Nieuwe ambassadeur VS in Suriname

9

Edwin R. Nolan, de nieuwe Amerikaanse ambassadeur in Suriname, hoopt op voortzetting van de nauwe band tussen de twee landen, en wil zich zelfs inzetten voor verbreding van de samenwerking. Nolan heeft maandag zijn geloofsbrieven aangeboden aan president Desiré Bouterse. Hij volgt Jay Anania op die vorig jaar vertrok.Nieuwe-amba-vs-2

Bekijk ook:

9 REACTIES

 1. ijook,wij hopen ookop een nauwere samewerking met deamerikanen want zij alleen kunnen ons bevrijden van de crimineel bouta.Trouwens zoonlief Dino is al veilig opgeborgen nu nog Pappie.
  Surinamers den alle moeite voor een minister of ambassaseurs post en tijd om crimielen op tepakken hebben ze niet.Ze werekn juist voor een cimineel.


  Maak melding

 2. Door te slijmen met de nieuwe ambassadeur denkt hij dat dinootje eerder vrij komt maar forget it met Preet barara kun je niet sjoemelen debiel bouterde.


  Maak melding

 3. Wij ook,wij hopen ook op een nauwere samewerking met de amerikanen want zij alleen kunnen ons bevrijden van de crimineel bouta.Trouwens zoonlief Dino is al veilig opgeborgen nu nog Pappie.
  Surinamers doen moeite voor een minister of ambassaseurs post en tijd om criminelen op te pakken hebben ze niet.Ze werken juist voor een cimineel om hun doel als minister of ambassadeur te bereiken.


  Maak melding

 4. Kijk de President toch staan haha. Als een schooljongen die op zijn donder heeft gekregen van de juf. Ingrid heeft hem gezegd dat die uitglijder met dat meisje op oud en nieuw de laatste druppel is!


  Maak melding

 5. Ik ben heel content met die goeie banden tussen beide landen.

  Ray, probeer een keer van het Bouterse-syndroom af te komen. Wie gaat winnen Ray, komende zondag. Feyenoord of PSV? Ik zet 3 djogo’s op PSV. En jij mag 1 zetten op Feyenoord. Als je wint mag je ze ophalen. Ik laat ze voor je bij meneer Doerga (Kirpalani).

  Kom een keer achter de computer vandaan. Ik weet dat het je sloopt. Vandaar deze weddenschap. Ray nog een. Hoeveel handen heeft een vinger? Even kijken hoeveel je reeds op hebt vandaag. Mvg Ram.


  Maak melding

 6. Suriname wordt momenteel geregeerd door criminelen. Bouta de boef/moordenaar is de leider. Heeft het volk nog niet door dat elke keer als Njang Dringi Prisiri (ndp) aan het bewind komt, ze het land vernietigen? Abrahams de boef moet ook worden opgesloten. Bouta kan geen diplomatieke betrekkingen onderhouden met fatsoenlijk landen en landen waar we enigszins voordeel aan hebben doch alleen met landen als Cuba, Venezuela en equatoriaal guinee met zijn collega/boef/dictator.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.