 januari op spectaculaire wijze in première in Amsterdam.

De werktitel van de speelfilm is “Tuintje in mijn Hart”. De familiekomedie speelt zich af in de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw. Centraal staat het onderwerp cultuur. Want wanneer voel je je een echte Surinamer en wanneer mag je jezelf Nederlander noemen? In deze SuriCom proberen de makers het antwoord te achterhalen.

Productie: De productiemaatschappij in Nederland is Farmhouse Film & TV BV. Tuintje in mijn Hart is een productie van Klaas de Jong en Bernard Tulp. Het scenario is geschreven door Lars Boom. De regie is in handen van Marc Waltman, die met Tuintje in mijn Hart, zijn lange speelfilmdebuut maakt.

Bekijk ook:

4 REACTIES

 1. Een film, vernoemd naar de hit van een artiest die openlijk aanhanger is van een massamoordenaar en deze zelfs publiekelijk steunt?

  Dat alleen al is een reden om deze film te boycotten.


  Maak melding

 2. @oprechtheid

  Kunnen beroeps-boe-roepers Zunder en Quincy zich hier niet beter druk om maken?

  Laten ze de titelsong in ieder geval herschrijven…

  “Ik heb een lijkje in mijn fort, maar alleeeeeeen voor jou, alllleeeeen voor jou!”


  Maak melding

 3. Ik heb een lijkje in mijn fort maar alleen voor jou. (Mi Dede)
  In mijn fort alleen voor jou
  (Mi blaka dede)
  Voor jou
  Mi wati dede yeah
  Voor jou yeahee.

  Ik kan niet zonder geweld misschien jij wel yeaah
  Soso yu mooi steng mek her dey mi bel woohoo

  yu mooi steng yu mooi ay
  dede teygi mi sa ye tay
  yu mooi steng yu mooi ay
  dede san ye tay

  Ik heb een lijkje in mijn hart maar alleen voor jou.
  (Mi Dede)
  In mijn fort alleen voor jou
  (Mi blaka dede) yeah
  Voor jou
  Mi weti dede woohoo
  Voor jou yeahee.

  Coca sa mek yu gro
  Moni sa meku yu blo
  Mooi uma yu na wan dede fu gadohoooo
  Coca sa mek yu gro
  Moni sa meku yu blo
  Mooi srananman yu na wan dede fu gadohoooo

  Ik heb een lijkje in mijn hart maar alleen voor jou. (Mi Dede)
  In mijn fort alleen voor jou
  (Mi blaka dede) yeah
  Voor jou
  Mi Dede(dede, dede)
  Voor jou yeahee.

  Wan dede gro nanga ten na wan fasi fa ye orgi eng mi fu di me sab yu na wan dede mek tedi me e singi gi yu
  Ma fu deng sab yu na wan dede mek tide mi e singi gi yu.
  Ma fu denk sab yu na wan dede mek tede mi e singi gi yu yu

  Ik heb een lijkje in mijn fort maar alleen voor jou
  (mi dede)
  In mijn fort alleen voor jou
  (mi blaka dede)
  Voor jou
  mi weti dede
  voor jou  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.